Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
ilyada Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
volkert Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
ilyada Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
ilyada Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
volkert Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts May 30, 2011 5:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eklenmiş başka bir başlıkta...
İlk şarkı "Torba var mı beyler?" i dinleyince hemen sardı. Üşenmedim oturdum hepsini dinledim. "Lan" ve en sondaki "yıldızların altında"da güzelmiş.Araştırdım, Kilink ve Düz mantık İzmir'li gruplarmış. Zibidiler Ankara'lı. Pek yeni de değil 2005-2006 tarihli gruplar.
Bu grupların hiçbirinden haberim yoktu.En son şurada kalmıştım:
http://www.youtube.com/watch?v=S1tF5HO6Gg8 |
|
Başa dön |
|
 |
ilyada Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
ilyada Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
Cloud Tecrubeli Uye

![]()
Kayıt: Sep 16, 2006 Mesajlar: 558 Nerden: Yaşayan Ölüler Ülkesi
|
Tarih: Pts Hzr 06, 2011 8:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Metallica - Turn the page. Ben de bunun astasıyım be yav.
Alın size klibin sansürsüz versiyonu. Yalnız bu müziği dinlerkene ben bir chopper ya da cruiser'ın selesinde ve highway'de olmayı yeğlerim dostlar. Ulrich'in vuruşları Harley'in patırtısı, Hammett'ın ve diğerlerinin gitarları gaz açışlarım olsun isterim.
http://www.dailymotion.com/video/x2ccht_metallica-turn-the-page-uncensored_music
İşyerinde bazı geceler, katta benden başka kimse kalmayınca açıyom volümü defalarca bağırttırıyorum Hetfield abimizi. _________________ Göremiyor musun? At gözlüklerini çıkartmayı dene! |
|
Başa dön |
|
 |
ilyada Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
volkert Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cum Hzr 10, 2011 6:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçen akşam bir yandan yemek hazırlıyorum bir yandan açık olan tv den haberleri takip ediyorum...Gaziantep'te konser veren İnna yeterli ilgiyi görmedi, patenci kardeşler sahnede düştü gibi bir şeyler söylendi.Kafamı çevirip baktım.Roller sis'lerden biri kıç üstü yere düştü.Dedim "bundan sonra yemekten önce bira içmek yok, hayal görmeye başladım bu ne lan?".
Bugün aklıma geldi baktım.Doğruymuş.Gerçi Türkiye'den Metallica, İron Maiden geçmiş, İnna kim Roller sis ne falan denilebilir ama; herşey bir yana bunlar Gaziantep'de n'abıyür? Hani doğu insanının bir inadı vardır, söz verir namus meselesi yapar.İş ona dönmüş anladığım kadarıyla.Birisi "İnna'yı getirecem lan göreceksiniz!" falan dedi herhalde.Ötekilerde "sittir lan ne İnna'sı, gelir mi olum o kadın buraya manyakmısın?" falan demiş olsa gerek.Adam inat etmiş getirmiş.Ancak kimse gerçekten geleceğine inanmadığı için, "taklit bu, benzeri" diye söylenti çıkmış.Ama değilmiş.Gerçekten gelmiş! Hem gelmiş hem de Ebru Gündeş'in karagözlü çingenem şarkısını söylemiş! Artık bira içmeye falan de gerek yok.Boşuna para veriyoruz anasını satiim!
Tabi herkesin dünyası ayrı.Bu olaylar silsilesi bana ilginç geldi o yüzden uzun uzun yazdım.Bunlar kim diye merak edenler için:
Inna-Sun is Up
Inna-Gaziantep
Roller Sis-Se Thelo
Roller Sis-Gaziantep
Haber:
http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=166668[/url] |
|
Başa dön |
|
 |
volkert Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
ilyada Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cmt Hzr 11, 2011 8:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
İyiymiş
Bütün Türk milleti senede bir akşam olsun televizyonda farklı birşeyler izleyebilmek için yılbaşını beklerdik ve bu programlar da mucize şeylerdi. Şaka gibi geliyor şimdi. Ah ulan Trt.. Necefli maşrapayla, İznik çinisiyle yedin tükettin ömrümüzü be.. Dallas da olmasa nice olurdu bizim halimiz bilmiyorum hocam
volkert demiş ki: |
Aslında yılbaşı akşamı daha uygun olurdu ama yılbaşına çok var. |
Ya boşver abi yılbaşını mılbaşını, sen asıl yarın akşam için üç tane şarkı hazırla usta.
a) birşeyler sahiden değişirse.. makara yapacak birşey olsun.
b) "eh işte.." durumu için makul birşey..
c) sen bize her ihtimale karşı bir de cenaze marşı hazırla da, ne olur ne olmaz..
Sevgiler...CeM... _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
volkert Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
ilyada Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Hzr 13, 2011 12:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu Fatoş'un başına gelenlerin Fatmagül suçuyla ilgisi var mı?
Sevgiler...CeM... _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
volkert Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Hzr 13, 2011 3:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
ilyada demiş ki: |
Bu Fatoş'un başına gelenlerin Fatmagül suçuyla ilgisi var mı?
|
Abi şarkının orjinali La Rirette.Fransız halk türküsü gibi duruyor.Fransızca sözlerinin çevirisi birebir Grup Vitamin'in sözleri ile aynı.Konu da dediğin gibi Fatmagül'e benziyor.Gerçi ben Fatmagül'ü 5 dakika dahi izlemiş değilim ama "tecavüz sahnesi" diye diye her yerde beynimi ziktikleri için zorla da olsa o kadarını biliyorum.Ötesini berisini bilmem.
Orjinali şu:
http://www.youtube.com/watch?v=jHgVGiIvLAs
Fakat benim ruh halim İsmail yk'nın muhteşem eseri "allah belanı versin"'e daha yakın.
O kafadan devam:
http://www.youtube.com/watch?v=nSA83g3eXWs |
|
Başa dön |
|
 |
|