Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Sal Nis 05, 2011 11:07 am Mesaj konusu: OMM Go 4 GOLD
Merhabalar ,
Go for GOLD A.R.A
Silver derecesindeki sürücüler için özel olarak geliştirilmiş, bir hafta sonunda Motosiklet Sürüş bilginizi Gold standartlarına eriştirebilecek özgün bir çalışmadır..Sadece A.R.A. Derecesi Silver (38-25 puan arası) olan sürücülere açık olan bu çalışmada, 2 günlük yoğun sürüş, bilgilendirme ve bilgi paylaşımı ön plana çıkmaktadır..Katılımcıların sürüşlerinde özellikle geliştirmeleri gereken becerileri üzerinde yoğunlaşacak bu çalışmaya, en usta IAM ve A.R.A gözlemcileri davet edildiler. 8’er sürücüden oluşturulacak 2 grubu, dönüşümlü olarak I.A.M.-A.R.A. Observer sertifikalı usta gözlemcilerimiz Rahmi Barutçu ve Mert Volkan gözlemleyeceklerdir. IAM Staff Examiner Jon Taylor ve IAM Senior Observer Barry Salmon eğitim esnasında sürücüler ile birlikte sürerek gözlemcilerimizin özellikle üzerinde durulması gerektiğini belirttikleri alanlarda katılımcı sürücülere ekstra destek sağlayacaklardır.
Tarih: Çrş Nis 06, 2011 6:49 am Mesaj konusu:
Saygılar Mithat hocam. Eğitim şart...
Aklıma takılan şey, bulunan altınlar adil paylaşılacak mı? İlk bulan katılımcı, gözlemciden saklayıp kaçarsa kalanlara kim destek olacak? Define vergisinden muaf mıyız? Cek Rasıl ve adamlarını ölüm kanyonunda nasıl atlatıcaz?
Tarih: Çrş Nis 06, 2011 11:08 am Mesaj konusu:
goran demiş ki:
Saygılar Mithat hocam. Eğitim şart...
Aklıma takılan şey, bulunan altınlar adil paylaşılacak mı? İlk bulan katılımcı, gözlemciden saklayıp kaçarsa kalanlara kim destek olacak? Define vergisinden muaf mıyız? Cek Rasıl ve adamlarını ölüm kanyonunda nasıl atlatıcaz?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız