Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
KaraRex Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Nis 29, 2006 8:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Köpeğe nerenizi gösterirseniz oraya saldırır, ona göre..Tehditkar olmayın, arkanızı dönmeyin, olanaksızsa kaçmaya çalışmayın, gözlerinin içine bakmayın, sakin davranın ve elinize saldırdığında ısırması için uzatabileceğiniz bir nesne alın. vs,vs,.. Tüm bunlardan anlamıyorsa o bir
köpek değildir, dikkat edin! |
|
Başa dön |
|
|
murtisi Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Tem 02, 2006 10:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar herkese slm. lar. Pat1 'in ;
Ondan sonra uğraş dur bir sene boyunca, hemşire sana dayar da dayar iğneyi...
dediği gibi 1 yıl değil kuduz aşı tedavisi.Burda bir düzeltme yapmak istiyorum.. Toplam 5 ad. kuduz aşısı belirlenen periyodik aralıklarla (1. ile 2. aşı arası 3gündür ki) yapılır. Eskisden yapıldığı gibi karından değil kas içine uygulanır. Burda en önemli hususlardan birisi bu aşılar Fransadan ithal edildikleri için enjeksiyon yapılana kadar gerekli soğutma zincirine sadık kalınmasıdır. _________________ murtisi68@yahoo.com
Honda CBR 600 RR' 07 (satıldı)
'' GİTMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİR '' |
|
Başa dön |
|
|
pharoah Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 3:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
yolda çok sayıda köpekle karşılaştım... genelde oyun yapmak için peşimden kovalıyolar... ciddi bir ısırma olayı ile karşılaşmadım... bende de bir alman kurtdu olduğundan köpeklerle iyi anlaştığım için fazla önemsemedim ama bunları okuduktan biraz daha dikkatli olurum artık... |
|
Başa dön |
|
|
froster5 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Tem 04, 2006 5:54 am Mesaj konusu: |
|
|
bisiklet kullanırken çok tacizlerine uğradım ama motorun sesi ilgilerinimi çekmiyo yoksa korkuyolarmı bilmem motosikletleyken hiç taciz etmediler bazan 3-4 tane oluyo yolun üstünde saldırırlarmı acaba diye tırsıyorum ama hiç oralı olmuyorlar nedense(aman nazar değmesin) _________________ beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir.
Cihan ARSLAN
KLR650 17 EV 761 |
|
Başa dön |
|
|
HANLAR_HANI_METEHAN Tecrubeli Uye
Kayıt: Dec 20, 2004 Mesajlar: 2345 Nerden: Istanbul, Şişli
|
Tarih: Sal Ekm 13, 2009 10:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Başlık yukarı. _________________ Metehan YILMAZ |
|
Başa dön |
|
|
inn_dream Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Arl 21, 2010 8:31 am Mesaj konusu: |
|
|
abi ben onu bunu anlamam ben aslen adanalıyım ve ne zaman memlekete/köye gitsem bizim memleketteki köpekler motorsiklet gördüğü zaman yunan askeri görmüş gibi salrıyolar:) taaki motorsikler sorumluluk bölgelerinden çıkana kadarda peşlerini bırakmıyolar _________________ Akif ÜNSAL
0 RH (+)
Motosiklet Marka/Model: HONDA/FJS 600 Silverwing
0554 2486949 |
|
Başa dön |
|
|
goran Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 21, 2010 9:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Kalçadan gapar, kaba et koruma şart! _________________ Nomad |
|
Başa dön |
|
|
kkeskin Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Oca 05, 2011 1:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Motorlu araçlara havlayarak onları kovalayan köpeklerin hayatlarında bir travma geçirdiklerini düşünüyorum. Belki kardeşleri, ana-babaları ya da çevrelerinden bir köpeğin motorlu araç tarafından öldürülmesine, yaralanmasına şahit olmuşlardır diye düşünüyorum. Belki de böyle bir travmayı yaşamış köpeklerden bu davranışı ediniyorlar. Beni 3 kez ısırmalarına ve hatırlayamadığım kadar iğne olmuş olmama rağmen köpekleri çok sevdiğimden onları anlamaya çalışıyorum |
|
Başa dön |
|
|
|