Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
arkadaşlar aşağıdaki resmini görmüş olduğunuz interkom sistemini almayı düşünüyorum baktım bu marka ve bu model en çok tutulan olanı
lakin 2 farklı kaskda iletişimi nasıol sağlanıyor yaani iki farklı cihaz sanırım birbirine tanıtılıyor yada senkronize ediliyor peki bu nasıl sağlanıyor 2 kişi konuşurken aynı zamandada müzik dinlenebiliyormu yada GPS verileri dinlenebiliyormu cihazı kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse çok çok sevirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim _________________ Akif ÜNSAL
0 RH (+)
Motosiklet Marka/Model: HONDA/FJS 600 Silverwing
0554 2486949
midland a bi dünya para vermek yerine ebay veya sahibinden com da "Bluetooth intercom " yazdığınızda karşınıza çıkan ürünleri tercih etmenizi öneririm. _________________ NC700X
Oooohhh suyundan da koy.
Son derece başarılı bir ürün.
BT2'de bulunan bir çift cihaz birbirini tanıyor. GPS kullanırsaniz, ana cihaz GPS oluyor. Telefonunuzu ve bu kulaklığı GPS'inize tanıtıyorsunuz, GPS'iniz gereken senkronizasyonu kendisi yapıyor, ya da en azından Zümo bunu yapıyor. GPS kullanmazsanız, BT2 ana cihazı telefonunuza kulaklık olarak tanıtıyor ve bağlanıyorsunuz.
Interkom sırasında GPS sesi devreye girdiğinde, müzik sesi kısılıyor. VOX sebebiyle, yüksek sesli konuşmaya başlandığında cihaz açılıyor ve interkom devreye giriyor.
Blootooth bir telsiz ile de, telsiz kulaklığı olarak da kullanılabiliyor.
Ben şu an Albrecht kablolu düzenek kullanıyorum. Telsiz, intercom, telefon, GPS, mp3 çalar, 5'i bir yerde. Midland ve Albrecht aynı firma çatısı altında. Başarılı yani.
Vaktiyle, ScalaRider kullanmıştım. O da çok başarılı idi. Ama Midland, + olarak telsiz bağlantı opsiyonu da sunduğundan, daha başarılı. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız