Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
inn_dream Yeni Kullanici
|
Tarih: Pzr Arl 19, 2010 2:51 pm Mesaj konusu: soğukta motor kullanımı ve titreme :) |
|
|
arkadaşlar kaç sefer denedim her seferinde sonuç. aynı soğuk havada motorsiklet kullanırken motor üzerinde ve seyir halinde iken tamam kabul ediyorum üşüyoruz ama titremiyoruz fakat mola verdiğimizde ve durduğumuzda tabiri caizse it gibi titriyoruz sizlerdede aynımı sebebi ne olabilir bileniniz varmı _________________ Akif ÜNSAL
0 RH (+)
Motosiklet Marka/Model: HONDA/FJS 600 Silverwing
0554 2486949 |
|
Başa dön |
|
|
deadline Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Arl 19, 2010 5:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
adrelanin _________________ En büyük düşmanınız kendi fikirleriniz, kendi cehaletiniz, kendi egonuzdur |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pzr Arl 19, 2010 6:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Donanimin tamam mi, ceket/pantalonlar iclikleriyle ve termal falan? _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
inn_dream Yeni Kullanici
|
Tarih: Pzr Arl 19, 2010 7:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
VAP53 demiş ki: |
Donanimin tamam mi, ceket/pantalonlar iclikleriyle ve termal falan? |
abi donanım olarak kullandıklarım şunlat
tabiki olmazsa olmazlar kask+kışlık mont ve pantolon+eldiven ve botlarım
demek istediğim şu ahmet abi normalde durduğumuz zamanki hava sıcaklığı diyelimki +13 derece motoro üzerinde hareket halinde iken rüzharn etkisi ile hissedilen hava sıcaklığı +3 dereceye kadar düşüyo nerden baksan 10 derece farkediyo ama ben sürüş esnasında iken üşümüyorum demiyorum üşüyorum tabiki ama durduğum zaman daha çok üşüyorum ve titriyorum acayiplik burda _________________ Akif ÜNSAL
0 RH (+)
0554 2486949 |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pzr Arl 19, 2010 8:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
O zaman yukarida Turgay'in da dedigi gibi adrenalin... Ver gazi, korkma. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
inn_dream Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Arl 20, 2010 11:32 am Mesaj konusu: |
|
|
VAP53 demiş ki: |
Ver gazi, korkma. |
hehe ilahi ahmet abi eyvallah bakalım birde kar yağarken deniyce4m aynı şeyi bakalım ne olucak _________________ Akif ÜNSAL
0 RH (+)
0554 2486949 |
|
Başa dön |
|
|
tunch Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 20, 2010 2:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
ekşiden alıntı titremek üstüne :
en basit ve anlaşılır bir ifadeyle, vücut ısısının düşmesi durumunda, kaslara titre ve daha çok ısı üret donacan yoksa dümbelek komutunu beynin vermesiymiş.
ha birde şöyle birşey derlerdi galiba : üşüyen motorcu yoktur yetersiz giyinen motorcu vardır.. _________________ TUNÇ BARUÖNÜ
1150 GS
İstanbul |
|
Başa dön |
|
|
|