Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Cervus Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ekm 04, 2010 10:27 pm Mesaj konusu: Sığacık (mini tur) |
|
|
Arkadaşım Tolga ile cumartesi Bafa gölüne gitmeyi planlamıştık, fakat yol çalışması duyumları ve buluşma saatimizin öğleni bulması nedeniyle ayak üstü rotayı değiştirerek Sığacık'a gitmeye karar verdik.
Yoldan bir kaç kare,
Tolga
bu minikde bendeniz
bunlarda bizim eşekler,
bizim motorlar kafa kafaya vermiş dinlenirken birazda kaynatıyorlar galiba
CBF: babacım o cüsseyi nasıl taşıyorsun, ben şurdan şuraya götürmem valla.
YBR: naparsın be bilader 20.000 kmdir idare ediyoruz işte boğaz tokluğuna taşıyoruz, şişşt geliyorlar.
Kısa molanın ardından Seferihisar'a doğru devam ediyoruz. Yolda çay molası için benzinliğe girdiğimizde Zafer AKÇAY'a ve OMM den eğitim alan arkadaşlara rastladık. Oturup kısa bir sohbet ettik. Gayet kısa molamızda makinayı çıkarmak aklıma gelmedi doğrusu
Moladan sonra istikametimizi Sığacık'a doğru çevirdik ve Teos antik limana doğru Tolga'nın önderliğinde bol taşlı bir yoldan offroad yaparak ulaştık.
Geldiğimiz yol,
Kuma gömülen arka tekerim,
Çevreden birkaç kare,
Geri dönerken tekrar offroad deneyimi yaşadık, aynı bölgelerde 3-4 düşme tehlikesini atlattıktan sonra, Sığacık'ta kahve içmeye gidiyoruz.
20.000'e az kalmış.
Kahvlerimizi beklerken.
Kahvelerimizi içip geri dönüşe geçtik. Urla'da katmer yemek için vaktimiz kalmadığından, onu önümüzdeki haftalara erteledik.
İlk gezi raporumdu, hatam varsa affola... _________________ Metin GORNAN
6/7/1980
Bornova/İZMİR
YBR 125 2006 (pert)
XL 200 2004 |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Sal Ekm 05, 2010 5:28 am Mesaj konusu: Re: Sığacık (mini tur) |
|
|
Cervus demiş ki: |
20.000'e az kalmış.
İlk gezi raporumdu, hatam varsa affola... |
Serinliklerin basladigi bu gunlerde, sahilden kareler keyifliydi, cok tesekkurler.
Galiba 40 bin km'ye yaklasmissin maasallah. Ve bundan sonraki gezi raporlarini/zi da bekliyoruz bilesin... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
KARADAYI Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ekm 05, 2010 6:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir gezi olmuş Metin eline,ayağına,tekerine sağlık.. |
|
Başa dön |
|
|
motorcuk Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
Cervus Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 06, 2010 7:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ahmet Abi, İsmail ve Melih abi yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ahmet Abi raporların devamı gelecek inşallah, sırada yazmayı bekleyen Bornova-Cunda-Erdek-Çanakkale-Cunda-Bornova güzergahını içeren bir gezim daha var. (Uğramak nasip olmadı bir daha ki sefere söz) Onu da en yakın zamanda yazacağım. _________________ Metin GORNAN
6/7/1980
Bornova/İZMİR
YBR 125 2006 (pert)
XL 200 2004 |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 07, 2010 5:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Ahmet Abi, İsmail ve Melih abi yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ahmet Abi raporların devamı gelecek inşallah, sırada yazmayı bekleyen Bornova-Cunda-Erdek-Çanakkale-Cunda-Bornova güzergahını içeren bir gezim daha var. (Uğramak nasip olmadı bir daha ki sefere söz) Onu da en yakın zamanda yazacağım. |
Tamamdir, bu seferlik raporunu, bir sonrakine seni de bekliyorum (musait olursan tabi, kendini illa da zorlama ). _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
SERDARR Yeni Kullanici
|
Tarih: Prş Ekm 07, 2010 6:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Metin gezdiğiniz yerlere bende gitmiştim gerçekten çok güzel yerler. Paylaşımın için teşekkürler... Güzel bir gezi olmuş... _________________ Tek bir şeye ihtiyacımız var. Çalışkan olmak... |
|
Başa dön |
|
|
vitalquier Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts May 30, 2011 5:13 am Mesaj konusu: merhaba |
|
|
bana (hayati) haber vermeden gittiğiniz için geberin inşallah diyorum başka da bir şey demiyorum )))) |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 30, 2011 6:02 am Mesaj konusu: Re: merhaba |
|
|
vitalquier demiş ki: |
bana (hayati) haber vermeden gittiğiniz için geberin inşallah diyorum başka da bir şey demiyorum )))) |
Hayati kardesim; mecazi veya espri dahi olsa, Allah korusun. Kazara baska sebeple bile bu mecaz/espri gerceklesirse omru billah insanin aklina gelir bu.
"Allah mustahakini versin e mi" de, bence daha iyi ama sen bilirsin tabi. Benimkisi sadece aklima geleni bir hatirlatma anlaminda. Yoksa ogut dinlemeyi de, vermeyi de sevmem.
X9 - 500
Ben kim miyim? http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8256&start=0
SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK. ®
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com
Is : 0-286/218 08 08
Kaplumbagaya dikkat et! Ancak kafasini cikartip risk aldiginda ilerleyebilir...(James B. Conant) |
|
Başa dön |
|
|
Tamericel Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 30, 2011 8:32 am Mesaj konusu: |
|
|
teşekükrler paylaşım için,
Sığacık güzeldir, |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Çrş Hzr 01, 2011 3:32 pm Mesaj konusu: Re: merhaba |
|
|
merak etmeyin o benim dileklerimin aslında daha iyi olduğunu bilir yine de iyi niyetli uyarınız için teşekkürler
VAP53 demiş ki: |
vitalquier demiş ki: |
Hayati kardesim; mecazi veya espri dahi olsa, Allah korusun. Kazara baska sebeple bile bu mecaz/espri gerceklesirse omru billah insanin aklina gelir bu.
"Allah mustahakini versin e mi" de, bence daha iyi ama sen bilirsin tabi. Benimkisi sadece aklima geleni bir hatirlatma anlaminda. Yoksa ogut dinlemeyi de, vermeyi de sevmem.
X9 - 500
Ben kim miyim? http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8256&start=0
SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK. ®
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com
Is : 0-286/218 08 08
Kaplumbagaya dikkat et! Ancak kafasini cikartip risk aldiginda ilerleyebilir...(James B. Conant) |
|
|
Başa dön |
|
|
Cervus Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Hzr 04, 2011 6:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
ne zamandır gezmekten siteye girmeye vakit bulamıyordum. Evet anladım Hayati abi )) ama temennin geçen perşembe günü yerini buluyordu ) motor pert bende 4 omurda kırık var ama omurilik çeperi sağlam ameliyatlık bir durum yok... Sezonu kapattık artık diğer sezonlara inşallah... _________________ Metin GORNAN
6/7/1980
Bornova/İZMİR
YBR 125 2006 (pert)
XL 200 2004 |
|
Başa dön |
|
|
merruse Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Hzr 05, 2011 11:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun.. _________________ İnsanlar doğduğunda dört bacaklıdır,
Sonradan iki bacaklıya dönüşür. |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Pzr Hzr 05, 2011 7:57 pm Mesaj konusu: geçmiş olsun |
|
|
ne zamandır gezmekten siteye girmeye vakit bulamıyordum. Evet anladım Hayati abi )) ama temennin geçen perşembe günü yerini buluyordu ) motor pert bende 4 omurda kırık var ama omurilik çeperi sağlam ameliyatlık bir durum yok... Sezonu kapattık artık diğer sezonlara inşallah... |
kardeşim geçmiş olsun kopasıca dilim yüzünden olmamıştır inşallah telin yok olsa arayacaktım ama sen ararsan ayrıca geçmiş olsun derim |
|
Başa dön |
|
|
erkansen196 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ekm 11, 2011 10:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
haydaaa _________________ KTM LC4 620 |
|
Başa dön |