Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Prş Ağu 19, 2010 12:22 pm Mesaj konusu: AMAN Yollara ve Sicaklara cok dikkat lutfen..! |
|
|
19 Ağustos 2010 Perşembe
SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK. ®
R 1150 GS
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com
Is : 0-286/218 08 08
Kaplumbagaya dikkat et! Ancak kafasini cikartip risk aldiginda ilerleyebilir...(James B. Conant) |
|
Başa dön |
|
|
Tamericel Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ağu 19, 2010 1:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
rezil olduk, yere yağ dökülmüşmüş,
yazık adamlara
iyi ki sağlıkları iyi |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Prş Ağu 19, 2010 4:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hem de ilce merkezinde, hem de "kalabaliktan farkedilemedi" denemeyecek kadar sakin bir ilcede.
Pes artik bu kadar da duyarsizliga, vurdumduymazliga... Bugun onlara, yarin kimlere acaba??? _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
Tamericel Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ağu 19, 2010 6:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
acaba ne yağı, ağır vasıtalardan filan sızan bir yağ mı
tüvtürk muayeneleri sonunda bu eksikliklere sahip araçları engellemeyi başaracak mı
küçük motosikletimi fenni muayeneye götürdüm, hiçbir yerine bahane bulamadıkları için vize vermek zorunda kaldılar
1993 Vespa Cosa,
kusur olarak sinyal lamba camları solmuş vs gibi sudan sebepler belirtmeyi de ihmal etmediler
yollara yağ akıtan araçlara vize veriyorlar mı acaba .ok merak ettim şimdi ? |
|
Başa dön |
|
|
kdalak Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ağu 19, 2010 9:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yıllar önce küçük bir Clio'm vardı. Birgün karşıyaka-Bornova ayrımına yaklaşırken bir çöp kokusu sardı ortalığı. Birkaç saniye sonra Kerşıyaka yönüne doğru viraja girdim. Ortalama 60-70 km gbi bir süratte iken bir an direksiyon hissizleşti. O kadar ki ter yöne çevirmeme rağmen cevap yoktu. Sonra tekrar yolu tuttuğunu hissettirdi bana. Ne olduğunu anlamadan, büyük bir çöp taşıma tırının yanına geldim. Resman arkasından şarıl şarıl çöp suyu yola akıyordu. Ve o çöp suyu, yağ kadar kaygandı.
Dikkat! ama nereye kadar? _________________ NC700X
Oooohhh suyundan da koy. |
|
Başa dön |
|
|
tunch Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ağu 20, 2010 2:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
ilk motor kazam şarıl şarıl çöp suyu ve bilimum çöpü yollara saçan bir çöp kamyonunun arkasında olmuştu .. hep tırsarım.. çöp kokusunda otomatikman gaz keserim..
bu arada amca topcase üstüne koydukların gayet iyi sabitlemiş nerdeyse milim oynamamış... _________________ TUNÇ BARUÖNÜ
1150 GS
İstanbul |
|
Başa dön |
|
|
hakanhoca Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ağu 31, 2010 10:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Tunç arkadaşımn o nasıl dikkat öyle. Bi bak bakayım motorun markasıyla modelini de bulabilecek misin fotoğrafa dönüp baktım benim karakaçan böyle düşse bir kilometre döküntü 200 metre de zincirleme kaza olurdu _________________
culsuzgezgin.tr.gg
|
|
Başa dön |
|
|
|