Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Prş Tem 22, 2010 12:41 pm Mesaj konusu: CNN Turk'den bir motor haberi...
Burak SANSAL arkadasimizdan gelen bilgi dogrultusunda IKITEKER sitesine aktarilmistir.
Trafikten sıkıldıysanız, motorsiklet iyi bir seçenek olabilir. Ama biraz korkutucu ve tehlikeli bulunabilir. Peki nasıl eğitim alacağız? Biz de kullanabilir miyiz? Nelere dikkat edelim? Sizin için araştırdık...
Ahmet ağabey medya ilgisi tamam ondan yana şüphe yok. Keşke birde devlet büyüklerimiz ilgilense de vergisi otoyol/köprü geçişleri ÖTV oranları ayarlansa da tam olsa. Zira motosiklet kullanım oranı bana göre bir ülkenin medenileşme seviyesiyle direk olarak orantılı. Ona keza otomobil kullanıcılarının bize karşı olan tavırları da. _________________ '03 BMW R1150R
'02 Suzuki GSX 750 F
'04 Kawasaki KLE 500
'06 Zealsun ZS200GS
0 Rh (+)
Tarih: Prş Tem 22, 2010 2:01 pm Mesaj konusu:
iyi hoşta en son saniyeleri komik.. öğretmen der ki "bu kontağı çevirince üstüne herşeyi giyeceksin" sonraki sahne programı sunan abla öğretmen ile beraber arkada motorun üstünde ve yolda gidiyorlar koruma olarak ablada sadece açık kask, sürücüde sadece kapalı kask kısa kollu tshirt kot.. e oldu mu şimdi.
bu tarz programlarda muhakkak sunucu haber sonunda ya arabaya ya motora biner çekimi sonlandırır.. hep komik gelmiştir bana.. _________________ TUNÇ BARUÖNÜ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız