Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Pts Tem 12, 2010 9:01 am Mesaj konusu:
memomemo demiş ki:
Kullandigimiz aletlerin gurultu duzeyi ve daha da onemlisi belli bir suratten sonra ruzgardan kaynaklanan sesler o kadar fazla ki,kulaklarinizi ne kadar iyi izole ederseniz edin bir sure sonra etrafta olan biten herseyin bilgisini size verecek duzeyde ses zaten kulaginiza gelecektir...
Abi Benim Ybr'de en ucuz sony kulaklıkta bile sesin ayarını biraz fazla açsan motor sesini kaybediyorsun.
Bana sorun yaratanda bu. Rüzgarın sesini kesip motorun sesini kaybetmeden müzik dinleyebileceğim bir seçenek arıyorum. Slikon kulaklık taktığım zaman rüzgar sesine elveda deyip trafik ve motor sesini gayet rahat işitebiliyorum. Müzik ister istemez devre dışı
Mp3 çalar ile kullanırken açıkçası dış sesi kesen kulaklık takmaya hiç cesaret edemedim. Trafik ve motor sesini duyamayıp sorun yaşamaktan çekiniyorum. Bu nedenle klasik düz kulaklıkla kullanıyorum ama malesef rüzgar sesini kesmiyorlar. Bu nedenle çoğu zaman çalan parçayı bile duyamıyorum. Müziği rahat duymak için sesi fazla açtığımda ise yine trafik ve motor sesinin kaybolması problemi çıkıyor.
Sormaya çalıştığım şey ise şu: Tavsiye ettiğin kulaklığı taktığımda sesi çok açmadan hem müziği hem de trafiği ve/veya motor sesini duyup rüzgar sesini duymama gibi bir mucizenin (benim açımdan ) gerçekleşmesi mümkün mü?
Not: Müzik dinlenerek yapılan yolculuklar tanımıyla Azami hızın 100 km/s, ortalama hızın saatte 65 km/s. olduğu N-102 kask kullanılan şehirler arası sürüşler kastedilmiştir. Şehir içinde sürüş esnasında müzik dinlenilmemesi kesinlikle tavsiye edilir. _________________ Mondial 125KT "O Artık Emekli!"
Yamaha YBR 125 Mavi Eşşek
"Kıçı kırık motorcu"
-----------------------
Live Alone - Ride Alone - Die Alone
Tarih: Çrş Tem 14, 2010 6:22 pm Mesaj konusu:
[quoteTavsiye ettiğin kulaklığı taktığımda sesi çok açmadan hem müziği hem de trafiği ve/veya motor sesini duyup rüzgar sesini duymama gibi bir mucizenin (benim açımdan ) gerçekleşmesi mümkün mü? [/quote]
Sesi cok acmadan muzigi ve biraz da trafigi duymak mumkun olabilir. Fakat ikinci konu senin de soyledigin gibi,gerceklesirse ancak bir mucize eseri gerceklesebilir. (Motor sesini duyup,ruzgar sesini duymamaktan bahsediyorum. ) _________________ 05 KTM DUKE II
06 KTM 990 ADVENTURE
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız