Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Ahmet hık demiş burnundan düşmüş derler ya aynen öyle gözlükleri çıkarıp gözlerini yumsan karıştıracağız kim kimdir.....
Allah bahtını açık etsin...
Tabi ya, sac yapisini benzettin ya... Ama bir muddet sonra onunkiler uzayacak, bende nerede o sans?
SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK. ®
R 1150 GS
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com Is : 0-286/218 08 08 Bir insanin bildigini zannettigi bir seyi ogrenmesi, imkansizdir(Epiktetos)
Zaman su gibi akip geciveriyor bilesiniz ve mumkun olabildigince ANI YAKALAYA bakiniz lutfen...
Torunlarimin son durumlari da asagidaki gibi. Biri 26 aylik, digeri 2 aylik oldular bile (tabi bu arada, onlar buyurken bizler de yerimizde durmuyoruz bilesiniz)...
SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK. ®
R 1150 GS
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com Is : 0-286/218 08 08 Kaplumbagaya dikkat et! Ancak kafasini cikartip risk aldiginda ilerleyebilir...(James B. Conant)
patates baskısı yapan ellere bakın bakışa bakın..sanatçı duruşuna bakın...süper bi AN olmuş..
maşallah Allah nazarlardan korusun bahtıları açık olsun..ben bu ressam ablaya bayıldım Ahmet abi..
Tamer darisi zamani geldiginde senin de basina insallah (az kaldi zaten, fistiklar kocaman olmuslardir artik)...
ikimizce demiş ki:
patates baskısı yapan ellere bakın bakışa bakın..sanatçı duruşuna bakın...süper bi AN olmuş..
maşallah Allah nazarlardan korusun bahtıları açık olsun..ben bu ressam ablaya bayıldım Ahmet abi..
Ozlem amin insallah, hepsinin bahtlari acik, sagliklari yerinde olsun.
Biraraya gelince ha bire parmagim deklansorde kareliyorum (nasil olsa banya v.s. parasi kalmadi ya ), dolayisiyla arada yakalaniyor duzgun 1-2 kare boyle ANlari kapsayan.
Sana da "darisi basina" diyecegim ama sana daha cooooook var, sen daha torun icin cok gencsin... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
Sorma be Mehmet'im, 2-3 gun gormeyince insanin burnunda tutuyor. Cok degisik bir his bu, belli yasa gelip de kelmale erince, cocuk kiymetini insan daha farkli anliyor/algiliyor(mus)...
Evet cekecegimiz var cok dogru, zamani geldiginde senin de boylesi guzellikleri cekmeni diliyorum... _________________ Sevgiler.
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
Ozlem amin insallah, hepsinin bahtlari acik, sagliklari yerinde olsun.
Biraraya gelince ha bire parmagim deklansorde kareliyorum (nasil olsa banya v.s. parasi kalmadi ya ), dolayisiyla arada yakalaniyor duzgun 1-2 kare boyle ANlari kapsayan.
Sana da "darisi basina" diyecegim ama sana daha cooooook var, sen daha torun icin cok gencsin... [/quote]
ayyy Ahmet Abicim..benim oğlum çok çapkın zaten ..korkuyorum erkenden torun sahibi olurum diye...evet hem daha gencim 38 yaşındayım..hayat 40 tan sonra başlıyo..daha cocuk bile sayılırım..dimi?
ayyy Ahmet Abicim..benim oğlum çok çapkın zaten ..korkuyorum erkenden torun sahibi olurum diye...evet hem daha gencim 38 yaşındayım..hayat 40 tan sonra başlıyo..daha cocuk bile sayılırım..dimi?
Hayir! Cocuk bile sayilmazsin cunku daha ben kendi icimdeki cocukla bogusuyorum (zugurt tesellisi)... _________________ Sevgiler.
En son VAP53 tarafından Pts Tem 12, 2010 5:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız