Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Pts Arl 07, 2009 2:50 pm Mesaj konusu: cevap
[quote="VAP53"]Melih'cigim cok iyi demissin ama ben siparisi verdim artik, geri donmem dogru olmaz. Ilgine cok tesekkur ediyorum yine de, cok zahmetler cikarttim sana...
Yapilan uretim gecenlerde BMW'nin verdigi ve talep ettigi standartlarda gelmeyince, siparisi geri cevirmisler.
Yani bendenizin amortisor (kismet olursa) Subat sonunda gelecekmis (... bu da benim sansim )...
R 1150 GS
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com Is : 0-286/218 08 08 www.kolinhotel.com Bir insanin bildigini zannettigi bir seyi ogrenmesi, imkansizdir(Epiktetos)
Ahmet abi hayırlısı olsun. Bmw gibi bir markanın ürünlerinde üretim vs. sıkıntısı varsa vay halimize
İnşallah gümrükten sorunsuz geçer ve yerine de şak diye oturur
Yerine takılı fotoğrafını da bir an önce görmek dileğiyle diyelim.
Aydın _________________ Varlık yokluk derdini şu kafandan sil
Bırak densiz işleri de kendini bil
Gerin şöyle bir güzel, oh derin nefes al
kaç nefes alacağın var ya hiç belli değil
Ahmet abi hayırlısı olsun. Bmw gibi bir markanın ürünlerinde üretim vs. sıkıntısı varsa vay halimize
İnşallah gümrükten sorunsuz geçer ve yerine de şak diye oturur
Yerine takılı fotoğrafını da bir an önce görmek dileğiyle diyelim.
Aydın
Cok tesekkurler ederim.
Gumrukte sorun olmadi ama PTT Kargoya Ist.-C.kale arasi 2,5 TL verdim.
SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK. ®
R 1150 GS
mail: vap1953@yahoo.com Is : 0-286/218 08 08 Bir insanin bildigini zannettigi bir seyi ogrenmesi, imkansizdir(Epiktetos)
Tarih: Pts Mar 15, 2010 4:27 pm Mesaj konusu:
Bir süre kullanıp ayarlarla vs. iyice hoşbeş ettikten sonra orjinallerle aradaki farkları da yazarsan harika olur.
İnşallah bize de bir takım öhlins veya o güne kadar yapılmasını umduğum , yine kaliteli ve muadili ama daha hesaplı bir başka marka amortisörü alıp motora takmak kısmet olur. Her bmw kullanıcısının, her enduro ve enduro-turing kullanıcısının hayali bu amortisörler.
Evet belki pahalı ama para kesinlikle boşa gitmeyecek. Güzel günlerde güle güle eskit abi. Tabi öhlinsler eskirse..
Cem cok tesekkurler ama Turkiyer'deki distrubutorundeki fiyatinin TL karsiligi 2.500 civarinda idi.
R 1150 GS
mail: vap1953@yahoo.com Is : 0-286/218 08 08 Bir insanin bildigini zannettigi bir seyi ogrenmesi, imkansizdir(Epiktetos)
Tarih: Pts Mar 15, 2010 5:46 pm Mesaj konusu:
Benim öhlins deneme kullanma imkanım olmadı şu ana kadar. Adv. leri biliyorum , asıl işe yarar fark amortisörlerin tepkilerinde o modellerde. ve biner binmez farketmiştim bunu. Okuduğum şeylerden yola çıkarak Öhlinsin de yaratacağı farkın böyle bir fark olduğu beklentisi içindeyim. Gerçi , sende şu an sadece arka var ama olsun yine de soracağım :
Ayarlarla ilgili kullanım kılavuzunda bilgi var mı ? Kullanmaya fırsat oldu mu ? ilk izlenimlerin neler ? _________________
Tarih: Pts Mar 15, 2010 5:55 pm Mesaj konusu:
Amortisörleri ön arka takım öhlins 1100-1150 var mı sitede ?
İstanbulda oturan var mı ?
Test etmek istiyorum. Yemek ısmarlayacağım. Ne isterse
(inşallah çok iyi değildir. motor sahiden deikleri gibi adv. ye döner de, ben de dayanamam ve almak zorunda kalırım diye ödüm kopuyor ) _________________
Senin kadar teknik anlatamam biliyorum, idare edeceksin artik. Sondan basa baslayayim.
Test edersen odunun kopacagi kadar var, almak zorunda kalirsin.
Montaj sonrasi en yumusak ayarinda, kisa bir test surusu yaptim. Son derecede guven vericiydi.
e-Bay'da diger modeller icin var mi bilmiyorum ama, bu da daha yeni eklendi, yoksa 4 ay beklemezdim. 2 Ay kadar once baktigimda 1150 icin sadece 1 tane 2. el vardi, ona da guvenemedim. Yani siteyi takip etmek gerekiyormus, hatta belki daha da sık...
Simdilik ancak bu kadarini diyebiliyorum, biraz yol yapayim baska gorusum olursa buradan yazarim muhakkak.
R 1150 GS
Bir muddet kullaninca gorus bildirmemi isteyen arkadaslarim icin, bu hafta sonunda 550 km. kadar yaptigim surus sonundaki izlenimlerim asagidaki gibidir efendim.
En yumusak ayarinda ve uzerinde benim 1,5 kisiklik agirligim olmasina ragmen, son derecede oturakli ve viraj girislerde, cukurlarda falan guven vericiydi. Zamanla oturustukca sertlik ayari kitabinda belirttigi gibi sIkIlacak. Arazi surusu icin ayar farkli tabi, ben genelde asfalt surdum.
Tabi bu benim teknik degil, bir surucu olarak degerlendirmem.
Sonuc, basarili..!
R 1150 GS
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız