Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Bu arada zaman zaman kullanılan alet edevata da güven olmazmış diye bir ek yapayım diyorum
Çok kaliteli diye diye kullandığım avometrem aküyü süperrrr diyerek ölçtü. Pek sevgili dostumun pek sevgili devasa akü şarj aleti (deli para!) aküyü şarja taktığımızda sağlam ve full dolu gösterdi. Şimdi benzin döküp yakmalı mı bu aletleri diye düşünmüyor değilim, ne işe yarıyorsunuz ulen siz?
İlyada üstadım, senin yaşadığını okuyunca aklıma şu geldi ki zaman zaman ben de yaşayıp deli olurum:
- Terzi kendi söküğünü dikemezmiş _________________ Varlık yokluk derdini şu kafandan sil
Bırak densiz işleri de kendini bil
Gerin şöyle bir güzel, oh derin nefes al
kaç nefes alacağın var ya hiç belli değil
Tarih: Çrş Şub 24, 2010 9:53 am Mesaj konusu:
buna yakın bir olay geçenlerde benim de başıma geldi. motor birden stop etti ve kontağı çevirdiğimde hiç birşey olmadı. daha yepisyeni olan akümden hiç şüpelenmemiştim tüm elektrik kablolarını kontrol ettim ama kesik yırtık kablo bulamadım. ta ki umutsuzlanmaya başlamıştım ki akü kutup başlarını söküp zımparalayıp tekrar taktım sorun kalmadı. neden oldu hala anlamadım ama sorun gitti.
paylaşmak istedim
sevgiler... _________________ Ahmet
BMW F650GS
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız