Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
sukrusimsek Katilimci Uye
|
Tarih: Sal Oca 05, 2010 10:06 am Mesaj konusu: California Superbike School Nisan da Türkiyede.. |
|
|
C.S.S Nisan da İstanbulpark da Türkiyede eğitim planlıyor..
Aşşağıdaki iletişim bilgilerinden Didem hanıma ulaşıp ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Didem Tüfekçi
California Superbike School
www.superbikeschool.com.tr
Reşit Belgesay Sok. No: 4-3
Göztepe İstanbul / Türkiye
Telefon: 0216 369 63 74
Fax: 0216 302 24 59
Mobil: 0533 938 00 10 |
|
Başa dön |
|
|
borabora Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Oca 05, 2010 8:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben ulastim:)
yaşasıın _________________ Bora ERİŞ
R1200GS
532 291 20 50
www.eris.com.tr
bora@eris.com.tr
BANDIRMA |
|
Başa dön |
|
|
V-Strom Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Oca 06, 2010 5:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kurs Ücreti
1.Basamak 575 EURO + KDV
2.Basamak 575 EURO + KDV
3.Basamak 575 EURO + KDV
4.Basamak 575 EURO + KDV
_________________ Ümit Yayla
İstanbul
BMW R 1200 GS 2005
A Rh (+)
0 212 334 57 00 (iş) |
|
Başa dön |
|
|
kdalak Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Oca 06, 2010 10:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eee California pahalı memleket.Anladığım, benim gibi piste pek uzak kalanlar için çok gerekli olmayan bir eğitim. Anlamadığım, Tr de motosiklet yarışçıları, bu eğitimi almayı finanse edebilecek kadar yarış gelirine sahipler mi?
Neyse umarım gidebilenler çok olur da, piste ilgi duyan insanlar kendilerini geliştirmek için fırsat gibi görünen bu organizasyondan en iyi şekilde yararlanırlar. _________________ NC700X
Oooohhh suyundan da koy. |
|
Başa dön |
|
|
bberksan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Oca 06, 2010 11:33 pm Mesaj konusu: re |
|
|
Izmitteki egitime katilmistim 1-2 kur aldim toplam 2 gun fiyat 550 € idi yanlis hatirlamiyorsam bu da yeni egitimde kdv odemeseniz bile maliyetin 2 katina cikacagi manasina geliyor (Tabi o zamanlar €'da 1.6 filandi bi de ordan fiyat artisi soz konusu). Istanbul park'in daha pahali olmasi normal hatta belki de bu paralara da fedakarliklarla da yapiliyor olabilir. bu para eder etmez bisey soyleyeyemeyecegim. Ancak
Su kadarini solyleyebilirim ben gittigim egitimde verdigim paranin her kurusunun degdigini dusunuyorum. Bu egitimi bir pist yarisci egitimi olarak gormeyin. Yarisci olabilmek icin bu egitimin uzerine 100'lerce saat pratik yapip birkac egitim daha da alinmasi gerekebilir. Ayrica yariscilar para kazanmak bir yana her sezon icin 10-20-30 bin € para haciyorlar ceplerinden. Sponsorlardan ancak yag zincir gibi ucuz seyleri alabiliyorlar. Ancak biraz unlu tecrubeli iseniz lastik tulum gibi seyler alabiliyorsunuz...
Ben CSS'ye 1150GS ile katilmistim (1 sene satilmayan Z750'm egitimden 1 hafta once satildi) buna ragmen cok faydalandim. Viraja girmek frenleme bakis tutunma oturus gibi hususlarda mutlak gelisme kaydediyorsunuz. Ayrica gercekten de cok km yapiliyor cok zevkli bir aktivite ayni zamanda. Bunu guveli motor kullanmaniza katki sagyalacak bir egitim olarak dusunseniz daha saglikli olur.
Ben bu CSS'ya buyuk ihtimal katilmayacagim cunku fiyat bana biraz pahali geldi. Ayrica bugunden paranin tamaminin neden verilmesi lazim anlayamadim. On kayit yapilir paranin %20-30'U odenir. Geri kalani da kesin kayit esnasinda egitimden 15-30 gun once alinabilir. Bu fiyatlarla bu krizde yeterli katilim olmaz ise egitimin duzenlenememesi de soz konusu olabilir.
Bir de 2 gunde 4 kur nasil olacak? Eskisi gibi 1-2 yada 3-4'mu secmek gerekecek? Her kur 1 tam gunmu surecek acaba?
Bir diger husus da hakli olmasina ragmen motor teknik kontrolden gecemez ise para iade edilmeyecektir. Ekipman uygun deilse para iade edilmeyecektir gibi cok kati keskin korkutucu ifadeler var. Bunlar katilmayi dusunen insanlari korkutup kacirabilir. Ben sahsen 1200 € para yatiricam egitime katilamaz isem kafayi yerim... Bunun icin de bir on kontrol gunu yapilabilir mesela. Boylece insanlar strese girmemis olurlar. _________________ I need your boots , your clothes and your motorcycle. |
|
Başa dön |
|
|
|