Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
blackehrimen Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Arl 10, 2009 7:25 am Mesaj konusu: Biz neden yürümüyoruz ? |
|
|
Biz neden ikiteker ailesi olarak TÜRK BAYRAKLARIMIZLA geiş yapmıyoruz? Neden bizde toplanmıyoruz? Sesimizi duyurarak bizde varız demiyoruz? Tüm motorcuları bir araya toplamıyoruz? Sadece içimizden üzülürek "vah vah" demekle mi yetineceğiz yoksa ? _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
|
sukrusimsek Katilimci Uye
|
Tarih: Prş Arl 10, 2009 8:38 am Mesaj konusu: |
|
|
İzin alınırsa ben gelirim..Motosikletle yapalım yada..Bir şekilde birşey yapalım..Çok kızgınımmmm...
En son sukrusimsek tarafından Prş Arl 10, 2009 9:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Prş Arl 10, 2009 8:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim.. Zaten yürümekten kastım motosikletlerimizle geçiş yapmak..
siz yazana kadar 23 kişi bunu okumuş ancak cevap veren tek kişi sizsiniz.. ne kadar duyarlı olduğumuzu gösteriyor.. _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
|
dark_face Yeni Kullanici
Kayıt: Sep 26, 2009 Mesajlar: 14 Nerden: istanbul - sarıyer
|
Tarih: Prş Arl 10, 2009 9:02 am Mesaj konusu: |
|
|
bir organizasyon yapılırsa gelmekten onur duyarım. izlemekten geldik bu noktaya zaten... _________________ Zafer ÜSTE
Honda XRV 750 Africa Twin
Honda CRM 250R
Suzuki DL 650 Vstrom
Suzuki RM250 |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Prş Arl 10, 2009 9:06 am Mesaj konusu: |
|
|
dark_face demiş ki: |
izlemekten geldik bu noktaya zaten... |
işte budur.. teşekkürler _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
|
taklamakan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Arl 10, 2009 1:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben Pazar günkü yürüyüşe katılacağım, ancak bu yürüyüşün yasal izinlerinin alınıp alınmadığını bilmiyorum. Bu sebeple bu platformda yürüyüşlere katılmak için organizasyon yapmak ya da teşvik etmek yasalara göre suç teşkil eder. _________________ v-strom 650
emreboztekin@hotmail.com
532 336 36 79
Seyahat Ya Rasulallah (Evliya Çelebi) |
|
Başa dön |
|
|
emrerd Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Arl 10, 2009 3:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
taklamakan demiş ki: |
Ben Pazar günkü yürüyüşe katılacağım, ancak bu yürüyüşün yasal izinlerinin alınıp alınmadığını bilmiyorum. Bu sebeple bu platformda yürüyüşlere katılmak için organizasyon yapmak ya da teşvik etmek yasalara göre suç teşkil eder. |
canım bu yürüyüş yasal değilse bizde polisi taşlayalım.bildiğim kadarıyla taşlamak yasal! _________________ http://www.batidispoliklinigi.com/ |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Cum Arl 11, 2009 7:24 am Mesaj konusu: |
|
|
emrerd demiş ki: |
taklamakan demiş ki: |
Ben Pazar günkü yürüyüşe katılacağım, ancak bu yürüyüşün yasal izinlerinin alınıp alınmadığını bilmiyorum. Bu sebeple bu platformda yürüyüşlere katılmak için organizasyon yapmak ya da teşvik etmek yasalara göre suç teşkil eder. |
canım bu yürüyüş yasal değilse bizde polisi taşlayalım.bildiğim kadarıyla taşlamak yasal! |
+1000
Herşeyimiz yasal zaten.. PKKlılar yürüyüş yapar yasal.. yürürken sağı-solu yakarlar yasal.. polisi askeri taşlarlar yasal..
ama biz "yürüsekmi acaba" dersek SUÇ.. _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Cum Arl 11, 2009 7:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Yürümeyin arkadaşlar.. oturun oturduğunuz yerde.. sürün motorlarınızı güneşli günlerde maviliklere.. gezin dağı taşı.. bakalım yarın gezecek dağımız kalacakmı..
24 saatte 156 kişi okumuş ama sadece 4 kişi katılmış..
kendi adıma emrerd, dark_face ve sukrusimsek'e teşekkür ediyorum.. _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
|
aitho Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 03, 2006 Mesajlar: 354 Nerden: Şehremini/İSTANBUL
|
Tarih: Cum Arl 11, 2009 8:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Pazar günü öğle saatlerinde neredeyse her ilde insanlar meydanlara toplanıyor terörü lanetlemek için. Parti/siyasi görüş olmaksızın ellerinde Türk bayraklarıyla. Pazar sabah İstanbul yolunda olacağım Antalyadan dönüş. Uçak saati elverirse Taksimdeyim.
blackehrimen, ikitekerin Okuma:cevaplama oranlarına bakma sen boşver, bu aralar böyle maalesef. _________________ '03 BMW R1150R
'02 Suzuki GSX 750 F
'04 Kawasaki KLE 500
'06 Zealsun ZS200GS
0 Rh (+) |
|
Başa dön |
|
|
taklamakan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Arl 11, 2009 9:18 am Mesaj konusu: |
|
|
blackehrimen demiş ki: |
Yürümeyin arkadaşlar.. oturun oturduğunuz yerde.. sürün motorlarınızı güneşli günlerde maviliklere.. gezin dağı taşı.. bakalım yarın gezecek dağımız kalacakmı..
24 saatte 156 kişi okumuş ama sadece 4 kişi katılmış..
kendi adıma emrerd, dark_face ve sukrusimsek'e teşekkür ediyorum.. |
İsteyen bu yürüyüşe gitmekte serbesttir, isteyen de motor sürmekte. Ben kendi adıma yürüyüşte olacağımı belirttim. Ancak yasal izninin olup olmadığı konusunda bir fikrimiz yoksa bu mitinge forumlarda ya da herhangi biryerde katılımı teşvik etmek suçtur. Web üzerindeki tüm yazışmalar akıllara gelmeyen çeşitli tekniklerle izleniyor. Sadece bunu güvenlik açısından belirtmek istedim. Bunun üzerinden demagoji yapmaya gerek yok. _________________ v-strom 650
emreboztekin@hotmail.com
532 336 36 79
Seyahat Ya Rasulallah (Evliya Çelebi) |
|
Başa dön |
|
|
giotine Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Arl 12, 2009 9:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar nerde ne zaman toplanıyoruz bilgi verin yeter ... _________________ Turgut Ekinci - İstanbul/Beşiktaş ve Alibeyköy A Rh(+) 544 532 06 15 |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Pts Arl 14, 2009 12:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
ister demagoji deyin ister provokasyon isterseniz başka birşey.. katılmayın arkadaşlar.. Bana dokunmayan yılan ........ _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
|
|