Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Faucon Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 01, 2009 11:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesine ve dostlarına sabırlar dilerim, çok zor... _________________ Yüreğinin Götürdüğü Yere Git, Ama Motorla.
DL 650-08 (Kara Sevda)
İsmail |
|
Başa dön |
|
|
arda59 Katilimci Uye
|
Tarih: Sal Arl 01, 2009 12:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Levent Kardeşimin bu acı haberini bir iş için gittiğim Keşan'da merdiven üstündeyken Kadir kardeşimin beni aramasından sonra öğrendim.
Biran çok tuhaf oldum çünki evlerimiz karşılıklı aynı sitede oturuyoruz.
Onu bir gün önce siteden çıkarken gördüm.
Allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum.
Hüseyin Arda _________________ 2004 Suzuki Bandit GSF 600 S
Kanuni Deer 152
Haojin HJ 125 ST
www.ardaelektronik.com
Hüseyin Arda - 0532-2840800 |
|
Başa dön |
|
|
oktay2058 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 01, 2009 1:40 pm Mesaj konusu: başımız sağolsun |
|
|
Arkadaşlar çeşitli nedenlerle oldukça uzun zamandır siteye girmiyordum. Onca aradan sonra bugun ilk defa siteye girim ve ilk karşılaştığım haber bu oldu. mideme kramplar girdi yine. mekanı cennet olsun arkadaşımızın. yakınlarına allah sabırlar versin. |
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 01, 2009 2:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Levent'i son yolculuğuna uğurladık. Edirne-İstanbul- Çanakkale ve diğer yerleşimlerden gelen onu tanıyan veya tanımayan bir çok motosikletçi dostu son vazifelerini yerine getirdi. Ne mutlu ki yüzlerce seveni varmış. Allah mekanını cennet eylesin.... _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
milkmen Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
dj-roer Tecrubeli Uye
Kayıt: Aug 09, 2006 Mesajlar: 129 Nerden: İst/Avcılar-Bakırköy
|
Tarih: Sal Arl 01, 2009 3:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok üzüldüm , yeni gördüm malesef ..Allah ailesine sabırlar versin.. _________________ Semih Roer O rh+
Gsm:05426742813
Yamaha/Majesty-400 |
|
Başa dön |
|
|
kdalak Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 01, 2009 3:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gencecik birini daha uğurladık. Yakınlarının başı sağolsun. _________________ NC700X
Oooohhh suyundan da koy. |
|
Başa dön |
|
|
birkertenkele Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 01, 2009 3:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. _________________ R1200GS Adventure "Kertenkele"
İSMAİL HAKKI ARPA
|
|
Başa dön |
|
|
kunduz Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 01, 2009 4:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ne çok seveni varmış Levent'in. Camiinin bahçesine sığmadık resmen. _________________ Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...
Volkan GÜNDÜZ
Honda Varadero 04
AB rh - |
|
Başa dön |
|
|
spedy_burak Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 01, 2009 5:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
vosvosmania demiş ki: |
Yarış yaptıklarını söyleyen arkadaşlar kim merak ettim şimdi. Bakın A.A. nasıl bir haber geçmiş.
-MOTOSİKLET TUTKUSU ÖLÜMLE BİTTİ
-TEKİRDAĞ'DA ÇEVRESİNDE ''HIZ TUTKUSUYLA'' TANINAN
MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ LEVENT DOĞAN, 6 ARKADAŞIYLA
YARIŞ YAPARKEN PARK HALİNDEKİ KAMYONETE ÇARPARAK
ÖLDÜ
(FOTOĞRAFLI)
TEKİRDAĞ (A.A) - 30.11.2009 - Tekirdağ'da, arkadaşlarıyla motosiklet yarışı yapan bir kişi, motosikletinin park halindeki kamyonete çarpması sonucu öldü.
Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ mezbahasında işçi olarak çalışan ve çevresinde ''hız tutkusuyla'' tanınan 37 yaşındaki Levent Doğan, Kurban Bayramı'nın son günü kendisi gibi motosiklet tutkunu olan 6 arkadaşıyla birlikte 100. Yıl Mahallesi'nde trafik yoğunluğu olmayan caddede kendi aralarında yarış düzenledi.
Yarışa 1000 cc'lik 59 AR 953 plakalı motosikletiyle, katılan Levent Doğan, yol kenarında park halindeki Hurşehit Sarı'ya ait 59 ER 237 plakalı kamyonete çarptı. Motosikletinden yola savrulan Levent Doğan ağır yaralı olarak kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.
Hastaneye gelen arkadaşları, kendi aralarında yarış düzenlediklerini, bu sırada Levent Doğan'ın kullandığı motosikletin park halindeki kamyonete çarptığını ifade ettiler.
Levent Doğan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren arkadaşları, olayın şokunu hala üzerlerinden atamadıklarını belirtti.
(EBA-ARF-ÖMR) 12:16 30/11/09 " |
arkadaşlar bugün yanımızda olan arayan yada kalbinden levent imizi geçiren herkese çok teşekkür ederim yazılan haberlerin çoğunu gördüm hepsi yalan YARIŞ YADA SÜRAT YOK bunları gördükçe acımız daha çok artıyo söyliycek hiçbişey bulamıyorum ALLAH bunları yazanları ıslah etsin. _________________ KÖPEK HAYVANLARI (PITBULL)
|
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 01, 2009 6:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
milkmen demiş ki: |
http://video.turk.net/video/izle/31312/Motosiklet-tutkununun-huzunlu-sonu---TEKIRDAG/
en aklı başında haber |
İşte insanlar izlesin ve görsün. Yarış ve hız yapıp bir araca vuran bir motosiklet bu halde kalırmıydı???? _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
milkmen Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
NORMAL-TRAKYALI Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 01, 2009 6:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sayın "vosvosmania" Merhum Levent DOĞAN ile ilgili yazdığınız alıntı haber tamamen hayal mahsülü ile uydurulmuş senaryo.. Motorsiklet kullanabildiğiniz için sizde bilebilirsiniz. 2X3 şerit E-24 karayolunda Trafik ışıklarından kalkış Yapan Sevgili Levent kullandığı V-Strom u 3. vitese taktıktan sonra talihsiz kazayı yapmıştır devamında haber de bahsi geçen arkadaşları da o tarz bir ifade vermemişlerdir.Kaza anında beraber olan Arkadaşlarından adaşı Levent ve Burak bu konuda size bilgi verebilirler. Sanıyorum A.Ajansı ile bağlantınız var doğru bir şekilde düzeltme yapabilirseniz biz Merhum Levent DOĞAN ın arkadaşları olarak memnun oluruz.. _________________
S.Hakan C.TUNA
A rh (+)
"NORMAL TRAKYALI"
2005 BMW K1200GT |
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 01, 2009 6:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
TDM-1056 demiş ki: |
Sayın "vosvosmania" . |
Merak etme Hakan.
Eyüp zaten işin peşinde. En az hepimiz kadar. _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
NORMAL-TRAKYALI Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 01, 2009 6:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
YektaAli demiş ki: |
milkmen demiş ki: |
http://video.turk.net/video/izle/31312/Motosiklet-tutkununun-huzunlu-sonu---TEKIRDAG/
en aklı başında haber |
İşte insanlar izlesin ve görsün. Yarış ve hız yapıp bir araca vuran bir motosiklet bu halde kalırmıydı???? |
Evet okudum ve teşekkür ettim.. Sallayıp haber yapan şerefin hangi siz bölümünde olduğunu bilmeyenler de okusun ar damarlarında ki çatlak yama tutarsa haberin doğrusunu yazsınlar.. _________________
S.Hakan C.TUNA
A rh (+)
"NORMAL TRAKYALI"
2005 BMW K1200GT |
|
Başa dön |
|
|
|