Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Çrş Ksm 04, 2009 4:54 pm Mesaj konusu:
aitho demiş ki:
Anıl bunların ses kalitesi ne durumdadır, tarif edebilirmisin. Yada görüşeceğimiz bir ara konuşalım getir de bi test edeyim. Malum işim gereği çok kaliteli ve pahalı kulaklıklar kullanıyorum, motor üzerinde gezerken bile olsa averaj kalitede ses almak isterim yani
tmm aytekin getiririm.kontrol edersin.Ancak Aman aman bi ses bekleme Bass lar tizler Çok net ve akıcı değil...Ama kötü'de değil...en iyisi getiririm bakarsın _________________ Suzuki GSX R 600 20.th special edition
------------------------------------------------
www.motoyol.com
AnıL DOĞRU
anildogru@mynet.com anildogru@yahoo.co.uk
0533.433.54.35
0555.696.51.40
İSTANBUL / ŞİŞLİ & KARTAL
Yok Ediz hocam, bendeniz mütevazi bir ses teknisyeniyim. Konser işleri falan koşyuruyoruz. Wallahi billahi yaw, illa beni de dahil edeceksiniz Egene-con'a
anildogru demiş ki:
tmm aytekin getiririm.kontrol edersin.Ancak Aman aman bi ses bekleme Bass lar tizler Çok net ve akıcı değil...Ama kötü'de değil...en iyisi getiririm bakarsın
Eyvallah anıl sağolasın, almadan test etme şansım varken değerlendireyim, aksi taktirde in-ear kapsüllerle devam. _________________ '03 BMW R1150R
'02 Suzuki GSX 750 F
'04 Kawasaki KLE 500
'06 Zealsun ZS200GS
0 Rh (+)
ben de bir öneri yazayım illa müzik dinleyecekseniz BMW RT yada LT alacak ve rt için yazıyorum 130 hatta 140 km hıza kadar müzik dinleyebileceksiniz.
hakikaten dinlenebiliyor.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız