Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Bir sorum olacak, gezinin Cumartesi olmasinda herhangi bir mahsur olur mu? Pazar gunu de dinlenme olur veya ozel geziler olabilir diye aklima geldi oylesine...
Yani en azindan denenmeli diye dusunuyorum.
R 1150 GS
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com Is : 0-286/218 08 08 www.kolinhotel.com Bir insanin bildigini zannettigi bir seyi, ogrenmesi imkansizdir(Epiktetos)
Bir sorum olacak, gezinin Cumartesi olmasinda herhangi bir mahsur olur mu? Pazar gunu de dinlenme olur veya ozel geziler olabilir diye aklima geldi oylesine...
Yani en azindan denenmeli diye dusunuyorum.
R 1150 GS
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com Is : 0-286/218 08 08 www.kolinhotel.com Bir insanin bildigini zannettigi bir seyi, ogrenmesi imkansizdir(Epiktetos)
Ahmet Ağabey Yalıköy de gece konaklamak için yer var mı?. _________________
Ben de şey için şeettirmiştim yani sormuştum .. Hani Cumartesi etkinlik olursa saatler de bir saat geri alındı ya manzaraya kapılıp geç kalırız filan ve aayriyetten Hülya hanım benimle geleceğinden dolayı (Fi tarihinde Hülya hanım ile ilgili bana söyleneni kulak arkası ettiğimden vakti zamanında kediyi iki parçaya ayıramamıştık ). Hani yeterince anlattığımı sanıyorum etkinlik Cumartesi olursa o çevrede konaklayacak yer var mı gibiler de sorduydum. Eğer yoksa o Manzara iki tek'e hüngür hüngür ağlar yahu ..
mnk nt: Sayın Yektaali bey size de dabıl teessüf yani hiç bir Trakyalı diğer "Normal Trakyalı" nın zikrini açık eder mi be yav _________________
Uzunca bir aradan sonraaaaaa YALIKOY bulusması yapiyoruz ve gelmek isteyeni bekliyoruz..!
----------------(Mete'm ve Yonca toplu gezmeyi sevmeseler de bekliyoruz. Tamam caniiim, onden 1-2 motor yollariz sizi )
********ONEMLI NOT :Menude BALIK olacagindan kisi sayisi belli olmali ve isim yazdirmaliyiz...
* * * * * * *EN ONEMLI NOT : Bulusma yerine DOLU DEPO geliniz..!
- MENU.......: Balik +Salata +Borek +Bardak Kola: 12,5 TL (Balik= Hamsi veya Istavrit veya Tekir),
* * Ext. Kola--: 1.- YTL,
* * Fici Bira---: 3,- YTL. (1 kişi AZAMi 2 bardak icer ve 2 saat sonra yola cikar..!)
* * Raki-------: 5.- YTL, (1 kişi AZAMi 2 adet icer ve 2 saat sonra yola cikar..!)
Fazla ALKOL ALMA Olmayacaktir ama, yine de son icecekten (EN AZ) 2 SAAT SONRA HAREKET EDILECEKTIR..!
Birimizin caninin yanmasi, hepimizin caninin yanmasi/caninin sIkIlmasi ve gunumuzun berbat olmasi demektir...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
- HAVA DURUMU : Bugun itibariyle (04 Kasim),
* Istanbul :
Aralikli gunesli ve bulutlu, sicak. Guneydogudan 9 km/saat Ruzgar.
En fazla: 22 °C - Hissedilen®: 22 °C
* Yalikoy :
Bulutlu. Guney, Guneydogudan 17 km/saat Ruzgar.
En fazla: 19 °C - Hissedilen®: 18 °C
Tam motorcunun havasi, MUUUUUKEMMEEEEEL...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toplu Suruste dikkat edilmesi gereken Baslica konular:
1) Yol surati aramizdaki en tecrubesize/yavasa gore belirlenir ve duyurulur,
2) Bir kisi "oncu", bir kisi de "artci" olur,
3) Testere agzi/Fermuar duzeninde, sag'li-sol'lu/zig-zag gidilir ki, gorus uzayip fren mesafesi kalsin,
4) Ondekine yetismeye calisilmamalidir,
5) Her surucu bir arkasindakinden SORUMLUDUR, onu aynasinda kaybetmez,
6) Aynasindan arkasindakini izleyerek, ara acilirsa gazini kesmeli ve on tarafi yavaslatmalidir,
7) Sollama yapilmamali, arada uzayip gitmek isteyen olursa (1'er 1'er olmak kaydiyla) oncuye isaret ederek gider ve ileride siradaki ayni yerine girmek uzere bekler,
8 ) Kurallara uymayan kesinlikle guruptan cikartilir ve gidilecek yere yonlendirilir..!
Sevgili Ahmet Ağabey beni ve (Yüce) Hülya Hanımı da yazarmısın.. Seni göresimiz var bir hayli özledik .. Tabii sevgili Baconuz Akif Bey i de şiddetli bir şekilde özel olarak özlemiş bulunmaktayım (hay ulu manitu birden kahkalarla 3.1 şiddetinde güldüm yahu hayırdır inşallah )
nt: yüce sözcüğü malum kedi meselesi _________________
Tarih: Sal Ksm 03, 2009 10:57 am Mesaj konusu:
Gelirim sanırım. Sanırım diyorum cumartesi sebebiyle. Büyük bir ihitmalle gelirim ama... _________________ Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...
Motor hacmimin küçük olmasından dolayı biraz çekinerek de olsa gelmek istiyorum. Eğer 250cc ve altı, gelmeye niyetli arkadaşlar varsa beraberce ayrı bir grup olarak gidebiliriz. Yok olmaz ise ya da grubun temposu çok yüksek olacaksa bireysel olarak gelebilirim.
@Akif ORUN
Akif abi, özlediğini tahmin ettiğim bir arkadaşım Turuncu CBF1000 getirecek sanırım geziye
Bu arada davetlim olarak 3-5 motor + artçılarının da gelme ihtimali var, gezi tarihi yaklaşınca detay vereceğim. _________________ '03 BMW R1150R
'02 Suzuki GSX 750 F
'04 Kawasaki KLE 500
'06 Zealsun ZS200GS
0 Rh (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız