Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
devrim Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Oca 25, 2009 10:46 pm Mesaj konusu: nickimi değiştirme çabası volume II |
|
|
selam, devrim adlı kullanıcı mevcut ama aradan 6 yıl geçmesine rağmen hiç mesaj dahi atmamış kaydolmuş bir dahada uğramamış sanırım , ee bende devrim79 olarak aktif kullanıcı sayılırım, haksızlık değilmi bu, bir çaresi yokmu bunun hocam devrim yapalım nicki _________________ erkan devrim
En son devrim tarafından Pts Şub 06, 2012 9:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
devrim Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Şub 02, 2009 10:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
olumsuzda olsa bir cevap alsaydım bari, ortada kaldık _________________ erkan devrim
|
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Şub 03, 2009 9:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Erkan. Sabır ve koruk hikayesini hatırlatayım tekrar sana. Egemen, bu aralar fuar dolayısıyla oldukça yoğun bir trafik yaşıyor. Ayrıca hayatını kazanmak için de işi'nin başında olmak zorunda. Sana en kısa zaman da cevap verecektir merak etme. Bu arada fuar'a geliyorsun değil mi? _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
devrim Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Şub 03, 2009 10:26 am Mesaj konusu: |
|
|
YektaAli demiş ki: |
Erkan. Sabır ve koruk hikayesini hatırlatayım tekrar sana. Egemen, bu aralar fuar dolayısıyla oldukça yoğun bir trafik yaşıyor. Ayrıca hayatını kazanmak için de işi'nin başında olmak zorunda. Sana en kısa zaman da cevap verecektir merak etme. Bu arada fuar'a geliyorsun değil mi? |
fuara kesin geliyorum abi, perşembe günü yada cumartesi yada her iki günde _________________ erkan devrim
|
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Şub 03, 2009 10:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben sadece, tam gün pazar orada olacağım. _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
devrim Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Şub 03, 2009 12:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
yekta abi perşembe kesin gibi benim, hafta sonu ziyaretini pazara çekmeye çalışacağım gerçi sen stand da görev alacaksın bildiğim kadarıyla zaten pazar olduğu içinde kalabalık olacaktır, neyse bakalım haberleşiriz abi pazar günü gelirsem _________________ erkan devrim
|
|
Başa dön |
|
|
ennginn Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Şub 04, 2009 6:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Normalde uzun bir süre siteye giriş yapmayanların üyeliklerinin iptal edilmesi gerekmez mi. |
|
Başa dön |
|
|
devrim Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Şub 05, 2009 3:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
ennginn demiş ki: |
Normalde uzun bir süre siteye giriş yapmayanların üyeliklerinin iptal edilmesi gerekmez mi. |
adam girip bir şeylere bakmak için üye oluyor, işi bitincede ne uğradığı var ne baktığı, geçici bir heves sadece yani,hiç mesaj atmamış veya konulara bir cevap bile yazmamış bir çok kullanıcı var, eee bizden önce davranıp nick leri kapmışlar, en azından mesela 1 yıl aktif olmayan kullanıcıların iptal edilmesi gerekir bence, tabi bu düşünceler kendi fikirlerim, kuralları admin, moderator koyar ve uygular, onlarada saygı duymak lazım _________________ erkan devrim
|
|
Başa dön |
|
|
devrim Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Şub 06, 2012 9:32 am Mesaj konusu: |
|
|
YektaAli demiş ki: |
Erkan. Sabır ve koruk hikayesini hatırlatayım tekrar sana. Egemen, bu aralar fuar dolayısıyla oldukça yoğun bir trafik yaşıyor. Ayrıca hayatını kazanmak için de işi'nin başında olmak zorunda. Sana en kısa zaman da cevap verecektir merak etme. Bu arada fuar'a geliyorsun değil mi? |
yekta abi, sabır dediydin ya, aha da sabır neymiş ispatlamışımdır umarım
sayın admin nickimin "devrim" olarak değiştirilmesini aradan geçen 3 sene sonra tekrar talep ediyorum. saygılar _________________ erkan devrim
|
|
Başa dön |
|
|
Tamericel Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Şub 06, 2012 9:44 am Mesaj konusu: |
|
|
sabrın sonu selamet denmiş |
|
Başa dön |
|
|
flyfish Site Admin
|
Tarih: Sal Şub 07, 2012 7:41 am Mesaj konusu: |
|
|
sevgili devrim
seni ustun sabır odulu ile onurlandıralım
kusura bakma nasıl oldu ise gozden kacmıs bir konu baslıgı olarak kalmıs.
dilegini yerine getirdim.
Egemen Ergel - bir nevi noelbaba _________________ Egemen Ergel
Honda Foresight 250 - pirpir
İstanbul
www.webevi.com
Deneyim hicbir zaman yanilmaz, yanilgiya düsen yalnizca kendi
sonuçlarini doguran ve nedeni deneyimleriniz olmayan kararlarinizdir. |
|
Başa dön |
|
|
devrim Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Şub 10, 2012 7:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
flyfish demiş ki: |
sevgili devrim
seni ustun sabır odulu ile onurlandıralım
kusura bakma nasıl oldu ise gozden kacmıs bir konu baslıgı olarak kalmıs.
dilegini yerine getirdim.
Egemen Ergel - bir nevi noelbaba |
teşekkür edeim noel baba, yılbaşıda geçti biraz geç bir hediye oldu ama önemli olan hediyenin gelmesi dimi
benim mozilla devrim79'u kapatmadığı için forumlara giremiyordum bir kaç gündür demekki nedeni nick değişikliğiymiş, çıkış yapıp tekrar girince oldu. _________________ erkan devrim
|
|
Başa dön |
|
|
flyfish Site Admin
|
Tarih: Sal Şub 14, 2012 3:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
adam bana hakaret etti noel baba diyerek ey ahali
(bakınız : yılbası kesan muftusu noel baba yorumu)
dava acacagım kendisine yuklu tazminat kopartabilirmiyim )) _________________ Egemen Ergel
Honda Foresight 250 - pirpir
İstanbul
www.webevi.com
Deneyim hicbir zaman yanilmaz, yanilgiya düsen yalnizca kendi
sonuçlarini doguran ve nedeni deneyimleriniz olmayan kararlarinizdir. |
|
Başa dön |
|
|
KARADAYI Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Şub 20, 2016 12:06 am Mesaj konusu: |
|
|
ikiteker de nick değişmez, nasıl girdiysen öyle kalırsın diye bilirdim, demek değişiyormuş.. |
|
Başa dön |
|
|
|