Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
HMK49 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Oca 22, 2009 11:01 am Mesaj konusu: E 5 DE FECİ KAZA |
|
|
Biraz önce haberi okudum,tüylerim diken diken oldu.E5 deki feci kaza sonrasında yine bir motorsiklet sürücüsü hayatını kaybetmiş.Merhuma rahmet,yakınlarına da başsağlığı diliyorum _________________ MELİH
Vstrom DL 650
En son HMK49 tarafından Prş Oca 22, 2009 1:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
sinarit Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Oca 22, 2009 11:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim kaldır şu linki lütfen.Görüntüler hiç hoş degil. _________________
R1150GS ADV |
|
Başa dön |
|
|
isinakholi Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Oca 22, 2009 11:30 am Mesaj konusu: |
|
|
lütfen lütfen bu haberlerin hiç kimseye hiç bir faydası yok.Mümkünse forumu hemen siliniz.Ön yargı üretmekten başka hiç bi işe yaramıyor, ki biz sürekli ön yargılardan şikayetçi oluyoruz.Kaza kazadır. Allah yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin diyelim ve mümkünse bu forumu devam ettirmeylim.!!! _________________ 1 nci İRAN SEFERİ
http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14381&highlight=iran+7500 |
|
Başa dön |
|
|
tenere600 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Oca 22, 2009 11:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Ya yapmayın kardeşim, acil silin bu topiği _________________ Burçinhan Doğan
07 XT660R |
|
Başa dön |
|
|
Pacci Tecrubeli Uye
Kayıt: Nov 27, 2008 Mesajlar: 314 Nerden: Kadıköy / İstanbul
|
Tarih: Prş Oca 22, 2009 12:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Daha fazla kişi izlemeden acilen kaldırmak lazım bu topiği, Melih muhtemelen kötü bir niyetin yoktu ama son derece üzücü görüntüler bunlar. Silmenizi rica ediyorum, isteyen başka yollardan ulaşabilir yeri burası olmasın. _________________ Ahmet PAÇCI - İstanbul
Vespa ET4
Harley Davidson 883 Custom
En son Pacci tarafından Prş Oca 22, 2009 7:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Oca 22, 2009 12:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
melih art niyeti olmayan bir üyemizdir. Gereğini yapacaktır. _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
HMK49 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Oca 22, 2009 1:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
YektaAli demiş ki: |
melih art niyeti olmayan bir üyemizdir. Gereğini yapacaktır. |
abi inan art niyetle yazmadım.Haberi okuyunca üzüntüden aceleyle sizlerle paylaşmak istedim.Tüm arkadaşlardan özür dilerim.link kaldırılmıştır. _________________ MELİH
Vstrom DL 650
|
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Oca 22, 2009 1:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
HMK49 demiş ki: |
YektaAli demiş ki: |
melih art niyeti olmayan bir üyemizdir. Gereğini yapacaktır. |
abi inan art niyetle yazmadım.Haberi okuyunca üzüntüden aceleyle sizlerle paylaşmak istedim.Tüm arkadaşlardan özür dilerim.link kaldırılmıştır. |
Zaten o anlamda bir cümle ile konuya girdim/k melih. Kaza, kan, ceset türü fotoğraf ve video'lar ben dahil bir çok kişi tarafından itici ve gereksiz bulunuyor. Hassasiyetine teşekkürler. _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
HMK49 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Oca 22, 2009 1:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eyvallah abi.Emir kipleri yerine nezaketle yaptığınız uyarı için asıl ben teşekkür ederim. _________________ MELİH
Vstrom DL 650
|
|
Başa dön |
|
|
vosvosmania Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Oca 22, 2009 4:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu yol resmen ölüm yoluna döndü. İyice daralan şeritlerden değil büyük araçlar, otomobiller bile birbirlerine değmeden zor gidiyor. Metrobüs yolu da korkunç. Arkadaşın ölümüne de, minibüsün çarpmasının ardından metrobüs yolunun çelik bariyerlerinin üzerine düşmesi neden olmuş. Çok üzücü. Allah ailesine sabır versin. Solundaki motosikletliyi biçen öküze ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah'ından bulsun. _________________ http://tombikcafe.blogspot.com/
http://asli-hayat.blogspot.com/ |
|
Başa dön |
|
|
denizbozaci Tecrubeli Uye
Kayıt: Feb 15, 2004 Mesajlar: 185 Nerden: Kocaeli/Değirmendere
|
Tarih: Prş Oca 22, 2009 6:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ölen arkadaşımaza rahmet, ailesine baş sağlığı diliyorum.
Ve hadi bakalım yeni federasyon başkanımız göreve diyorum. Sanırım böyle aksiliklerin giderilmesi için yeniden aday oldun ve seçildin. Zaman görev zamanı... Hadii _________________ Deniz Bozacı
0.536.515 21 16
denizbozaci@hotmail.com |
|
Başa dön |
|
|
vosvosmania Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
denizbozaci Tecrubeli Uye
Kayıt: Feb 15, 2004 Mesajlar: 185 Nerden: Kocaeli/Değirmendere
|
Tarih: Prş Oca 22, 2009 6:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Zaten onlarda kendilerinden okadar eminlerki kendilerini tanıtma çabası içine girmiyorlar.
Ha kendilerini fuarda stantta görürüz ,yanında da büyük ihtimal sofuoğlu olur. Ama bizim istediğimiz bu değil tabi değilmi _________________ Deniz Bozacı
0.536.515 21 16
denizbozaci@hotmail.com |
|
Başa dön |
|
|
Pacci Tecrubeli Uye
Kayıt: Nov 27, 2008 Mesajlar: 314 Nerden: Kadıköy / İstanbul
|
Tarih: Prş Oca 22, 2009 7:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
HMK49 demiş ki: |
Eyvallah abi.Emir kipleri yerine nezaketle yaptığınız uyarı için asıl ben teşekkür ederim. |
Videoyu yeni izlemiş ve ürpermiş olmanın verdiği hassasiyetle o anlık kibar olmayan bir üslup kullandıysam affedersiniz, bende gereken düzeltmeyi yaptım. Konuyu ilgili olaraksa Allah kimseye zamansız acı yaşatmasından başka birşey gelmiyor aklıma. Hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Sevgi ve Saygılarımla.. _________________ Ahmet PAÇCI - İstanbul
Vespa ET4
Harley Davidson 883 Custom |
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Oca 22, 2009 8:11 pm Mesaj konusu: |
|
|