Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Avatar'a resim ekleyemedim.Ben de imzamın altına ekledim.Bakalım olmuş mu?
Oldu da,biraz büyük oldu.Avatar çalışmalarına devam.
Bu imza bu buyuklukle butun imzalarin altinda cikip da server'da asiri yuklenmeye yol acmaz mi? Bilmedigimden sadece ogrenmek amacli sordum.
Ahmet Bey,bu konuyu en iyi sizin bildiğinizi düşündüğüm için,zaten sizden yardım isteyecektim.Siz benim avatar işini hallederseniz ,ben de her yere imza eklemem veya resmi çıkartırım,küçültürüm vb. Teklifime cevap bekliyorum.Saygılarımla.(Not: Balık tutmak değil,balık istiyorum )
Ahmet Bey,bu konuyu en iyi sizin bildiğinizi düşündüğüm için,zaten sizden yardım isteyecektim.Siz benim avatar işini hallederseniz ,ben de her yere imza eklemem veya resmi çıkartırım,küçültürüm vb. Teklifime cevap bekliyorum.Saygılarımla.(Not: Balık tutmak değil,balık istiyorum )
Sevgili Yucel,
1) Aman gozunu seveyim bari bu ortamda bana "bey" demeyin. MOTOSIKLETSEVER samimidir..!
2) Ben bu islerin teknik yonunden pek anlamam, ama konu bu topik altinda yukaridaki mesajlarin icinde ve baska "avatar" baslikli topiklerde acikca izah edilmisti zaten.
2."GÖZAT" butonunun bir altındaki sütunda olan "RESİZE İMAGE" ' ye basıp yanından "AVATAR" ' a tıklıyorsunuz.
3.Ve aşşağıdan "HOST IT" ' e tıklıyorsunuz.
4.Açılan pencereden en alttaki "DİRECT LINK" ' e çift tıklayıp kopyalıyorsunuz.
5.Daha sonra www.ikiteker.org ' a girip üye girişi yapıp en üstteki sarı sütun değilde onun altında İKİTEKER MOTOSİKLET FAN KULÜBÜ WEB SİTESİ : FORUMS yazan yerin altındaki sütundan "PROFİLE" ' e tıklıyorsunuz.
6.Az önce www.imageshack.us ' tan aldığınız linki yeni açılan "PROFILE" penceresinde en altta olan üç boş sütundan yanılmıyorsam 2. ye yapıştırıyorsunuz.Olmazsa 3. ye yapıştırın.
ARTIK BİR AVATARINIZ VAR !
Sonunda başardım,ama nasıl :
4'üncü maddede belirtilen link gözükmüyordu.Onun yerine Show advanced linking (Gelişmiş linkleri göster) bölümü vardı.Oraya basınca 'Direkt Link' ibaresi çıktı.Ve sonra tarif edilen yolu tamamladım,oldu.Teşekkürler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız