Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Burak'çığım,hoş geldin sefalar getirdin , seni aramızda görmek ne güzel
Ehliyetin hayırlı uğurlu olsun keyifli sürüşler dilerim, ayriyetten Motorunda çok yakışmış sana, beraberce nice yıllar
Edirneden sevgiler...
metin22
Suzukİ V-StroM
Honda Nx4 Falcon
Vespa P125X
Çok teşekkür ederim, bugün kısacıkta olsa beraber yolda olmak çok güzeldi en kısa zamanda tekrar aranızda olmak isterim. _________________ Burak KURTULUŞ
Ne oğluma ,ne'de herhangi bir motosiklet sürücüsüne , kask takmaz ise hakkımı helal etmeyeceğimi bir kez daha buradan belirteyim. Hiç bir evin ocağı sönmesin, Allah hiç bir ana-baba'ya evlat acısı göstermesin.
.
amin..amin..
öncelikle Burak hoşgeldin...
Yekta ALİ Abi...heyecanını paylaşıyorum...ne güzel bi duygudur kim bilir..acaba benim ogluma da bi gün burdan hoşgeldin diyebilecekmiyiz.. siz dört teker oldunuz artık saymayız
Burak cım tekrar hoşgeldin.keyifli sürüşler..şanslısın biz geç başladık 37 yaşında..sen tadını çıkar..umarım 57 yaşındada aynı keyifle sürersin...
Çok teşekkür ederim, bugün kısacıkta olsa beraber yolda olmak çok güzeldi en kısa zamanda tekrar aranızda olmak isterim.
Burak'çığım, dediğin gibi bugün beraberdik,Tekirdağ ve Edirne grubu olarak, bir süre arkandan geldim ve seni izledim,kullanma tarzın güzel, ihtiyatlı sürüyorsun Grup sürüş kurallarınıda biliyorsun, aferim, bundan sonra,okulunu, derslerini ihmal etmeyerek aramızda olursan sevinirim/z , belki Cengiz abinde zaman buldukça Falcon'la seninle gezebilir ...
Hoşgeldin Burak.Ehliyetin hayırlı uğurlu olsun.Kazasız,belasız sürüşler diliyorum.
Ve Yekta Abi;
Sizinle daha önce hiç karşılaşmadık,hiç bir sohbetimiz,temasımız olmadı ancak forumdan takip ettiğim yazılarınız,yorumlarınız ve üslubunuzdan saygıdeğer bir insan ve motorsever olduğunuz her halinizden belli.Eeee ne demişler armut dibine düşermiş.Eminim Burak da sizin izinizden uzun yıllar motor sevdasını devam ettirir ve bayrağı kendinden sonra gelenlere devreder.
Umarım bir gün ben de oğlumla aynı duyguları yaşarım.Ama bayağı beklemem gerekecek.14 yıl felan... _________________ MELİH
Tarih: Pts Arl 01, 2008 8:20 am Mesaj konusu:
HMK49 demiş ki:
Hoşgeldin Burak.Ehliyetin hayırlı uğurlu olsun.Kazasız,belasız sürüşler diliyorum.
Ve Yekta Abi;
Sizinle daha önce hiç karşılaşmadık,hiç bir sohbetimiz,temasımız olmadı ancak forumdan takip ettiğim yazılarınız,yorumlarınız ve üslubunuzdan saygıdeğer bir insan ve motorsever olduğunuz her halinizden belli.Eeee ne demişler armut dibine düşermiş.Eminim Burak da sizin izinizden uzun yıllar motor sevdasını devam ettirir ve bayrağı kendinden sonra gelenlere devreder.
Umarım bir gün ben de oğlumla aynı duyguları yaşarım.Ama bayağı beklemem gerekecek.14 yıl felan...
Sevgili Melih iyi dileklerin için ben de teşekkür ederim.
Bu dünya küçük elbet bir yerlerde bir gün tanışma fırsatımız olur. Ayrıca ben ve benim gibi düşünenlerin yaptığı/yazdığı çok bir şey yok. Yaşam kuralları adı altında uyulması gerekli maddeler vardır. En küçük detaylar bile hayatın yönünü değiştirebilir.
Burak Hoşgeldin.
Ali abi sen yandın artık gibi geliyor bana. Gezilerde çift motor çift masraf demek. Buda madalyonun diğer yüzü.
muhalefet etmeden duramıyorum abi ne yapayım.
Sen bakma bize burak gezilere ayrı bir renk katacağın kesin.
Bizim grubun yaş ortalamasının düşmeside ayrı bir güzellik. _________________ ERDİNÇ HARAÇ
DL 650 V-STROM
TEKİRDAĞ
532 3112914
Ne oğluma ,ne'de herhangi bir motosiklet sürücüsüne , kask takmaz ise hakkımı helal etmeyeceğimi bir kez daha buradan belirteyim. Hiç bir evin ocağı sönmesin, Allah hiç bir ana-baba'ya evlat acısı göstermesin.
.
amin..amin..
öncelikle Burak hoşgeldin...
Yekta ALİ Abi...heyecanını paylaşıyorum...ne güzel bi duygudur kim bilir..acaba benim ogluma da bi gün burdan hoşgeldin diyebilecekmiyiz.. siz dört teker oldunuz artık saymayız
Burak cım tekrar hoşgeldin.keyifli sürüşler..şanslısın biz geç başladık 37 yaşında..sen tadını çıkar..umarım 57 yaşındada aynı keyifle sürersin...
Tekrardan hoşbulduk. Olsun Özlem Abla'm geç olsunda güç olmasın sonuçta başlanmış oda güzel. İnşallah ciddi kaza bela olmadığı sürece neden olmasın zaten başka türlüde kolay kolay bırakılmıyor biliyorsunki _________________ Burak KURTULUŞ
XT 660 R "08
En son silverJr tarafından Pts Arl 01, 2008 3:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Çok teşekkür ederim, bugün kısacıkta olsa beraber yolda olmak çok güzeldi en kısa zamanda tekrar aranızda olmak isterim.
Burak'çığım, dediğin gibi bugün beraberdik,Tekirdağ ve Edirne grubu olarak, bir süre arkandan geldim ve seni izledim,kullanma tarzın güzel, ihtiyatlı sürüyorsun Grup sürüş kurallarınıda biliyorsun, aferim, bundan sonra,okulunu, derslerini ihmal etmeyerek aramızda olursan sevinirim/z , belki Cengiz abinde zaman buldukça Falcon'la seninle gezebilir ...
metin22
Suzukİ V-StroM
Honda Nx4 Falcon
Vespa P125X
Teşekkür ederim Metin Abi'm, ufak ufak kavramaya başlıyorum. Tabiki buda bol bol yol yapmayla alakalı oluyor, çalışmaları aksatmdan tabi... Ayrıca Cengiz Abiy'lende gezmekten mutluluk duyarım motoru Edirnede duruyordu sanırım _________________ Burak KURTULUŞ
Tarih: Pts Arl 01, 2008 3:06 pm Mesaj konusu:
Burak, "İkimizce" Nick'li üye Özlem Abla'n. .Yazının bir yerinde Abi geçti diye düzelteyim.
Arkadaşlar, bu arada Burak yatılı okuyor. yazdıklarınıza hemen cevap veremezse bunu bilin. Genel de hafta sonları az bir şey Pc başına oturuyor. _________________ www.yakurtulus.com
Emre Abi :Yazdıkarın için teşekkür ederim. Ayrıca önümüz bayram ne diyim babam ve ben evde oturmayız herhalde
Erdinç Abi'm :Teşekkür ederim abi.Valla ne diyim bilmiyorum bütün masraflarıda yüklemem gibi geliyor,ağar gelir sonra yaş konusuna gelince, siz zaten gençsiniz ortalama diye birşey yok yani _________________ Burak KURTULUŞ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız