Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
izci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ksm 17, 2008 9:37 pm Mesaj konusu: BMW GS'lerle Burak Özel'den Hard Enduro Eğitim Gezisi..!! |
|
|
Merhabalar,
Bu pazar güni Türkiye Şampiyonu kankam Burak Özel iki Özgörkey GS1200 müşterisine hesapta soft fakat sonuçta bayağı hard olan bir enduro eğitimi verdi. Mekan olarak da Burak'ın eski iş yeri olan İzmir Urla'daki TİTUS Feronia Motor ve Doğa Sporları klubünde karar kıldık. Mekan içinde Off-Road, Motocross, Enduro, ATV parkurları ve paintball, kaya tırmanışı ve kamp alanları bulunmakta. İsterseniz burda ATV veya cip kiralayıp istediğiniz her şeyi yapabilir hoplayıp zıplayabilirsiniz. Doğayla iç içe geçmiş süper bir mekan. Tesis çok güzel bir manzaraya sahip ve bütün ihtiyaçları giderecek kapasitede.
Neyse mekanı bu kadar anlattıktan sonra gelelim geziye... Gerçekten çok hard bir enduro turu olan bu gezi benim için çok faydalı oldu. Arazi sürüşündeki teknikleri kavrayabildiğim kadar kavradım. Bu gezide Burak'ta da GS1200 bende de GS650F vardı. Tek kötü durum motorların lastiklerinin asfalt lastiği olmasıydı ve bu durum bizi çok zorladı. Tıkandığımız yerdeki Burak devreye girerek motorlarımız engellerden geçirdi. O kadar hard bir tur oldu ki bazı yerlerde o bile zorlandı diyebilirim. Gelelim resimlere, kendim de geziye katılıdğım için ve gidon bırakmak imkansız olduğu için çok foto koyamadım ama umraım yeterli olur. işte fotolar...
Karataş sahilinde Burak'ı beklerken...
Tesise geldik....
Ve kahvaltı. insan burda 23 yaşından sonra bile boy atar vallah..
ATV'ciler parkurda tur yaparken...
Yapay kaya...
Eğitime başlaman önce Burak 2008 model GS'i motocross parkurunda test etti. sonuç olumlu...
Turun ilk molası...
Sakat yerlerde Burak geçirdi motorlarımıza engelleri..
Vadiye varış.. Motorlar harika duruyor..
Zafer pozu...
Dönüşe hazırlanış....
Yine aynı sakat yer ve yine Burak...
Sağ salim tesise dönük.... Kırık çıkık yok allahtan..
Karar verildi Burak'ın arkadaşı ve enduroclub yönetici Murat Abi, ben ve Burak garaja gidip mangal yapıp karın doyurup yorgunluk atıcaktık... iyi yedik ama o akşam...
Çeşme otobanı.... GS650F ve ben...
Burakların garaj.....
Etler hazırlandı ateş izci olduğum için tarafımdan yakıldı...
Crossta olduğu gibi mangalda da 1 numara..
Ve sofra.. Garajda bilgisayardan müzik ve et kokusu... süperdi...
Bana böyle bir tecrübe yaşatığın için çok teşekkür ederim Burak. şimdiye kadar yaşadığım en güzel motor gezisi ve tecrübesiydi. Tabi bunda GS650F'in etkisi de büyük... TİTUS'u her motorcuya ve doğa sporcusuna veya maceracısına öneriyorum. Aile ile de gidibilecek mükemmel bir yer. Motorla yolunuz Urla'ya düşer ve yanınızda çadırınız varsa ve yol almak için geç olduysa burda motorunuzla kamp kurabilir sabah olunca güzel bir kahvaltı yapıp yolunuza devam edebilirsiniz. _________________ Sakin Olmam Lazım...!!!
En son izci tarafından Sal Ksm 18, 2008 10:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ksm 17, 2008 10:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mustafa, fotoğraflar da "Hard" parkura takıldı sanırım _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
hasancolakefe Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 18, 2008 6:57 am Mesaj konusu: |
|
|
FOTOLARDA SORUN VAR _________________ 0535 794 6012
ELİNDEYSE HAYATA DUR GEÇME DİYE DAYAT
BİR SİGARA İÇMEKTEN KISADIR BU HAYAT |
|
Başa dön |
|
|
izci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 18, 2008 9:54 am Mesaj konusu: foto |
|
|
Özür dilerim... yeni bir yöntemle, imageshack toolbox'la upload ettim fotoları. Ama sorunu düzelttim. Tekrar özür dilerim.. İşte fotolar... _________________ Sakin Olmam Lazım...!!!
|
|
Başa dön |
|
|
alk22 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 18, 2008 10:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Kıskanmadım desem yalan olur, Ne şanslısın ! Burak ve Murat bey ile sürmek her endurocuya nasip olmaz.
Bu fırsatları iyi değerlendirmeni diliyor,paylaştığın için teşekkür ediyorum.
Selamlar. _________________ Alkan
SuZuKi V STRoM |
|
Başa dön |
|
|
gurbuz Tecrubeli Uye
Kayıt: Feb 15, 2005 Mesajlar: 273 Nerden: istanbul/b.evler
|
Tarih: Sal Ksm 18, 2008 11:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Eğitim almanız güzel hoş da,
Anlamadığım husus şu:
Eğitiminizi veren arkadaş spor ayakkabı ile ve full koruma yok
Siz spor ayakkabı ile full koruma yok...
--Sağ salim tesise dönük.... Kırık çıkık yok allahtan..demişsisniz
Buna katılıyorum şükür ki bir terslik olmamış...
Bu konuyu savunmanızı beklemiyorum su kaldırır tarafı yok bence..
Önce eğitmeniniz size örnek olmalı diye düşünüyorum..!!! _________________ www.enduroist.com
Enduro severlerin adresi...
R 1200 GS ADeVe |
|
Başa dön |
|
|
borabora Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 18, 2008 1:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
benim de dikkatimi cekti..
biz bi arkadasimiz incinirmi aman incinmesin gibi dusunurken bi de azar isitiyoıruz,
takma kardesim takma, kaskini da takma..tarzan gibi gez sen, Allah korur, Türke bisii olmaz nasilsa.. _________________ Bora ERİŞ
R1200GS
532 291 20 50
www.eris.com.tr
bora@eris.com.tr
BANDIRMA
En son borabora tarafından Sal Ksm 18, 2008 2:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
izci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 18, 2008 1:12 pm Mesaj konusu: selam |
|
|
stratus demiş ki: |
Eğitim almanız güzel hoş da,
Anlamadığım husus şu:
Eğitiminizi veren arkadaş spor ayakkabı ile ve full koruma yok
Siz spor ayakkabı ile full koruma yok...
--Sağ salim tesise dönük.... Kırık çıkık yok allahtan..demişsisniz
Buna katılıyorum şükür ki bir terslik olmamış...
Bu konuyu savunmanızı beklemiyorum su kaldırır tarafı yok bence..
Önce eğitmeniniz size örnek olmalı diye düşünüyorum..!!! |
borabora demiş ki: |
benim de dikkatimi cekti.. |
işte sitenin tek sevmediğim tarafı bu.... sebebini söylemiyorum...yorum yok...!!! cevap vermenizi de istemiyorum. milletin neden bu siteden çıkıp başka siteler kurmasını veya başka sitelere üye olmasını şimdi çok daha iyi anlıyorum... bu arada uyarılarınız için teşekkürler... tekrar söylüyorum ben savunma yapmıyorum ve siz de lütfen cevap vermeyin. _________________ Sakin Olmam Lazım...!!!
|
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 18, 2008 1:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mustafa, izmzanda da yazdığın gibi "Sakin olman lazım". Sakin olduğun gibi de büyüklerinden gelen uyarıları da dikkate alman lazım. Bence bu kadar sert çıkışa gerek yok. Sen sevdiğim bir kardeşimsin ve bu tip cevap yazılarını bu sitede en son yazacak bir kaç kişiden birisin.
yazdıklarımı ve yazılanları bir kez daha oku. İyi dersler... _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
izci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 18, 2008 1:51 pm Mesaj konusu: selam |
|
|
Haklısın abi senden özür diliyorum ama herkes bu kadar tedbirli mi gerçek hayatta bunu anlamıyorum. bence ne kadar "evet öyleyim." dese de bana inandırıcı gelmiyor. hepsi hikaye... sen de kesinlikle görmüşündür benim spor ayakkabı giydiğimi resimlerde. sen niye söylemedin peki? sen de basbayağı beni uyarabilirdin senle daha yakınız hemde. ben yazımın başında " soft enduro turu yapmayı planladık." demiştim. bu kadar hard olacağını bilseydim ben de gayet ne giyip ne giymemem gerektiğini beni uyaran abilerim kadar hatta daha bile iyi bilebilirdim.
insanları direkt bu şekilde yargılamak bana hiç hoş gelmiyor. biliyorum ben hiç böyle yazılar yazmazdım şimdiye kadar ve hala burdaki kimseye saygısızlığım da olmamıştır ama karşısındaki insanı bilgisiz yerine koymaya ve mahçup etmeye tahammülüm yok. size saygım sonsuz lütfen beni yanlış anlama Ali Abi... _________________ Sakin Olmam Lazım...!!!
|
|
Başa dön |
|
|
serif Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
izci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 18, 2008 3:06 pm Mesaj konusu: selam |
|
|
Abi tourtech marka koltuk yükseltme aparatı olmasılazım. içine hava verisyorsunuz ve içindeki hava hareket ettikçe popodaki kan dolaşımını sağlıyor ve uyuşma olmuyor. Kullanan abi ben bunsuz 150 km devamlı yaparken bununla 250km yapabiliyorum hiçbiryerim uyuşmadan diyor. işe yarıyor yani... _________________ Sakin Olmam Lazım...!!!
|
|
Başa dön |
|
|
taklamakan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 18, 2008 3:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Fotoğraflar ve etkinlik süper... Popodaki dolaşımı sağlayan şey çok iyi fikirmiş, belki seleden gelen vibrasyonu da emiyodur bir parça _________________ v-strom 650
emreboztekin@hotmail.com
532 336 36 79
Seyahat Ya Rasulallah (Evliya Çelebi) |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Sal Ksm 18, 2008 4:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mustafa'cigim bu guzel rapor icin cok tesekkurler ama, ben Limon'umu (hele bu yastan sonra) o yollara vurursam namerdim (demek ki seninle biryere gitmeden bastan pazarlik gerek).
Ayrica da Ali'yle zaten gerektigi gibi karsilikli anlayis icinde yazismissiniz ama, demeden edemeyecegim; evet biliyorum bir cogumuz (hatta zaman zaman belki ben de) tenkiti sevmeyiz. Ama insan sevdigi kisilerin, olumsuzlugunu gormek istemediginden, dusuncesine ters gelen seyleri acar ki, basina yanlis birsey gelmesin.
Dolayisiyla tenkitlere acik olmak ve konuya bu yonunden bakmak, her zaman bizleri ileriye/gelismeye goturur. Ha; isimize gelmezse uygulamayiz, biter gider.
Arkadaslarimiz ukalaliktan degil, senin aramizda eski ve kimseyle bugune dek ters bir durumunun olmamasi sebebiyle soylediklerine ben sahsen inaniyorum. Eh sende de yaş genc tabi; tepkin normal ama, hak yeme ne olur.
Tekrar cok tesekkurler, ben de popo oturgaçını pek sevdim, denildigi gibiyse aklıma yattı vallahi...
R 1150 GS
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com
Is : 0-286/218 08 08
www.kolinhotel.com |
|
Başa dön |
|
|
izci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 18, 2008 4:43 pm Mesaj konusu: selam |
|
|
Ok Ahmet Abi.... Bu arada o koltuk üstündeki aparatın içinde hava kanalları varmış. O içinde kalan hava kanallar arasında sürekli geçiyormuş yani hareket ediyormuş. İşe yarıyor gerçekten Ahmet Abi tavsiye ederim... _________________ Sakin Olmam Lazım...!!!
|
|
Başa dön |
|
|
|