Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Şehitler Gezisinde (20 nisan 2008) görüşmüştük ama "söz uçar, yazı kalır" misali,,, malum yaz geliyor,,, montlar yavaş yavaş dolaplara girmeye başladı artık.. vs.vs. lafı uzatmadan sadede geleyim,,
ben İKİTEKER LOGOLU VS. Lİ T-SÖRT İSTİYORUMMMMMM HEP BİRLİKTE YAPTIRIRSAK FİYAT KONUSUNDA CÜZİ BİŞİLER OLACAĞI İNANCİNDAYIM.
Bora'cigim; eger ki dikkat ettiysen, benim demek istedigim Onur'un "malum yaz geliyor,,, montlar yavaş yavaş dolaplara girmeye başladı artık" kisminaydi.
Galiba sen isin o kismini fark etmedin...
22-28 Haziran, 3.MARMOK Festivali'nde görüsmek uzere...
R 1100 R
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
www.kolinhotel.com
mail: vap1953@yahoo.com Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar. (Filozof Sakallı Celal).
Kayıt: Jan 03, 2008 Mesajlar: 169 Nerden: Kalkan/Kaş/ANTALYA
Tarih: Pts Nis 21, 2008 4:16 pm Mesaj konusu:
Evet , t-shirt yaptırılması konusuna odaklanıp , diğer kısımları göz ucuyla okumuşum. Demek ki cevap yazmadan önce iki kere dikkatli okumak gerekiyomuş yazılanları Uyardığınız için teşekkürler. _________________
Tarih: Pts Nis 21, 2008 4:47 pm Mesaj konusu:
Ahmet abi, ben zaten o kelimeyi lafın gelişi gibilerinden dedim,,, yoksa tonla para verdiğimiz montlarımızı sözüm ona asla dolap içinde süs olsun diye bırakmayız!
Tarih: Pts Nis 21, 2008 5:36 pm Mesaj konusu:
hocam, burda genelde aklına gelen (ki bu durumda sen oluyorsun) sitenin de tasarım açısından fikrini alarak ve maaliyet belirterek yaptırıyorsun. Herkes senden alıyor. nasıl ama Elinde kalmamasını garantiye almak için önce talep toplayıp, ona göre yaptırıp sonra tshirtleri gönderip paraları toplayabilirsin de _________________ FireStarter
Kanuni Caracal 200
ARA Bronz
B Rh(+)
arkadaslar tekstil sektorunde epeyce musterim var
ama dogru duzgun baskısı olsun, kaliteli olsun vs dedigimizde minimum 500 adetlerden baslamamız gerekiyor.
boyle bir talep yaratabilir isek fabrikasyon bir organizasyon yapabilirim.
hazır tshirt e baskı yerine daha dikilmemis tshirt baskılarından bahsediyoruz. dolayısı ile 500 bile sadece bize ozel bir rakam ve bir nevi angarya olarak yapılacaktır... normalde 5000 civarından baslıyorlar zira... _________________ Egemen Ergel
Honda Foresight 250 - pirpir
İstanbul
www.webevi.com
Deneyim hicbir zaman yanilmaz, yanilgiya düsen yalnizca kendi
sonuçlarini doguran ve nedeni deneyimleriniz olmayan kararlarinizdir.
Ediz'cigim, talebi olusturmak cok kolay. Muhim olan bedeli odenmis siparisi olusturmak bence... Bedeli bastan tahsil edilmezse, elde kaliyor uretimler.
Bak Istanbul hala 50 tane kepin satisini bitiremedi...
R 1100 R
GT 200
www.kolinhotel.com
mail: vap1953@yahoo.com Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar. (Filozof Sakallı Celal).
Tarih: Sal Nis 22, 2008 4:42 am Mesaj konusu: Re: KEP
motorcuk demiş ki:
NEREDE BU KEPLER NEREDE BİR TURLU GOREMEDİK BU KEPLERİ!!!!!!!!
Ay dur kulaklarim çın çın çınladı birden sevgili Melih'cigim...
Istanbul'da Cumartesş toplantilarinda Metehan'dan alabiliyorsun, tanesi 2.-YTL'den 500 tane yaptirdim ama yolladigim 50 tane hala duruyor.
Ayrica da TIKla istersen (3. sayfaya geldik);
http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12171&start=30
R 1100 R
GT 200
www.kolinhotel.com
Kayıt: Jan 03, 2008 Mesajlar: 169 Nerden: Kalkan/Kaş/ANTALYA
Tarih: Sal Nis 22, 2008 6:28 am Mesaj konusu:
Herkes 1 tane alırsa , 500 tane çıkar mı bilemiyorum. Ama ben sadece kendime 5 tane alabilirim.
Ahmet Abinin dediği de doğru , ben şimdi belki de atıyorum 5 tane alırım diye. Önemli olan , kaç tane istediğimizi belirtirken , parasını da peşinen vermek. Eğer yeterli sayıya ulaşılırsa ne güzel. Ulaşılamazsa , o zaman durum tekrar değerlendirilir , yada herkes parasını geri alır. _________________
melihcim!
şarköy gezisine giderken benden istemiştin unutmadım.Ama senin için gönderdiğini öğrenince alıp getirmedim sana.Ama yinede sana iki tane verebilirim benim ve cosmos 60 ın aldıklarından
ben 29 u yine yollarda olacağım ve büyük bir ihtimalle vap a uğrarım,ve senin için taptaze 2 kep alırım ve istanbula dönüşümde takdim ederim efeem _________________ AKLINIZDA,KASKINIZDA BAŞINIZDA OLSUN
R 1200 G
melihcim!
şarköy gezisine giderken benden istemiştin unutmadım.Ama senin için gönderdiğini öğrenince alıp getirmedim sana.Ama yinede sana iki tane verebilirim benim ve cosmos 60 ın aldıklarından
ben 29 u yine yollarda olacağım ve büyük bir ihtimalle vap a uğrarım,ve senin için taptaze 2 kep alırım ve istanbula dönüşümde takdim ederim efeem
Akif'cigim o kadar ugrasmana gerek yok, Istanbul'da Metehan'da hala kep var, daha once dedigim gibi Melih Mete'den temin edebilir. Belki de bu kadar surede almistir bile..?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız