Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
ykaraoglu Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2006 Mesajlar: 410 Nerden: Tekirdag/İstanbul
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 1:32 pm Mesaj konusu: Aerostich Tulum Siparişi.. |
|
|
Aerostich tulum almaya karar verdim.
Ancak daha önce bu tulumdan kullanmış arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum..
-Nelere dikkat etmeliyim.
-Korumaların hangilerini tercih etmeliyim.
-Ölçüler alınırken sitedeki yönlendirmeye ekleyecekleriniz var mı..
-Termal içlik giyme seçeneği ile street clothes in arasındaki fark ne,
hangisini önerirsiniz..
Bu tulumu kullanmış arkadaşların yukarıdaki sorularıma verecekleri yanıtları, varsa ekleyecekleri ekstra bilgi ve yönlendirmelerinini sabırsızlıkla bekliyorum.
Zira bu hafta sonu siparişi geçmek zorundayım.
Şimdiden teşekkürler.. _________________ BMW R 1200GS |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 2:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yucel'cigim;
* Kendi korumalari standart ve zaten sadece sirt ve kalcalar haric satiliyor. Bence o 2 bolumu de al.
* Olculerini titz alip ver, tam verdigin olcude milimimilimine yapiyorlar.
*Ben BMW'nin termal icliklerini kullaniyorum ve cok memnunum.
Kis aylarinda cok soguklarda 1 ustluk fazla giyiyorum ve sadece esortman alti ve standart penye falan tisort, o kadar.
Yazin ise sadece sort-Tisort ikilisinin uzerine giyiyorum ve havalandirmalari da acinca, durmadigim muddetce zaman zaman titreme bile geliyor.
Hayirli olsun (So many roads, too little tme).
22-28 Haziran, 3.MARMOK Festivali'nde görüsmek uzere...
R 1100 R
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
www.kolinhotel.com
mail: vap1953@yahoo.com |
|
Başa dön |
|
|
ykaraoglu Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 2:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim Ahmet ağbi'ciğim.
Ama emin olmak eksik bir şey yapmamak için yinede son kez danışmak istedim. |
|
Başa dön |
|
|
Mithat Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 2:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
getirtme yönteminiz nedir;? |
|
Başa dön |
|
|
daral Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 2:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aerostich'in istediği ölçüleri doğru gönderdiğin sürece sorun yok. Aerostich işini çok doğru yapan bir firma. Korumalar konusunda da Ahmet Ağabey'in dediği gibi yan kalça ve sırt korumayı da sipariş etmekte fayda var. Ben 1 senedir kullanıyorum çok çok çok memnunum . Aerostich'ten sonraki kıyafeyim yeni bir Aerostich olacak. |
|
Başa dön |
|
|
taros Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 5:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
aerostich e beden ölçülerimi gönderdiğimde bana, maksimum ölçülerden başka bir ölçüde dikim yapamayacaklarını bildirdiler..halbuki ölçülere göbek ölçülerimin uymamasından ötürü bana olmuyor..benim gibi normal ölçülerin dışındaki kişiler bu ürünü nasıl temin ettiriyorlar acaba? bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim.. |
|
Başa dön |
|
|
alihakano Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 10:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kargo ile geldiğinde posta gümrüğünde ne kadar masraf oluyor? Vergi, harç, ordino vs.
Bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Çrş Mar 26, 2008 6:42 am Mesaj konusu: |
|
|
alihakano demiş ki: |
Kargo ile geldiğinde posta gümrüğünde ne kadar masraf oluyor? Vergi, harç, ordino vs.
Bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. |
Korgo v.b. seylerle ugrasmiyorlar. Sadece USA'da vereceginiz bir adrese gonderiyorlar, oradan kendinize kargolatiyorsunuz veya gidip aliyorsunuz.
Siparisten takriben 2 hafta sonrasinda urun hazir...
22-28 Haziran, 3.MARMOK Festivali'nde görüsmek uzere...
R 1100 R
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
www.kolinhotel.com
mail: vap1953@yahoo.com |
|
Başa dön |
|
|
ykaraoglu Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 26, 2008 8:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Mithat,
Bu kıyafet seçiminde o kadar zorlandım ki en sonunda Aerostich tulum almaya karar verdim.
Ben tanıdık vasıtasıyla getirteceğim ama inan tanıdık olmasa da kargoyla gümrüğünü ödeyerek almaya razıyım.
Ürün hakkında bir tane olumsuz yanıt aldım oda yağmurlu havada pantalonun ağında su biriktiği için ıslanması.
Gülerim bu soruna zira yağmurda ıslanmayan ürün nerdeyse yok varsa da normal havada kullanışsız. O yüzden belinin açık olmaması, kullanışlı olması, korumalarının kendini ispatlamış olması benim için yeterli sebepler şıklığını söylemiyorum bile.
Üstelik fiyatı da emsallerine göre uygun.Fuarda Spidi nin tulumuna 900 Euro istediler. |
|
Başa dön |
|
|
daral Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Mar 26, 2008 8:37 am Mesaj konusu: |
|
|
ykaraoglu demiş ki: |
Ürün hakkında bir tane olumsuz yanıt aldım oda yağmurlu havada pantalonun ağında su biriktiği için ıslanması.
Gülerim bu soruna zira yağmurda ıslanmayan ürün nerdeyse yok varsa da normal havada kullanışsız. O yüzden belinin açık olmaması, kullanışlı olması, korumalarının kendini ispatlamış olması benim için yeterli sebepler şıklığını söylemiyorum bile.
Üstelik fiyatı da emsallerine göre uygun.Fuarda Spidi nin tulumuna 900 Euro istediler. |
Ben Aerostich kullanıyorum, Eşim Spidi Admiral kullanıyor.
Spidi Admiral daha kalın ve daha sıcak tutuyor.
Spidi Admiral'in fermuarı problemli.
Aerostich'teki ağdaki su birikintisi sorunu ben yaşamadım ama yine de çok sağnakta 1-2 saat motor kullanacaksam tulumun üzerine yağmurluk sadece üst parçasını giyiyorum. Spidi Admiral 900 euro dediklerine bakma . Aerostich'in Turkiye maliyeti ile aynı paraya alabiliyorsun.
Sonuç olarak bu iş hangisiyle rahatsan o . Ben Aerostich'le çok rahatım ve mutluyum. Eşim de aktif bir motosiklet kullanıcısı olarak Spidi Admiral'i ile mutlu. _________________ Emre Gümüş - İstanbul - 0 532 322 5224
Honda Varadero 06 - Vespa GTS250 Abs 08 |
|
Başa dön |
|
|
taros Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Mar 26, 2008 9:17 am Mesaj konusu: |
|
|
advrider da aerostich e rakip olarak olympia adlı firmanın ürettiği phantom adlı tulumunu öneriyorlardı..hatta bir kaç tane de gelen kutunun açılmasından uzun yol raporuna kadar detaylı bir anlatım içeren konu vardı..bu tulumlardan tecrübe eden oldu mu acaba?
ilgili link: http://www.olympiamotosports.com/ |
|
Başa dön |
|
|
Mithat Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 26, 2008 2:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
ykaraoglu demiş ki: |
Sevgili Mithat,
Bu kıyafet seçiminde o kadar zorlandım ki en sonunda Aerostich tulum almaya karar verdim.
Ben tanıdık vasıtasıyla getirteceğim ama inan tanıdık olmasa da kargoyla gümrüğünü ödeyerek almaya razıyım.
selam spidi fiyat konusunda Darala katılıyorum , kararlı bir şekilde mağazaya gidip pazarlık yaparsanız, çok iyi fiyata düşüyorlar,
Darala fermuar konusunda çok katılamıyorum, fermuarı düzenli olarak vazelin ile yağlarsanız herhangi bir su geçmesi veya bozulması söz konusu olmuyor.
Kesimi daha güzel duruyor, ancak standart s/m/l/xl bedenlere uyuyor, aerostich deki gibi standart dışı yok maalesef.
sevgili taros geçen yıl inceledik olympia yı , kullandığı malzeme biraz daha düşük vasıflı nefes alma durumu için, TR ye de yollamıyordu..
link : http://ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9570&postdays=0&postorder=asc&highlight=%2Atulum&start=0 |
|
Başa dön |
|
|
kunduz Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 26, 2008 3:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Spidi tulumun kumaşı, Aerostich tulumun kumaşına göre, sürtünmeye karşı daha dayanıksız geldi bana. Aerostich'in kumaşı dokununca falan daha bir güven veriyor sanki asfalta sürüklenme konusunda. Bu konuda bir şeyler söyleyebilir misiniz?
Bu arada fuarda Spidi tulum 635 Euro idi. _________________ Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...
Volkan GÜNDÜZ
Honda Varadero 04
AB rh - |
|
Başa dön |
|
|
sinarit Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 26, 2008 5:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben spidi tulum kullanıyorum ve oldukça memnunum daytonada sıkı pazarlık yaparsan makul fiata alırsın,mitonun dedigi gibi fermuar problem degil. _________________
R1150GS ADV |
|
Başa dön |
|
|
corekotu Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 26, 2008 5:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mümkünse denemeden almamak lazım.
Ben ölçülerimi detaylı olarak göndermiştim. Bana önerdikleri ölçüde (42L) gelen tulum dar geldi. 44L olarak tekrar sipariş verdim, mutluyum.
42L evde duruyor, 2-3 kez giydim. Bedeni uyarsa ve ilgilenirsen PM atabilirsin. _________________ 1200 GS
Tolga Saraç |
|
Başa dön |
|
|
|