Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Pzr Oca 20, 2008 1:05 am Mesaj konusu: Forumu değiştirsek mi?
Sayın site yöneticilerim;
Ben pek fazla site kurulumundan anlamam fakat üyesi olduğum diğer sitelerden biliyorum.
Bizim kullandığımız forumdan çok daha kullanışlı forumlar mevcut...
Mesela smf nin son versiyonu yamalarıyla birlikte çok güzel sonuçlar ortaya çıkarıyor...
Daha önce yazdığımız cevaplar ve konu başlıklarına yazılan cevaplardan her oturum açtığımızda haberdar ediyor, smiley ve yazı karekterleri çok daha bol ve çok güzel seçenekler mevcut ve ancak kullanılarak farkına varılacak bir çok artı özellikler mevcut...
Gereğinin yapılacağını düşünüyorum....
Saygılar... _________________ BEN KİMİM? http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=191368#191368
ancak sunu unutmamakta fayda goruyorum
su an ikitekerin forum veritabanının boyutu 250 MB dan buyuk.
tamamen text içerik oldugunu gozonunde bulundurursak ne buyuk bir bilgi arsivi oldugu daha rahat anlasılabilir.
onemli olan forum yazılımını degistirmek degil de varolan eski forum içeriğini dogru olarak yeni yazılıma aktarmak.
zaten bu sorun olmasa coktan dediginizi yapmıs olurduk. _________________ Egemen Ergel
Honda Foresight 250 - pirpir
İstanbul
www.webevi.com
Deneyim hicbir zaman yanilmaz, yanilgiya düsen yalnizca kendi
sonuçlarini doguran ve nedeni deneyimleriniz olmayan kararlarinizdir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız