Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
bertan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Arl 21, 2007 9:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Honda'nın bunları görüp, size sponsor olmasını beklerim, öyle tahmin ediyorum ki, bunun videosu olsaydı, long way kackar diye promolarını izlerdik herhalde.
Teşekkürler.
kaç gün sürdü acaba? _________________
|
|
Başa dön |
|
|
boravyus Yeni Kullanici
|
Tarih: Cum Arl 21, 2007 2:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
bertan demiş ki: |
Honda'nın bunları görüp, size sponsor olmasını beklerim, öyle tahmin ediyorum ki, bunun videosu olsaydı, long way kackar diye promolarını izlerdik herhalde.
Teşekkürler.
kaç gün sürdü acaba? |
kısa videoları var var aslında ama daha kaliteli olarak çekim yapmak için biraz para gerekiyor (ekipman vs)
toplam kapla birlikte 5-6 gün sürdü |
|
Başa dön |
|
|
Cloud Tecrubeli Uye
Kayıt: Sep 16, 2006 Mesajlar: 558 Nerden: Yaşayan Ölüler Ülkesi
|
Tarih: Cum Arl 21, 2007 8:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Vallaha söylenecek söz yok, yok boravyus cbftr'den de biliyorum sıkı bir gezgin olduğunu ama bu sefer ben de şaşırdım kaldım. Ben iki kişi ile uzun yola gelmediği için sattım cbf150'yi, onca yolu iyi yapmışsınız gerçekten de. Benim cbf150 ile en uzun yolum 2 kişi İstanbul - Sakarya oldu, ona bile arkadaşlarım helal olsun demişlerdi. Sabrınıza da heyecanınıza da bravo ne diyim. Ömrünüze bereket. Nice gezilere.
Bu arada soranlar olmuş, cbf150 ile (iki kişiyi bilemem ama) sorunsuz olarak her yere gidersiniz, öyle sorun çıkartacak bir alet değildir. Normal bakımlarını yaptırarak ben 7500 km boyunca sıfır sorunla kullandım motoru. İşte onbinlerce km'dir boravyus çok daha güzel örnek. _________________ Göremiyor musun? At gözlüklerini çıkartmayı dene! |
|
Başa dön |
|
|
TA650 Katilimci Uye
|
Tarih: Cmt Arl 22, 2007 8:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Her yönüyle mükemmel bir gezi.Sekiz yıl önce MZ 251 ile yaptığım Akdeniz turunun lezzetini anımsadım gezinizi okuyunca.İnanın şimdi TA 650 ile yaptığım gezilerde o tadı alamıyorum.İlk uzun yol seyahatim olduğu için mi yoksa zoru başarmanın verdiği bir zevkmiydi bilemiyorum.Aşk yürek ister.Motor aşkının ıspatı olmuş bir anlamda bu gezi.YÜREĞİNİZE SAĞLIK! _________________ YBR CITY 2009
---------------------
A Rh (-)
---------------------
TİRSE |
|
Başa dön |
|
|
mehmetozalper Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 24, 2007 12:23 am Mesaj konusu: |
|
|
cesaretsizlere cesaret verdin bu seyhatinlee bende bakınca yılar önceki seyhatlerimi hatıladım. sanada honda'yada teşekürler. |
|
Başa dön |
|
|
Spirit Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Arl 24, 2007 7:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Tek kelimeyle muhteşem bir olay yaşamışsınız, bize de sanal da olsa yaşattığınız için çok teşekkürler
Ağzım bir karış açık okudum raporunuzu, o ne muhteşem yerler, hele de karlı dağların eteğinde kamp yapmak...Dağcılık ve motor sevgisi birleşince böylesine güzel bir olay ortaya çıkmış.
Başka birşey demeye gerek yok...BUDUR
Tebrikler ...
Ayşegül ÖNDER
Çan-Çanakkale |
|
Başa dön |
|
|
kawa55 Katilimci Uye
|
Tarih: Sal Arl 25, 2007 10:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzeldi.Paylaşımınız için teşekkürler.Ayrıca geziyi güzel bir kampla da
renklendirdiğiniz için,iyi ki varsınız. _________________ DL 650 |
|
Başa dön |
|
|
yerlininjaa Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 25, 2007 9:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tebrikler sağolun yani biz hanımı gezilere eşler katılmıyor diye kandırırken sizin fotolarla yıkıldım daha doğrusu o görmüş önce o yıkıldı. ehh bazı gezilerde artık eşli olacak bundan sonra. İnşallah sizin kadar hoş yerlerde hoş vakit geçiririz . MUHTEŞEMSİNİZ. Sevgiyle kalın. _________________ ZX-10R 2007 levent
Hayat 1 gündür oda bu gündür.
KÖPEK HAYVANLARI (DOBERMAN)
|
|
Başa dön |
|
|
o911 Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Arl 26, 2007 1:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Müthiş gezi. .Cesaretinize, maceracı ruhunuza hayran kaldım. Artık çıtayı yükselttiniz. Daha güzellerini bekliyoruz. |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Çrş Arl 26, 2007 7:01 am Mesaj konusu: |
|
|
yerlininjaa demiş ki: |
Tebrikler sağolun yani biz hanımı gezilere eşler katılmıyor diye kandırırken sizin fotolarla yıkıldım daha doğrusu o görmüş önce o yıkıldı. ehh bazı gezilerde artık eşli olacak bundan sonra. İnşallah sizin kadar hoş yerlerde hoş vakit geçiririz . MUHTEŞEMSİNİZ. Sevgiyle kalın. |
Baslik disinda ama yazmam gerekli kusura bakmayin.
Biz erkekler ne dersek diyelim; dunya genelindeki beylerin cogunlugunu yoneten/yonlendirenler, her zaman hanimlardir. Dolayisiyla eger ki hanimlarimiz bu ise talipse, aman yakinlastirin ki, size destek olsun. Boyle olursa zaman zaman yalniz yolculugunuza da ses cikartmayacaktir (hele bir de cocuk varsa).
Benim 30 senelik esim keske kormasaydi ve birlikte gezebilseydik, siz o zaman gezi raporlarini benden coook daha farkli yorelerden izlerdiniz. Serde KILIBIKLIK olunca da, hanimin dizinin dibinden fazla ayrilamayinca, genelde gunubirlik gezilerle yetinmek zorunda kaliyorsunuz... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
yerlininjaa Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Arl 26, 2007 8:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar......
Vap 53 ben yerlininjaa Levent'in eşi Alev, eşler için yazdıklarına teşekkür ederim. Akşama Levent'te de mutlaka okutucam. Size olan saygı ve sevgisinden arada da olsa ( ki inşallah) gezdirir diye umuyorum. Vap 53 yolumuz birgün Çankkale'den geçerse sizinle ve ailnizle tanışmak isterim.
Bu arada arkadaşlar geziniz fotolara çok hoş yansımış. Süpersiniz herşey gönlünüzce olsun _________________ ZX-10R 2007 levent
Hayat 1 gündür oda bu gündür.
KÖPEK HAYVANLARI (DOBERMAN)
|
|
Başa dön |
|
|
cyclist Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Arl 26, 2007 8:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Raporu gözden kaçırmıştım, arkadaşların "senin motorla bak neler yapılıyor" demesi üzerine bu sabah okuyorum... Şaşkınlığım ve hayranlığım ne kadar daha devam eder bilinmez, sizi canı gönülden tebrik ediyorum.
İşte gerçek bir gezgin ruh... _________________ ...ece... ciçek motorcu
CBF 150 - "taYYare" |
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Arl 26, 2007 8:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Ellerinize sağlık.Bir ara fotoğraflara bakarken inanın ürperdim,o ne güzellikler öyle.?bilmem kaç cc'li dev motorların sahipleri popolarını kaldıramazken,sen kalk rintintin motorla,hem de iki kişi ,hemde o yükle ve de o rakım'da gez.!. Helal olsun bu yollar size
Bu arada ,Allah kısmet ederse Haziranın ilk haftası Erdinç ile çıkacağımız Karadeniz gezisine biraz daha adapte oluyorum.Yayınlanan her rapor bize ipucu olarak geri dönüyor.
Ve yine bir dip not,Eşler motoru sevecek veya sevdirilecek.Eşli gezilerde ki tecrübe ile sabittir,Benim gibi dağınık bir adamın toparlanması çok daha kolay oluyor ,bir çok olaya farklı bakabiliyorsun,paylaşıyorsun,ortam ve yüzler değiştiği için tekdüzelikten kurtuluyorsun.Belki de yine, yeniden aşık oluyorsun , _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
MCE63 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Arl 26, 2007 8:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Yürekten kutluyorum sizleri. _________________ M. Cenk Ertükel
A Rh (-)
0532 745 03 47
R1150 GS 2001 Gümüş At |
|
Başa dön |
|
|
Lastvoyager Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Arl 26, 2007 9:53 am Mesaj konusu: |
|
|
cyclist demiş ki: |
Raporu gözden kaçırmıştım, arkadaşların "senin motorla bak neler yapılıyor" demesi üzerine bu sabah okuyorum... Şaşkınlığım ve hayranlığım ne kadar daha devam eder bilinmez, sizi canı gönülden tebrik ediyorum.
İşte gerçek bir gezgin ruh... |
Ece, bu durumda senden de böyle bir gezi raporu okumamız yakındır sanırım. Ne dersin?
Boravyus, yüreğinize sağlık. _________________ Dostlukla
Levent ZİNİ ( Düşünmekte ısrar eden adam..)
ER-5
Ben kim miyim? http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=178828&highlight=#178828 |
|
Başa dön |
|
|
|