Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Cum Ağu 03, 2007 6:40 am Mesaj konusu:
Günlerdir basında, aramızda okuduğum duyduğum bu ölümlerden dolayı çok üzgünüm. Allahtan aramızdan ayrılan tüm motorcularımızın yakınlarına sabırlar dilerim.
Ne olur dikkatli olun. Yüreğimiz dayanamıyor artık. _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun...
Ölen arkadasa Allah'tan rahmet,yakınlarına baş saglıgı dilerim....
Bu bir degil iki degil, bu işi yapan adamlar cahil oldukca bu üzücü olaylar hep devam edecek malesef . . .
Adama desenki ya kardesim burayı ıslatıyosunuz açtınız suyu eywallah cimler sulanıyoda baksana yol ıslanıyo ,trafikte bu virajda motosikletler geçiyor ve kayma riski kaza yapma riski var tehlike arzediyor diye
adam gibi sulama yapan elemanlarına bu belediye egitim verse bu işerl olmayacak cokmu zor bunu vermek bilgilendirmek
bu olayda belediyre direk suçludur katil belediyedir
yargılanmaları gerek hapis cezasına çarptırılmaları gerek hatta ailesine madii destekte bulunmaları gerek
ibret olması gerekki birdaha baskaları yapmasınlar
Adamlara desenki kardesim benim canımı hayatımı riske atıyorsunuz bu yaptıgınız olayla
adamlar YFF Gardaşım sen dne diyon bea banane ki motordan o neki bize ne biz sulamaya bakarız su işte yazın mis gibi heryer serin serin deget ordan falan şeklinde
Başlarındaki akıllı degilki belediye elemanlarıda akıllı olsun hepsi cahil kültürsüz konusmaktan aciz adamlar
Ben de yıllar önce benzer bir kazayı arabayla yapmıştım ve o gün bu gündür virajlara çok temkinli girerim.Zira motorla yapılan kazalarda fazla "şans" kalmıyor insana...Sevgili dostumuzu Allah rahmet eylesin Yazık,çok yazık oluyor gencecik canlara... _________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYE(bile)NE...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız