Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 22, 2007 9:48 am Mesaj konusu: Bende kendimi tekrar tanıtayım bari :) |
|
|
Merhabalar....
Çok aramama rağmen ilk tanıtım yazımı"İTO"'da bulamadım.Bari yeniden kervanına bende katılayım dedim
42 yaşındayım,yaklaşık olarak üç yıl önce "Motosiklet"denilen müthiş icat'ın farkına vardım.
2004 yılında A-2 ehliyetimi aldıktan sonra 115 cc Kinetic Nova scooter ile başladım.Şehir içi sayılacak bir güzergahta yaklaşık 5000 Km. yaptıktan sonra sevgili Erdinç (Blau) ve Hüseyin'in (dlmavi) katkıları ile vitesli motosiklet kullanmam gerktiğine karar verildi.Ve 2006 yılında Asya As200
alarak emekleme çağını geçip,yürüme aşamalarına geldim.Asya ile de yaklaşık 3.500 Km.yaptıktan sonra ,Enduro tarzının bana daha yakın geldiği düşüncesi ile F650 veya Dl650 üzerinde durdum.Ancak boyumun 1.70 olduğunu unuttum ,ayaklarım tam olarak basamadığı için,
ilk aşkım ve hayalim olan , X9 500 alarak bu serüvene devam ediyorum.
"İKİTEKER"'e 2004 yılında üye olduktan sonra sessiz izleyici olmayı tercih ettim,son iki yıldır elimden geldiğince Geziler ve forumlarda aktif olmaya çalışıyorum.
Motosiklet'i ve onunla yapılan gezileri ,kaynaşmaları ,tanışmaları en az benim kadar seven eşimle 20 yıldır evliyiz.Motosiklet tutkusunu,rüyalarına sokacak kadar ve hatta kız arkadaşıyla randevusunu
gezide artçım olmak adına erteleyen ,ve motosiklet kullanırken tam korumalı giyinen 16 yaşında bir oğlumuz var.
son 17 yılı ,perakende gümüş satışı olmak üzere 25 yıldır ticaret yapıyorum.Hayalim ,emekli olup ,kafamın ticaret ile dolu olmadığı sonsuz yollarda gaz açıp,güneşin doğduğu yerlere gitmek.
Burada ,sizlerle bir arada olmaktan Ailecek çok mutluyuz.Hepiniz iyi'ki varsınız.
_________________ www.yakurtulus.com
En son YektaAli tarafından Cum Hzr 22, 2007 12:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
MotorhaN Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 22, 2007 10:12 am Mesaj konusu: |
|
|
.
Bir yerden tanıyorum diyorum ben de
Buradaydın zaten, hoşgeldin diyeyim yine de ve ne iyi yapmışsın da gelmişsin diye ekleyeyim...
Bu enduro işine kafam takıldı, 1,70 boy F650 için fazlası ile yeterli?
Başka bir keramet olsa gerek işte?
Neyse karışmayım ben, sen daha iyisini bilirsin
. |
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 22, 2007 10:31 am Mesaj konusu: |
|
|
Tekrar hoşbulduk Orhan Abi'm
Eski başlıklar herhalde silindi,bende yeni ,yeniden diyeyim dedim.
f650'yi de Wattabe de deneme fırsatım oldu,ama ya zaman kısıtlıydı yada
bana sert geldi pek ısınamadım.Borusan'a f800 Gs geldiğinde test sürüşü için aranma notu bıraktım.Bakalım zaman gösterecek. _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
funkstar Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 22, 2007 10:45 am Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldin ali abi:) _________________ http://serhatgursoy.com
r1200GStar |
|
Başa dön |
|
|
kawa500 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 22, 2007 11:26 am Mesaj konusu: |
|
|
O zaman tekrar hoşgeldin Ali abi |
|
Başa dön |
|
|
AytacDundar Tecrubeli Uye
Kayıt: Non 0, 0000 Mesajlar: 1081 Nerden: Çanakkale/Havana
|
Tarih: Cum Hzr 22, 2007 11:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin abicim. |
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 22, 2007 12:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok teşekkürler,
son zamanlarda özel mesajlar aldım,beni yakından tanımak isteyenler oldu.bende genel olarak bir tanıtım yazısı yazdım.Aslında bir çok kişi diğer kişileri tanımak için profil ve "İTO" da ki yazılarına bakarak bilgi sahibi oluyorlar.Tazelemekte fayda var anlayacağınız _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
zeytin1977 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 22, 2007 12:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Abi hoşgeldin
Sen yenisin galiba hımm bir paspak çek bakalım şöyle, biralarıda kap gel tam olsun _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun... |
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 22, 2007 12:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
zeytin1977 demiş ki: |
Abi hoşgeldin
Sen yenisin galiba hımm bir paspak çek bakalım şöyle, biralarıda kap gel tam olsun |
Paspas mı? çekerim valla,senin canın sağolsun, ben miller getiririm,yanında da Amerikan tuzlu fıstık. _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
kunduz Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 22, 2007 1:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yekta Ağabey saygılar, sevgiler... _________________ Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...
Volkan GÜNDÜZ
Honda Varadero 04
AB rh - |
|
Başa dön |
|
|
nakkaya Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 22, 2007 3:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
ali abi tekrar hosgeldin... _________________ Nurullah Akkaya
Kawasaki En-500
Ninja 250 |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Cum Hzr 22, 2007 6:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ali'cigim; iyi ki geldin ve iyi ki faal oldun, ama niye daha onceleri senin gibi bir kisiligin daha aktif olmadigini uzulerek dusunmeden edemedim...
Seninle tanismis olmaktan cok memnun oldum ben sahsen, sen de iyi ki varsin. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
cagi Yeni Kullanici
|
Tarih: Cum Hzr 22, 2007 6:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar, hoşgeldiniz.
Millerlar ve tuzlu fıstık nereye gidiyor, ne zaman. Fıstık neden amerikan.
Sevgiler. _________________ SUZUKI 800C INTRUDER
ISTANBUL
CAGMAN |
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Hzr 23, 2007 6:24 am Mesaj konusu: |
|
|
cagi demiş ki: |
Merhabalar, hoşgeldiniz.
Millerlar ve tuzlu fıstık nereye gidiyor, ne zaman. Fıstık neden amerikan.
Sevgiler. |
Miller bira'da Amerikan malı olduğundan çağrışım ondandır _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Hzr 23, 2007 6:26 am Mesaj konusu: |
|
|
VAP53 demiş ki: |
Ali'cigim; iyi ki geldin ve iyi ki faal oldun, ama niye daha onceleri senin gibi bir kisiligin daha aktif olmadigini uzulerek dusunmeden edemedim...
Seninle tanismis olmaktan cok memnun oldum ben sahsen, sen de iyi ki varsin. |
Ahmet Abi'm
Bir yıl kadar izleyici olarak kalmam,ortamı izlemem, belkide ticari hayatın bana kattığı bir şey olsa gerek,özellikle "TARTMAK" benim işim biliyorsun _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
|