Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
metin22 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum May 18, 2007 5:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Levent İkitekere Hoşgeldin, Safalar Getirdin ! Tanışma Dileğiyle ,Edirneden Selamlar...
Metin 22
Suzuki V-Strom 06
Honda NX4 Falcon |
|
Başa dön |
|
|
purpledcobra Yeni Kullanici
|
Tarih: Cmt May 19, 2007 8:03 am Mesaj konusu: |
|
|
sete_15 demiş ki: |
Toprağım hoşgeldin.Bende 1979 Lüleburgaz doğumluyum iyi bir tesadüf oldu tanışmak görüşmek dileği ile... |
işte olay bu yaa.. toprak yer yerde toprak Sevgili sete_15 çok memnun oldum umarım en kısa zamanda tanışma fırsatı buluruz. Bu arada mutlaka ortak arkadaşlarımız vardır hem burgazda hem çorluda çünkü çorluda da cok uzun süre bulundum iş nedeniyle... _________________ Beni merak edenler için;
http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=10051
anladımki yaşamak, SEVMEKMİŞ... |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Cmt May 19, 2007 8:08 am Mesaj konusu: Re: selAM |
|
|
izci demiş ki: |
Yaw bu avatarla bu sayfa mahvolmuş yaaa... |
sevgili "izci" kardeş ne demek istediğini tam anlamadım Benim avatarımı mı begenmedin acaba? Eger öyle ise Bir "izci" olarak bana yol göstermeni beklerim _________________ Beni merak edenler için;
|
Başa dön |
|
|
MotoGuzzi Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt May 19, 2007 10:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Hosgeldin Levent. _________________ Cem Orkut
MotoGuzzi Norge 1200
BMW R 1200 RT
Istanbul |
|
Başa dön |
|
|
orcuncoban Katilimci Uye
|
Tarih: Cmt May 19, 2007 3:06 pm Mesaj konusu: bahçede köpek |
|
|
biz ticari ve ahlaki olarak hayvan satışı yapmıyoruz levent ama köpek davranışları üzerine ücretsiz danışmanlık hizmetimiz var kanımca bahçede beslenebilecek köpek cinsleri şayet koruma amacı gütmüyosan düşündüğün cinsler olabilir. bir de köpek besleyeceksen yüreğinin götürdüğü yere gideceksin mesela ben bir barınağa gider bakardım. inanılmaz güsel ama sahipsiz köpekler var oralarda. eğer bir barınaktan köpek edinirsen SANA SÖZ İLK MAMASINI BEN HEDİYE EDECEĞİM...tekrar hoşgeldin selamlar.... _________________ ORÇUN ÇOBAN
suzuki dl 650 vstrom
www.patiizi.com |
|
Başa dön |
|
|
matrix171 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 21, 2007 11:34 am Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldin arkadaşım,hayallerine kavuşman dileği ile..
çorludan selamlar |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pts May 21, 2007 4:18 pm Mesaj konusu: Re: bahçede köpek |
|
|
patiizi demiş ki: |
....................bir de köpek besleyeceksen yüreğinin götürdüğü yere gideceksin mesela ben bir barınağa gider bakardım. inanılmaz güsel ama sahipsiz köpekler var oralarda. .......... |
Kesinlikle katiliyorum, Canakkale sehrinin barinaginin ana sponsoru olmakla kendimle/mizle gorur duydugum kadar, cok az seyle gurur duyuyorum.
Ayrica da ozel olarak etrafimdaki dostlara oradan bakilmak uzere verdigim ve kendi aldigim 2 tanesinin akıl/zeka ve soz dinleme haline ise, "herhalde minnet duygulari sebebiyle?" diyorum... Fakat bir de sahiplenişleri var ki, gorulmeye deger. 47 Senedir kopek bakiyorum, cogu saf kanda bu duygular yoktu... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
KoRnn Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 22, 2007 2:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Levent hoşgeldin....... |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Çrş May 30, 2007 3:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ya arkadaşlar kimse uyarmamış bende farketmedim... Ben biricik motorumun resmini koymayı unutmuşum Küsmesin sonra bana
Başlangıç motoru olarak aldıgım SYM gts 250 maxiscooter'ımı cok sevdim uzun yolda oldukça tatmin edici ama şehir içinde yoruyor beni oldukça, başlangıç motoru olarak uygun olup olmadıgı konusunda tereddüt yaşıyorum açıkçası... Bilenler bilmeyenlere yorumlarsa sevinirim _________________ Beni merak edenler için;
|
Başa dön |
|
|
teval Yeni Kullanici
|
Tarih: Prş May 31, 2007 6:19 am Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldin levent,çok hareketli bir yaşamın var umarım motorla dahada hareketli hale gelir.Kazasız belasız sürüşler.ben kimim?:http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=163031#163031 |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Cum Hzr 22, 2007 6:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
aziran sonunda cikacagin gezide bol keyifler diliyorum. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
|