Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
OturanBull Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts May 28, 2007 6:48 am Mesaj konusu: Kıyafet Seçimi |
|
|
Selam Dostlar Hepinize İyi Haftalar Dilerim.
Ben Aranızda Yeniyim. Motorsiklet Seçimimi Yaptım, Şimdide Daha Güvenli Bir Sürüş İçin Kıyafetlerimi Seçmek İstiyorum Ama Satıcı Adreslerine Ulaşamadım. Ankara'da Bulunan Dostlarım Bana Burada Satış Yapan Firmaların Linklerini Verebilirmisiniz. Birde Chopper' a Uygun Kıyafet Önerilerinizi Bekliyorum. Şimdiden Yardımcı Olan Dostlara Teşekkürler.. |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Pts May 28, 2007 7:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Dostlar Hiç Bilgisi Olan Yokmu.. Gelen Bilgiler Doğrultusunda Bugün Gidip Eşyalarımı Almayı Planlıyorum.. Bilgilendirmelerinizi Bekliyorum.. |
|
Başa dön |
|
|
TOLGAGU Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 28, 2007 8:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Niye motorcu gibi giyiniriz diye çok faydalı bir forum var öncelikle onu okumanı tavsiye ederim . Ankarada motorsiklet için donanım alabileceğin yerleri çok iyi bilmesem de esat caddesinde yamaha yetkili satış noktası vardı , oradan istediğin malzemeyi sana bulurlar . Ayrıca choppera uygun kıyafetler daha deri ağırlıklı zımbalı vs. olan kıyafetlerdir ama sen muhakkak korumalı olmalarına dşkkat et , eldiven , dizlik vs tam olsun lütfen ayrıca motorun da hayrlı olsun ... rsim isteriz
http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9325[/url] |
|
Başa dön |
|
|
nakkaya Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 28, 2007 12:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
chopper a uygun kiyafet alma bence seni pek korumaz o kiyafetler sadece gosteris e yariyolar. alirken icinde koruma olmasina dikkat et dizliksiz pantolon alma mesela. DOT veya CE sertifikasi olmasina dikkat et. ve bilindik markalardan sasma. birde acele etme modeli not et ve internetten bir arastir o korumayla kesin kaza yapmis birinin yorumlarina rastlaya bilirsin. _________________ Nurullah Akkaya
Kawasaki En-500
Ninja 250 |
|
Başa dön |
|
|
hornet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 28, 2007 1:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Choppera uygun kıyafet diye birşey yok.Sadece görsellik adına korumadan vazgeçilmiş ürünler var.Böyle birşeyi sakın almayın.Hem sizi korumaz hem de yarın öbürgün nasılsa chopper dan enduro veya naked a geçeceksiniz.O zaman ikinci bir masraf çıkmasın. _________________ Murat |
|
Başa dön |
|
|
iceboyTR Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 28, 2007 7:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
hornet demiş ki: |
Choppera uygun kıyafet diye birşey yok.Sadece görsellik adına korumadan vazgeçilmiş ürünler var.Böyle birşeyi sakın almayın.Hem sizi korumaz hem de yarın öbürgün nasılsa chopper dan enduro veya naked a geçeceksiniz.O zaman ikinci bir masraf çıkmasın. |
Hatta enduro al ileride bence kullanacağın korumaların en iyi bütünleştiği motosiklet türü olarak Onların egsozdada ufak modifikasyonlarla chopperlar kadar gürültü çıkartabiliyorsun
Kazasız, belasız uzun km'ler motorunla. |
|
Başa dön |
|
|
iceboyTR Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 28, 2007 8:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
hornet demiş ki: |
Choppera uygun kıyafet diye birşey yok.Sadece görsellik adına korumadan vazgeçilmiş ürünler var.Böyle birşeyi sakın almayın.Hem sizi korumaz hem de yarın öbürgün nasılsa chopper dan enduro veya naked a geçeceksiniz.O zaman ikinci bir masraf çıkmasın. |
Hatta enduro al ileride bence kullanacağın korumaların en iyi bütünleştiği motosiklet türü olarak Onların egsozdada ufak modifikasyonlarla chopperlar kadar gürültü çıkartabiliyorsun
Kazasız, belasız uzun km'ler motorunla. |
|
Başa dön |
|
|
bricci Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal May 29, 2007 12:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Moto Art - Bülbülderesi Cad, No:71, Küçükesat.
Telefon: 435 38 68 |
|
Başa dön |
|
|
CaMoMiLe Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş May 30, 2007 8:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba ;
Hala Ankaradaki motosiklet kıyafetleri satan yerlerin bilgilerine ihtiyacın varmı ?
BÜLBÜLDERESİ CADDESİ NO: 71
K.ESAT - ANKARA
TEL : 0312 - 435 38 68 FAX : 0312 - 435 02 32
Bahçelievler 4.44 MOTOR 0312 222 43 43 0312 222 43 48 Emek mah. 4.cad. No.44 (Tolga YURTÖREN)
Batıkent ULUSAN 0312 278 07 57 0312 278 59 04 İnönü mah. Yıldırımlar Sanayi Sitesi 91. sok No.8
Buralarla bi konuş özellikle Tolga beyle sana çok yardımcı olacaktır. Bende chopper kullanıcısıyım ama kıyafetlerimle enduro bile kullanırım güvenliğine ve korumalarına öncelik vermeni şiddetle tavsiye ederim.
Kolay gelsin |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Prş May 31, 2007 12:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür Ederim CaMoMiLe MotoArt Dışındakilerin hepsini arıycam. MotoArt Çok Yüksek Fiyat Veriyor Hepsi Euro Üstünden ve Piyasadakilerden Tek Farkı Ek Olarak Üstlerine MotoArt Yazılmış.. |
|
Başa dön |
|
|
blues78 Yeni Kullanici
|
Tarih: Prş May 31, 2007 7:15 pm Mesaj konusu: Merhaba; |
|
|
Umarım samimi üslubum sizi rahatsız etmez..
Öncelikle, genel bir fikir edinmek açısından mototr com a ve feyizoglu com a bakmanı öneririm. BUrada her türlü ıvır zıvır için bir alt yapı oluşmuş olur zihninde.. Sonra o toparladıklarını, motoart a girerek karşılaştır. bir kaç site de kendin bulursun zaten.
O fiyatlardan daha fazla ödememeye çalışarak alışverişini yap.
Asla ucuza kaçma koruyucu giysilerde.. Aksi bir durumda kafan mı bacağın mı kırılsın? yoksa aldığın giysiler mi zarar görsün sadece?
Motoart bülbülderesinde, 444 emek 4 cadde de. ikisi de ii yerlerdir nazaran.. yıba dan uzak dur. ucuz ama kalitesiz şeyler bulursun anca.. onu da çok bilgisiz bir şekilde vermeye çalışırlar sana.
Asla internetten bişi alma.. örneğin eldiven bedenimi m zannediyordum. L aldım. mont bedenimde de aynı şekilde.. kask hele en önemlisi.. aynı markanın iki farklı modelinin bedenleri bile farklı.. yani asla elini değdirmeden, gözün görmeden, hele ki denemeden bir şey alma. ben bir kaç şeyi geri iade ettim internet alışverişi sonrası.. gerçi 444 e de kıl oldum kaskımın siparişini yanlış geçmişler. ve ceza yemeyeyim diye almak zorunda kaldım. neyse.. esnaflık ve dürüstlük olarak inan iki yer de çok iyidir. Yine de seçim senin.
Bunlar dışında, ben bu hafta yıllık iznimden biraz alacağım, zaten bişiler de alacaktım, birlikte bakarız istersen. ama kendim kullandığım için söylüyorum. revit ve held eldivenlerden uzak dur. hemen dağılıyorlar. held in yeni getirdiği yazlık bir montu var ve inan çok memnunum. dizlikte ve dirseklikte eklemli bişi al. bot ta önemli..
Ve unutmadan.. cruiser ın o moda giysileri seni korumaz.. trafiğe çıkacaksın tv ye değil |
|
Başa dön |
|
|
|