Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Esril Katilimci Uye

|
Tarih: Çrş May 16, 2007 1:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aladdin Abicim bizler taze motorcu olarak sizlerin tavsiyelerine her daim kulak kabartırız ) |
|
Başa dön |
|
 |
serif Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş May 16, 2007 3:19 pm Mesaj konusu: Re: Renkli motorcu muhabbetleri :) |
|
|
MotorhaN demiş ki: |
.
Motorcu: Yazlık yaparım lan burayı...
|
abi allahaşkına sen mi uydurdun yoksa varmı böyle bi laf?çok tuttum  _________________ http://www.dentgroup.com.tr/kliniklerimiz/dg-goztepe/
ARh+ |
|
Başa dön |
|
 |
aladdin Katilimci Uye

|
Tarih: Pts May 21, 2007 12:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sayın arkadaşlar en güzel sürüş kurallara uyulan sürüşlerdir.Full koruma giymeden Allahım beni kazadan beladan uzak tut dersen Allah bile seni korumaz,giyeceksin kurallara göre kıyafetlerini,süreceksin kurallara göre demir atını,başkasının nasıl motor sürdüğüne bakmıyacaksın sen en güvenli nasıl gidiyorsun ona bakıcan,gece karanlığında,yağmurda şehirler arası yollarda en dikkat etmemiz gereken kendimizi ışık ve reflektif bantlarla belli etmemiz,gündüz sürüşlerinden iki misli dikkat gerekir böyle havalarda,yavaş ve dikkatli,
Aladdin................................................... |
|
Başa dön |
|
 |
MotorhaN Tecrubeli Uye

![]()
|
Tarih: Sal May 22, 2007 2:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
aladdin demiş ki: |
......gece karanlığında,yağmurda şehirler arası yollarda en dikkat etmemiz gereken kendimizi ışık ve reflektif bantlarla belli etmemiz
................... |
Peki.
Olmaz ama, diyelimki bir arkadaşımız reflektif diye bantlar dağıttı, bizde yapıştırdık..
Fakat bant yansıtmak bir yana ışığı emiyor, bantlarla tamamen görünmez olduk..
N'apcaz?
. |
|
Başa dön |
|
 |
AytacDundar Tecrubeli Uye

Kayıt: Non 0, 0000 Mesajlar: 1081 Nerden: Çanakkale/Havana
|
Tarih: Sal May 22, 2007 2:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
N'apcaz? |
Olabilir mi?
 |
|
Başa dön |
|
 |
MotorhaN Tecrubeli Uye

![]()
|
Tarih: Çrş May 23, 2007 7:52 am Mesaj konusu: |
|
|
.
AytacDundar demiş ki: |
N'apcaz? |
Olabilir mi?
.... |
İşte budur...
Sağolasın Aytaçım...
Senin de dediğin gibi şimdi bu arkadaşımızın bize birer tane bunlardan alması en doğrusu bence de...
Bakalım n'apcak?
NOT: Tabi biz başımızın çaresine bakıyoruz bu arada, hayalet gibi gezmiyoruz.. Ama o iş başka, bu iş başka
. |
|
Başa dön |
|
 |
aladdin Katilimci Uye

|
Tarih: Prş May 24, 2007 8:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar,Resimde görülen yelekler,akşam yapılan motor sürüşlerinde olduğu kadar,gündüz sürüşlerinde de faydalı olduğu gözlemlekmektedir.Karanlıkta üzerindeki reflektif bantlar parıldıyor.Gündüz sürüşlerinde de,yeleğin kendi öz rengi çok uzaklardan gözüküyor.Gece sürüşlerinde eğer arkanızda artı bir arkadaşınız varsa bu yeleği ona giydirmeniz gerekmektedir.Kendiniz giyerseniz,arkanızdaki artı yeleğin reflektif bölümünü kapatır hiç bir işe yaramaz,
Aladdin.......................... |
|
Başa dön |
|
 |
ata007 Tecrubeli Uye

Kayıt: Feb 09, 2006 Mesajlar: 661 Nerden: Maltepe/istanbul
|
Tarih: Cmt May 26, 2007 9:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Geçen gün Cevizli'de zaman zaman gittiğim bir yazlık kahveye gittim.Her zaman motorsuz giderim,o gün motorla gittim.Hava sıcak,ben de korumalı mont,bot,dizlik,kask,eldiven...
Herkes yayılmış ağaçların altında ki masalarda kağıt,tavla fakan oynuyor.Boş bir masa buldum,oturdum,soyundum,çay, su falan içiyorum.Çıkardıklarım da masanın üstünde..Bir yandan da bir arkadaşı bekliyorum.Yan masada elinde digital fotoğraf makinası olan tipik bir arkadaş arkadaşlarına makina taşımanın avantajlarını anlatıyor ama bir yandan da yan gözle beni kesiyor.Bir ara fırsat bulunca bana 'Bu kurye işi nasıl gidiyor,paralı iş mi?" diye sordu."Bilmem,ben kurye değilim." dedim."O zaman niye bunları giyiyorsun?" dedi.Peşinden anlatmaya başladı.Motorcuymuş,baktım çin malı 100 cc.lik bir scoterı var."Sen buna bakma!" dedi."Ben şehir dışı yollarda çok motor kullandım ama kask da dahil hiç birini kullanmadım".Onlar hamaliye imiş.Sonra bana nasıl motor kullanmam gereğini anlattı.90-100.km.süratle motordan nasıl inebildiğini anlattı.Yani anlayacağınız bayıltıcı bir gevezelik ve balonlar.Dilim döndüğünce sakıncaları ve korumanın önemini anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor.
Sonuçta arkadaşımı beklemekten de vazgeçtim ve çayımı içerek bir an evvel oradan kalktım.Sakın gaza gelmeyin arkadaşlar.Laf ebeliğine de soyunmayın.Konuştuğum arkadaş 43 yaşında ve 2 çocuk sahibi bir adamdı ama konuşmaları ile bana çok cahilce geldi.Orada olsaydınız siz de kaçardınız.Gerçekten çok bilinçsiz arkadaşlar motor kullanıyor. _________________ sevgiler
Tuncay Topkara
ata007@e-kolay.net
HERKES İSTEDİĞİ HAYATI MUTLU YAŞASIN...
|
|
Başa dön |
|
 |
mountain_human Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts May 28, 2007 10:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Keşke aranızdaki muhabbeti diyalog biçiminde yazsanız. Tam topiğe uygun. Hem güler hem de düşünürüz.
Saygılar, _________________ . ,o o
_< < _\_
O> > /O |
|
Başa dön |
|
 |
Laci Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts May 28, 2007 3:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
bugün dışarısı sanırım beton üstü 40 derece vardı. banka sağ sol derken hışırım çıktı. bu topic de klima gibi geldi. iyi ki varsınız..  _________________ Umut Akon |
|
Başa dön |
|
 |
dakaltan Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 12:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Başlık yukarı, çok eğlenceli....  _________________ Deniz
08' ZZR 1400
15' GS ADV |
|
Başa dön |
|
 |
dakaltan Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cmt Oca 09, 2016 3:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ Deniz
08' ZZR 1400
15' GS ADV |
|
Başa dön |
|
 |
KARADAYI Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cum Şub 19, 2016 11:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
dakaltan başlığı 2008 de yukarı aldıktan sonra bir de 2016 da almışsın. Hoş zaten yukarıdaymış... |
|
Başa dön |
|
 |
KARADAYI Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cum Şub 19, 2016 11:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
2008-2016 bir daha gelip yazman 2024 ömür varsa görürüz. |
|
Başa dön |