Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
pitbull_face Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Nis 30, 2007 9:59 pm Mesaj konusu: 50-60bin ytl lik motorsiklete hangi özelliikleri ararsınız? |
|
|
paraya acımadığınız ve bu fiyatları vericek olduğunuzda alacağınız motorun nasıl özellikleri olmasını isterdiniz ?
bir motorsiklete bu para çokmu fazla ? |
|
Başa dön |
|
|
nutti Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 01, 2007 5:30 am Mesaj konusu: Re: 50-60bin ytl lik motorsiklete hangi özelliikleri ararsın |
|
|
pitbull_face demiş ki: |
paraya acımadığınız ve bu fiyatları vericek olduğunuzda alacağınız motorun nasıl özellikleri olmasını isterdiniz ?
verecek
motosiklet
çok mu
olacaktı. _________________ Nurettin Cerek (A Rh+)
Kawasaki KLE500 -> "kwak"
|
|
Başa dön |
|
|
profi66 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 01, 2007 7:43 am Mesaj konusu: Re: 50-60bin ytl lik motorsiklete hangi özelliikleri ararsın |
|
|
Hocam sorunun bu kısmı aslında "Ben bu paraya alaba alırdım abi" muhabbetini andırır olmuş.
Beklentiler ve ödenen bedeller göreceli olarak değişmekle birlikte eğer 50-60 bin YTL ve üzeri rakamlar sözkonusu ise orada aslında genele değil özele hitap eden beklentiler ön plana çıkıyor. Bir yerden sonra beklentiler fiziksel olmaktan duygusallığa, erişilmezliğe doğru yöneliyor. _________________ mpank@superosta.com
Filleri kuyruğundan çekerek Tepeleri aşırtmaktı görevim;
Günler bitti filler tükenmedi,
Ben elimden geleni yaptım, Gerisini siz tamamlayın. "İsmail CEM" den alıntıdır! |
|
Başa dön |
|
|
Viso Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 01, 2007 8:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Bedel kişiden kişiye değişir, bana göre o para çok fazla ama birçok kişiye göre de benim kullandığım motorun bedeli çok fazla.
profi66'nın da dediği gibi, o kadar para veriliyorsa standartların dışında, çok özel beklentiler ortaya çıkar, bu kimine göre güç, kimine göre konfor kimine göre de görüntü olabilir. _________________ Ceyhun
Kawasaki Versys |
|
Başa dön |
|
|
giotine Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 01, 2007 10:38 am Mesaj konusu: |
|
|
50 - 60 000 YTL psra verecek olsam ; Servis'e gitmek istemezdim , hem enduro hem touring hem racing özellikleri barındıran son teknoloji kullanılan ve beni uğraştırmayacak ve de istanbul trafiğinde yeteri kadar rahat kontrol edebileceğim bir motorum olmasını isterdim ..
Ama sanmıyorum param olsa da 50 - 60 000 YTL gibi para verip motor almazdım .. Mesela bir Goldwing almazdım .. Gerek yok bence .. _________________ Turgut Ekinci - İstanbul/Beşiktaş ve Alibeyköy A Rh(+) 544 532 06 15 |
|
Başa dön |
|
|
maximus Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 02, 2007 10:34 am Mesaj konusu: Re: 50-60bin ytl lik motorsiklete hangi özelliikleri ararsın |
|
|
50-60 binlik bir motorun kendi gidebilmesini beklerdim, skati beni manzaraya götür dediğimde çamlıca tepesine kendi kendine çıkabilmeli, sahil yolundan gidelim dediğim zaman sahile çekebilmeli, rahatsız edilmek istemiyorum dediğim zaman üstünden siyah bir perde inerek dıştan görünüme kapatılabilmesi gerekir. Aynı zmanda benzinliğe kendi gidip gelebilmesi ve gelirken bakkaldan ekmek-milliyet-parlament layt cigarası alabilmelidir. _________________ Bora Çalık
Bursa
640 Adv. |
|
Başa dön |
|
|
Temur Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 02, 2007 1:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
o fiyatı gözden çıkaracak olsam, hem touring,hem ş.içi için maxi scooter , hem güzel bi enduro alırdım..
3 motor ve üçü de farklı amaç için.. _________________ Motosikletin gücü !
|
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Çrş May 02, 2007 2:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
maximus ya tamam o kadar para verdik diyelim ama sende cigara gaste olayını abarttın be abi ya aslında bu üç tekerli özel yapım motorlar var racing motordan yapılma !!! adamlar 2 teker koymuşlar önüne önü araba gibi bana çok ilginç geldi ama oda cigaradır benzindir yapmaz , ama şekli yeter |
|
Başa dön |
|
|
blues78 Yeni Kullanici
|
Tarih: Pzr May 06, 2007 8:00 pm Mesaj konusu: hımm |
|
|
valla ben diyecektim ama biri benden önce söylemiş.. o kadar param olsaydı ve onun için harcayacak olsaydım eğer: kendi kendine gidebilen, benden başka kimse tarafından çalıştırılamayan; mümkünse gümüş yazılı; asla kirlenmeyen ve paslanmayan; toz toplamayan; boyası hiç çıkmayan; istediğimde 400 km hıza hemencecik çıkabilen; asla kaza yapmayan; gerektiğinde uçan gerektiğinde yüzen ve hatta hatta su altında da gidebilen; kurşun be bombanın işlemediği; etrafında manyetik alan oluşturup benden başka kimsenin yaklaşmasına izin vermeyen - hatta börtü böceğin bile -; bide oldu olacak benimle dertleşen konuşan bişi isterdim |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Pzr May 06, 2007 8:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
abi iyi hoş diyosunuzda o motorun fiyatı 50-60 bin ytl olmazki hadi 400km anladık hadi suda da gitti ,hadi uçuyoda ama mermi bomba ,zor iş ya , adamlar cep telefonu şarj ediyor küllük koyar koltuk ısıtması airbag koyarda o uçma seneryosu zor oldu ya |
|
Başa dön |
|
|
bluedo Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr May 06, 2007 10:42 pm Mesaj konusu: Re: 50-60bin ytl lik motorsiklete hangi özelliikleri ararsın |
|
|
maximus demiş ki: |
Aynı zmanda benzinliğe kendi gidip gelebilmesi ve gelirken bakkaldan ekmek-milliyet-parlament layt cigarası alabilmelidir. |
_________________ Ediz Uslubas ®
0 532 711 2447
edizuslubas@hotmail.com |
|
Başa dön |
|
|
Toxinian Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 07, 2007 7:22 pm Mesaj konusu: |
|
|