Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
"Neyse bizim bu sponsorluk işine ikiteker olarak grubu olarak aklımız ermez."
Bu cumlene pek katilmiyorum Ilkay'cigim. Aksine akli eren ve erebilecek cok kisi ve firma hatta sahibi var aramizda. Yeter ki birisi ön ayak olsun.
Bizim grubumuzda da demokrasi olduguna ve herkesler goruslerini rahatlikla belirtebildigine gore; atarsin fikri daha cok kisinin de izledigi Posta Grubuna, arkasini takip edersin ve realize edersin. Olmadigi taktirde "biz bu isi beceremiyoruz" dersin. Bence..?
beyler sizi tanımıyorum ama sporsorluk olaylarının bu memlekette bir keşme keş olduğunu biliyorum diğer bir çok olay gibi...
oyüzden yakınınızdakilere yardımcı olamay çalışın bare.. adamın sponsor olabilecek bir çevresi yoktur bulamıyordur vs.. sizinki gibi organizasyonlar el atmalı bence bu konulara.. mesela Barış TOK... artık yarışmıyor.. çünkü sponsorü yok.. üstelikte BARIŞ TOL çok parlak bir gençtir.. enduro ,moto-cross ve 600 cc pist yarışlarında...
el atmak lazım... _________________ Don't be afraid of dark. Be afraid of what it hides.......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız