Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Gece Tecrubeli Uye
Kayıt: Feb 09, 2004 Mesajlar: 409 Nerden: İstanbul - Bağcılar
|
Tarih: Cum Oca 28, 2005 2:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Emek harcanmış. Sanırım tek kötü eleştiri benden ama bundan sonra böyle birseye niyetlenen bir arkadas olur ise tavsiyem o kullanılan lamaların küp seklinde her yüzü esit ve ısıtılarak bükülmek kaydı ile mümkün oldugunca tek parca sekilde imal edilmesi.
Eski motorumda bu sekil bir calısma yapmıs ve cok verim almıstım. Daha estetik ve daha saglam olur.
Ayrıca kaynagı yapan arkadas konusunda ehil mi merak ettim. Bana kötü bir kaynak gibi geldi.
Saygı ve sevgiler.. _________________ H. Oğuz DOĞRU
------- HONDA -------
Varadero XL1000 ABS
OR Bilişim Profesyonel
Güvenlik Teknolojileri
|
|
Başa dön |
|
|
Viso Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Mar 12, 2007 3:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çantalar yapılalı 2 sene olmuş, memnun musunuz, bir şikayetiniz oldu mu? _________________ Ceyhun
Kawasaki Versys |
|
Başa dön |
|
|
tobacco Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Mar 12, 2007 3:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende Falcon için Koruma demiri ve topcase altlığını geçen sene Kazım ustaya yaptırmıştım. Toplam 200 YTL. Koruma demiri gerçek ortamda bir fiil test edildi. testti sapasağlam başarıyla geçti.
Sevgiler |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pts Mar 12, 2007 4:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kazim usta konusunda son derecede tecrubeli olup, yaptigi islerden pek sikayetci olanina rastlamadim. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
Remzi_ Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Mar 12, 2007 5:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Viso demiş ki: |
Çantalar yapılalı 2 sene olmuş, memnun musunuz, bir şikayetiniz oldu mu? |
Viso,
İki sene, Türkiye için oldukça uzun bir süre. Sahibi çoktan motoru değiştirmiştir bile. Ayrıca, cevap yazabileceğini de hiç zannetmiyorum. En son mesajını Mayıs 2005 te atmış.
Yani: "Çok geç, seni duyamaz" |
|
Başa dön |
|
|
Viso Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Mar 12, 2007 7:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Remzi_ demiş ki: |
Viso,
İki sene, Türkiye için oldukça uzun bir süre. Sahibi çoktan motoru değiştirmiştir bile. Ayrıca, cevap yazabileceğini de hiç zannetmiyorum. En son mesajını Mayıs 2005 te atmış.
Yazık olmuş gerçekten, faydalı bir başlıkmış Motoru değiştirmiş de olsa çantaların akibetini anlatırlar diye ummuştum. _________________ Ceyhun
Kawasaki Versys |
|
Başa dön |
|
|
nwanda Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 14, 2007 2:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
remzi'nin dediği gibi, Cem, vstromu satalı ve afrikayı alalı çooook uzun zaman oldu. Bu sebeple çantaların akibetini bilmiyoruz. _________________
Erkan Ağırbaş
Istanbul
1150ADV |
|
Başa dön |
|
|
pencereci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 14, 2007 9:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Remzi_ demiş ki: |
Viso demiş ki: |
Çantalar yapılalı 2 sene olmuş, memnun musunuz, bir şikayetiniz oldu mu? |
Viso,
Buradayım arkadaşlar
Pencereci nickimin şifresini bulmakla vakit geçiriyordum siz yazışırken.
Africa Twin aldıktan sonra bu sitedeki yazışmalarıma Afrikalı olarak devam etmiştim. Bu yüzden son giriş tarihim eski gözüküyor.
Çantalar çok kullanışlı ve sağlıklı oldu. Ben çok uzun süre kullanamadım ama motorun benden sonraki sahibine hediye ettim onları. Çünkü Afrikayı üç çantalı aldım. DL 1000 i alan arkadaş çantaları görünce çok beğendi ve hediye edince çok sevindi. Bir kaç kez görüştük daha sonra, ben de sizler gibi akibetini merak ediyordum. Hiç problem olmadığını söyledi.
Bu arada Remzi kardeşime de takılmadan edemeyeceğim.
Yazında biraz haklı sitem seziyorum. Kısmen yazışmalara katılmamakla ilgili, kısmen de tüketim toplumuna ayak uydurup sık motor değiştirmekle ilgili.
Birincisi tamamdır. İş güç, çoluk çocuk, bilgisayar başına nadiren geçmemdir sebepler.
Ama ikincisine karşıyım, 2002 model DL 1000 i çabuk sattım, çünkü bana göre çok hızlı, agresif ve ağırdı. Afrika hayaliyle yanıp tutuşuyordum ve 2000 model fıstık gibi tane bulunca dayanamadım.
Kendisiyle 5 senelik kontratım var. 3. seneye girdik. 5 sene sonunda birbirimizden hala hoşlanıyorsak, en az bir 5 sene daha kontrat yapmayı düşünüyorum....
Hepinize sevgiler.... |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 15, 2007 6:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Cem'cigim sesini duymak buradan da olsa cok hoş, merhaba.
Bu arada Tamer'le birlikte yaptiginiz "ikiz AT gezileri"ni burada okumamis olup, bilmeyen cok az arkadasimiz vardir herhalde? _________________ Sevgiler.
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
Africali Katilimci Uye
|
Tarih: Prş Mar 15, 2007 12:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Ahmet Abiciğim,
Sevgiler, nasılsınız..
Sizle de görüşmek çok güzel.
Mesaj alınmıştır alınmasına da, bizim raporlardan sorumlu devlet bakanı Taner' in yurt içi ve dışı çok yoğun işlerinden dolayı biraz aksıyor raporlar.
Senin yerine, hem kendi kulağımı hem de onunkini çekerim.
Sevgiler
Cem Unutmazlar
AT 00 _________________ Cem Unutmazlar
F800GS |
|
Başa dön |
|
|
nurikilimci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 08, 2007 5:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
herkese merhaba çantalar super olmuş bende motoruma yapmak istiyorum ancak çantaların teminiyle ilgili sıkıntım var bu konuda yardımcı olabilirmisiniz |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Hzr 09, 2007 5:12 am Mesaj konusu: |
|
|
nurikilimci demiş ki: |
herkese merhaba çantalar super olmuş bende motoruma yapmak istiyorum ancak çantaların teminiyle ilgili sıkıntım var bu konuda yardımcı olabilirmisiniz |
Buyuk (ozellikle) yapi marketlerinde var (ozellikle Istanbul, Ankara gibi). Izmir'den sansinizi denemeniz yakinligi sebebiyle uygun olabilir... _________________ Sevgiler.
|
Başa dön |
|
|
hakanhoca Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Hzr 11, 2007 10:21 am Mesaj konusu: |
|
|
ellerinize sağlık halzeme nefis olmuş sanırım yolda sorun olursa yol üstü herhangi bir sanayide de düzelir önemli olan kendinizin yapmış olmaısı .Yaşasın hırdavatçı bekir |
|
Başa dön |
|
|
Laci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Hzr 11, 2007 11:29 am Mesaj konusu: |
|
|
enfes.. ben de motoruma kendi kendime bazı aksesuarlar yapmıştım. bu arada hepco macarca hırdavatçı demek _________________ Umut Akon |
|
Başa dön |
|
|
cagi Yeni Kullanici
|
Tarih: Cmt Hzr 23, 2007 1:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar Cem Bey,
Bilmiyorum Yusuf abim bahsetti mi ama ben yeniden motor aldım. Umarım biryerlerde karşılaşırız.
İki yıldır bu çantalarla ilgili yorum yapıldığına göre amacına ulaşmış bence. Konu başlığına kopmayan olmamıştır herhalde.
Bu arada sizin pencereleri depoya getiren ustaları hırsız sanıp saldırmaya kalkmış bizim bodyci officeboy. Geldiklerinde bir merhaba desinler sekretere:)
Kazasız sürüşler. _________________ SUZUKI 800C INTRUDER
ISTANBUL
CAGMAN |
|
Başa dön |
|
|
|