Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Evet, ne zamandir muhtelif ortamlarda konustugumuz, ihtiyacini derinden hissettigimiz informasyon, basvuru, arama, birbirimizi en efektif sekilde bulma ortami basta dostum Pink olmak uzere pek cok Ikiteker, Motordelisi, Motosiklet TR, HOG TR, OMM, Supereva uyelerinin sagladigi bilgilerin derlenmesi ile ve naciz orkestrasyonumla hazir hale geldi.
KIM NEYE BINIYOR !
Bu Cumartesi yada Cuma aksami linkini burada bildirecegim herkes kaydini yapabilecek. Tabii ki ucretsiz...
Herkes topladigimiz, yarattigim, yuzlerce avatardan bir tane sececek, (bu arada sitelerde mevcut-kullandiginiz avatarlar yine sizin olabilecek. Hepinizi taniyorum) cani istediginde degitirecek.
Bir degismez nickname sececek, isterse diger sahsi bilgilerini de girebilecek. Kan grubu da istege bagli olarak belirtilebiliyor. Ve sidilik uc motosiklete kadar motosiklet(ler)inizi marka-model- yil vb bilgilerini derledigimiz data base den seciyorsunuz. Yani birisi Vstorm 650, oburu DL 650, digeri VS DL650 vs. yazma karisikligi olmayacak. Tabii ki e-mail adresiniz olacak haberlesme icin.
Daha sonra bu listeyi istediginiz gibi "sort" edebileceksiniz, istediginiz ozellige gore yani. Ornegin Adiyaman da oturanlar diye, kan grubu B olanlar diye, motorun model yilina gore...nasil isterseniz.
Sonra yildirim gibi bir search engine- arama kaabiliyeti koyduk. Oyleki
ozel mesaj icin (imza da diyebiliriz) ayirdigimiz koseye yazilanlari dahi arayip buluyor.
Ilk "beta" surumu hafta sonu. Daha sonra, Ingilizce, Almanca ve Fransizca sayfalari da geliyor. Butun dunyada kimin neye bindigi listesi olmaya dogru adim atiyoruz yani...Diyelim CBR 1000RR nizde bir ses varsa bunu ABD de aytni motru kullanan Joe ya sorabileceksiniz.
Surum beta dir diye cekinmeyin, ilerki versiyonlar da ayni database i kullanacak. Ve surekli yedeklenen bir serverda toplaniyor bilgiler.
TR de ve yurt disindaki web site ve forumlariyla gorusup bunlara birer link koymalarini rica edecegim...buyudukce ise yarayan nefis bir basvuru sayfasi olacagindan eminim.
Bu is icin takdir edersiniz ki epey emek harcandi ve takim ruhu ile okyanus asiri koordiasyonla birbirini omrunde gormemis insanlar bunu becerdi...Katilan herkese sonsuz tesekkur ediyorum.
Saygilar, sevgiler...
Cok heyecanliyim dogrusu
DD
En son Donald_Duck tarafından Prş May 13, 2004 6:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: Prş May 13, 2004 6:24 pm Mesaj konusu: helals
Ben gevezelik etme konusunda çok yardımda bulunabilirim. Çenebaz lazım mı??? Pardon, bi dakka, önceee KOCAMAN TEBRİKLER!! Ellerinize ve gözlerinize sağlık. Nasıl bir şey olacak merak ediyorum. Mesela Brezilyadaki Titancı kardeşlere ulaşabileceğim, öyle mi!? Süper, tek tekerde nasıl samba yapılır öğrenmiş oluruz.
Yahu hakikaten sessiz sedasız saman altından motor yürütmüşsünüz de haberimiz yok. Yardımımız dokunamadı ama ne yapalım. Tüketici olmaya alıştık zaten.
Tarih: Prş May 13, 2004 7:02 pm Mesaj konusu:
ellerinize sağlık arkadaşlar,
eski enduroclub dönemindede böyle bişi vardı (hala varda biz o listede değiliz malesef )
çok yararlı oluyordu. motora, ile, isme vs ye göre search yapabiliyorduk.
ben açıldığı zaman yeni database hemen kayıt olacağımdır.
bide posta grubundan "database necdet" arkadaşımızın database sitesi vardı ama fazla ilgi görmediydi. umarım bu database dolar taşar, serverlarınızın kapasitesi yetmez emi..
Tarih: Cmt May 15, 2004 8:30 am Mesaj konusu:
Donaldi az once uyuttum, ustunu orttum gectim bilgisayarin basina... ve iste tarihi dugmeye basarak "kim neye biniyor" u aciyorum vatana millete butun motosiklet camiasina hayirli ugurlu olsun...
Not: sistem su haliyle beta surumudur. gozumuzden kacmis seyler mutlaka cikacak, eger hata gorurseniz bildirin. _________________ cheers & beers,,,, ~!~ Deniz
En son pink tarafından Cum Hzr 24, 2005 12:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
abi helal olsun size yaa üşenmeyip şunları yapıyorsunuz...ben de hemen üye oldum...umarım herkese çok faydalı olur _________________ Harun Yalçındağ
1-1-1-4-1-?
Yamaha XT660R (Satıldı)
Tarih: Cmt May 15, 2004 9:12 am Mesaj konusu:
Çok güzel olacak gibi görünüyor, elinize sağlık...
Ben honda nx4 falconu bulamadım, yoksa bilmediğim başka bir adı mı var diye de düşündüm ama sormaktan zarar gelmez, unutulmuş olabilir mi? _________________ Taner Üstün
Honda XRV 750 Africa Twin'03
yol gidilmez yaşanır
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız