Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
xmen28 Yeni Kullanici
|
Tarih: Cum Arl 01, 2006 5:25 pm Mesaj konusu: KAWASAKİ ER 6 F (İLK MOTORUM) |
|
|
SLM ARKADASLAR 1 HAFTA ONCE 2006 MODEL KAWASAKİ ER 6 F ALDIM .İLK MOTORUM OLMASINA RAĞMEN BENİ HİÇ YORMADI.TECRUBELİ ARKADASLARIM DA KULLANDIĞINDA MOTORA VARDİKLERİ NOT 10 ÜZERİNDEN 10 OLDU.MOTOR HEM BASLANGIÇ HEMDE İLERİ SEVİYE KULLANIMA OLDUKÇA YATKIN.İSTEDİGİNDE UYSAL BIR KEDI İSTEDİĞİNDE AZGIN BIR KAPLAN OLUYOR.BANA SIKINTI YARATAN TEK SEY İSE BACAKLARIMIN KISA OLMASI.ONUN DIŞINDA HERSEY PERFECT...HERKESIN YOLU AÇIK OLSUN.. |
|
Başa dön |
|
|
panter01 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Arl 01, 2006 5:29 pm Mesaj konusu: Re: KAWASAKİ ER 6 F (İLK MOTORUM) |
|
|
xmen28 demiş ki: |
SLM ARKADASLAR 1 HAFTA ONCE 2006 MODEL KAWASAKİ ER 6 F ALDIM .İLK MOTORUM OLMASINA RAĞMEN BENİ HİÇ YORMADI.TECRUBELİ ARKADASLARIM DA KULLANDIĞINDA MOTORA VARDİKLERİ NOT 10 ÜZERİNDEN 10 OLDU.MOTOR HEM BASLANGIÇ HEMDE İLERİ SEVİYE KULLANIMA OLDUKÇA YATKIN.İSTEDİGİNDE UYSAL BIR KEDI İSTEDİĞİNDE AZGIN BIR KAPLAN OLUYOR.BANA SIKINTI YARATAN TEK SEY İSE BACAKLARIMIN KISA OLMASI.ONUN DIŞINDA HERSEY PERFECT...HERKESIN YOLU AÇIK OLSUN.. |
sevgili xmen28 motorsikletin oncelekle hayırlı olsun kazasız belasız guzel gunlerde kullan ama bırdakıne forma yazı yazar ıken kucuk harf kullanmaya ozen goster tesekkurler _________________ ADEM SOĞUKKANLI/ADANA / B(RH)+
V-STROM DL 650(red fire)
KYMCO ANGİLİTY 200İ
http://www.bikepics.com/members/panter01/ |
|
Başa dön |
|
|
xmen28 Yeni Kullanici
|
Tarih: Cum Arl 01, 2006 5:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
ok bilader. bu arada hala evde senı bekliyorum sen foruma yazı yazmakla uğrasıyorsun. hadı cabuk ol sızı beklıyoruz |
|
Başa dön |
|
|
alperodabasi Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Arl 01, 2006 5:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun.
Sen yine de dikkat et son motorun olmasın. _________________ Alper Odabaşı
Ankara |
|
Başa dön |
|
|
fedoramca Yeni Kullanici
|
Tarih: Cum Arl 01, 2006 11:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kesinlikle enfes bir motosiklet,dediğiniz gibi çok yönlü bir kullanım tarzı var,ama bence başlangıç motoru asla değil,ciddiye alınması gereken bir motosiklet olduğunu düşünüyorum.
Size kazasız belasız keyifli geziler dilerim,iyi bir tercih yapmışsınız,keyfini çıkarın,lütfen korumalarınızı ihmal etmeyin,saygılar. |
|
Başa dön |
|
|
izci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Arl 03, 2006 1:40 pm Mesaj konusu: er6f |
|
|
Güle güle kullan arkadaşım kazasız belasız.Benim de çok hoşuma gidiyor bu motor.Dik oturma pozisyonuna sahip süper bir motor.Amerikda bu Ninja olarak geçiyor...Bence süper bir seçim..
izci® _________________ Sakin Olmam Lazım...!!!
|
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pzr Arl 03, 2006 3:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Erhan gule gule ve SAGLİKLA kullan. Baslangic olarak biraz ciddi bir motosiklet olmus, AMAN dikkat lutfen... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
xmen28 Yeni Kullanici
|
Tarih: Pzr Arl 03, 2006 5:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar teşekkurler.3-12-2006 pazar gunu gezideydik.yaklasık 200 km yol yaptık .bunun yarısı virajdı. ilk uzunyol seyahatim olmasına ragmen motorum benı kesınlıkle yormadı.(bu arada arkamda da eşım vardı).tekrar soyluyorum bu motor dehhhhssseeettt ....
herkezın yolu acık olsun... _________________
|
|
Başa dön |
|
|
mdogruc Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
greywolf Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 04, 2006 7:18 am Mesaj konusu: |
|
|
İlk motorun hayırlı olsun. Bence ilk motor için fazla güçlü bir motor seçmişsin. Çok dikkatli kullanman dileğiyle. _________________ m. murat mutlu
yamaha virago 553
mecikmurat@hotmail.com |
|
Başa dön |
|
|
drcandemir Katilimci Uye
|
Tarih: Pts Arl 04, 2006 7:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yeni motorun hayırlı olsun Erhan gerçekten güzel bir makine, kazasız günlerde kullan.Bu arada gerçekten güzel bir gezi oldu,katılan herkese selam. _________________ Fikret Can Demir
Aprilia Pegaso 650ie
Yamaha XT 660R
http://acilvaziyetler.blogspot.com
|
|
Başa dön |
|
|
xmen28 Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Arl 04, 2006 10:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar bence de harika bir gezıydı.en kısa zamanda ,tabiki hava şartları uygun olduğunda tekrarlamak dileğiyle.herkese selamlar... _________________
|
|
Başa dön |
|
|
dreamrider Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Arl 04, 2006 11:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun kazasız belasız ve keyifli sürüşler. |
|
Başa dön |
|
|
creeindian Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 04, 2006 11:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Bu motorun ne kadar yaktığı hakkında bir tespit yapabildiniz mi?
2 Silindirli ve 600 cc bir motor için sakin kullanımda ortalama 100km/4.5-5 lt şeklinde yakar diye düşünüyorum.. |
|
Başa dön |
|
|
xmen28 Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Arl 05, 2006 6:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tam olarak daha ölçme şansım olmadı ama kabataslak hesaplarıma göre bana da 4,5 ile 5 litre arası yakıyor gibi geldi.. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
|