Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
blackehrimen Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Eyl 15, 2006 4:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet dostum malesef benimde canımı sıkan da bu.. ben elimdeki resim fatura vs. belgelere güvenerek emindim ama hakimin son anda söylediği şey buydu.. yeni tdk ya göre 8/1 bile kusurlu bulunsan cezai işlem uygulanacak dedi. bu arada sükunete gelince, evet yapı itibarı ile çok sakinimdir. ama içimden gidip o adaı gerçekten öldürmek geçiyor. en azından hakaret etti derim. nefsi müdafadan bir kaç ay yatar çıkarım bu daha karlı .. (tabiki şaka) _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pts Eyl 18, 2006 10:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Taylan cok gecmis olsun, Suphi kardesim'in dedikleri buyuk olasilikla cikar. Kendisi isinin ehli oldugu kadar sık eleyip ince dokumasıyla da bilinir. Umarim bir an once hakliligin onaylanir. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Pts Eyl 18, 2006 1:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim Ahmet abi. ama çok sinir bozucu bir durum. özellikle mahkemede o konumda bulunmak .. "Alah kimseye göstermesin" adam bşrde şahit getirecekmiş. bakalım elimdeki resim ve belgelere rağmen ne ceza alacaz.. ceza alacam diyorum çünkü hakim daha şimdiden uzlaşma önerisinde bulundu.. uzlaşma derken tüm maddi ve manevi masraflar + hukuki giderler vs.. (!) hatırlarsınız, iskender arkadaşımızın mahkemesine gelmiştik ya, aynı hakim var.. _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
|
yonca Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Eyl 18, 2006 2:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Malesef motorsikletlilere eskiden beri gelen bir önyargı var.
Adalet sistemininde bu önyargılar içinde işlemesi çok kötü
ama hiç belli olmaz belki bu sefer önyargılar kırılır ve sonuç farklı olur
Tekrar çok geçmiş olsun, inşallah lehinize sonuçlanır... |
|
Başa dön |
|
|
eray1100 Yeni Kullanici
|
Tarih: Cum Eyl 22, 2006 6:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ben de bir cevap yazmak istedim. Sanırım bu durumda yapılacak en iyi şey karşı dava açmak olacaktır. Tabi ki en iyisini avukat bilir fakat mahkeme sonucuna göre karşı dava açıp senin de o adamdan şikayetçi olman sanırım lehine olacaktır. Ayrıca adamla birebir görüşüp hiç utanması var mı diye sormakta fayda var. E birde arka tarafta yakasına yapışacağını da unutmamalı. |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Pts Eyl 25, 2006 5:44 am Mesaj konusu: |
|
|
eray dostum çok haklısın. karşı dava açmayı bende düşündüm. çünkü durup durduk yerde bana maddi masraf çıkardı. ayrıca sanık bölümüne geçmek bile psikolojik olarak rahatsızlık verici. mahkemenin sonucuna göre düşünüyoruz dava açmayı. Allahın izni ile bi davayı kazansak gerisi kolay. Adam benimle görüşmek istemiyor hiç bi şekilde. O yüzden utanması varmı yokmu bilemiyorum. zaten bi görüşsem doğuştan kalbinden rahatsız olan oğlumdan utanmasını, ona vereceğim paranın helal olmayacağını anlatacam ama.. adam dinlemiyor. neyse bakalım hayırlısı. öbür tarafta sadece benim değil tüm ikitekercilerin elleri yakasında olsun.. _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
|
Narada Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Eyl 25, 2006 7:21 am Mesaj konusu: |
|
|
blackehrimen geçmiş olsun,
mesajları yeni okudum. umarım dava lehine sonuçlanır. _________________ Fikret
F650 Ankara |
|
Başa dön |
|
|
TT600 Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Ksm 20, 2006 9:36 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar trafikte anlamadığınız bir durum var ...
Öncelik hakkı her zaman zayıf için geçerlidir. Genelde çarpışmalar öncelik hakkını konu ettiği için , zayıf olanın haklı olması muhtemeldir, yani burda motorlu arkadaşımız çarmamış olsa birl yayanın önceliğine uyadığı için muhtemelen suçlu bulunacaktır ... |
|
Başa dön |
|
|
ailgazdag Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Ksm 20, 2006 12:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
cok cok gecmis olsun... |
|
Başa dön |
|
|
serif Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ksm 20, 2006 1:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
8/0 diye bi oran yok zaten.hiç bir hatan olmasa bile sırf trafikte olman seni 8/1e sokar. saçma ama ööle
yarınki duruşmanda bol şans. |
|
Başa dön |
|
|
funkstar Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ksm 20, 2006 2:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
madem öncelik hakkı her zaman zayıf için, neden 4 tekerleklilerle çarpışınca yine suçlu biziz?!? _________________ http://serhatgursoy.com
r1200GStar |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pts Ksm 20, 2006 2:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
serif demiş ki: |
...............yarınki duruşmanda bol şans. |
Sevgili arkadaslar,
Burada Taylan kardesimize moral destegi vermekten ote, durusma salonundaki durusumuzla MOTOSIKLETSEVER'lerin birer kendini bilmez, ipe sapa sigmaz kisiler degil, aksine son derecede bilincli ve aklibasinda, olgun kisiler oldugunu gostermemiz icin gitmemizde ve durusmaya katilmamizda yarar var.
Bugun Tasylan'in basina gelen bu hadisenin, yarin, oburgun bizlerin basina gelmeyecegini hangimiz garanti edebiliriz?
Evet arkadaslar; lutfen imkani/vakti olanlar 21.11.2006 Sali gunu saat 09:00 ' da Bagcilar Adliyesinde bulunsunlar. Lutfen..!
Ornek icin bkz : http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6213&start=0 _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Pts Ksm 20, 2006 2:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
sağolun arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
|
oktay2058 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ksm 20, 2006 2:39 pm Mesaj konusu: bol şans |
|
|
yarın mahkemede bol şans dilerim. ne komik ki haklı da olsanız anlaşma öneriliyor. bu işlemi hızlandırsa da sizin hakkınızı korumuyor, bence asıl problem bu. tabi para avcılarının ahlaksızlığını söylemiyorum bile. |
|
Başa dön |
|
|
cagyap Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Ksm 20, 2006 4:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oncelikle gecmis olsun, umarim sonuc sizin lehinize gelisir... kaza raporu tutan trafik polisi motosikletli olsaydi belki de bu baslik acilmamis olacakti.. ne de olsa damdan dusenin halini yine damdan dusen bilir.. |
|
Başa dön |
|
|
|