Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
ONUR_BOLEL Yeni Kullanici
|
Tarih: Pzr Ekm 29, 2006 6:26 pm Mesaj konusu: 29 Ekim Muhteşem Motorsiklet Geçişi |
|
|
Arkadaşlar, bu akşam, trafiğe kapatılan Bağdat caddesinde muhteşem bir motorsiklet geçişi oldu, belki binlerce motorsiklet vardı. Son yıllarda şahit olduğum en keyifli ortamlardan biriydi. Cadde kenarında birikmiş binlerce kişinin de motorculara yaptığı tezahüratlarla birlikte harika bir kutlama oldu. |
|
Başa dön |
|
|
euclid Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Ekm 29, 2006 10:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
madem topic açılmış, dayanamayacağım yazacağım.
Ben tam olarak aynı fikirde değilim arkadaşım. Motorlarıyla gecen yüzlerce insan, yolun kenarına toplanan halkın coşkusu mutluluk vericiydi. Atmosfer gayet heyecan ve gurur vericiydi. Bu katıldığım aşikar kısmı.
Öte yandan, o coşkuya kapılıp "ver coşkuyu" diyen... ara gazını o ortamda esirgemeyen cömert arkadaslar, olaya renk kattılar gibi gözükse de, bu da işin şov kısmı deseniz de; gayet kabacaydı bence. Boğuldum egzozdan... yolun kenarına baktığımda da eliyle, mendiliyle ağzını kapatan, ön sıralarda olduğu için arkaya da kolayca gecemeyen insanlar vardı. Zaten ortamın havası ağır, bir de ara gaz olunca...
Bir de itiraf, scooterdan farklı bir motor kullansam ben de gaza gelir miydim bilmiyorum, ama bu hareketin yanlış olduğunu düşünüyorum.
Bir "geçiş" değildi aslında tam olarak. Yoğun bir trafik, bol bol dur kalk. Cadde'de trafik olduğunda aralardan nasıl kaçıyorsak, sanki o gunlerin acısı çıktı bu gece, hem de aynı mekanda Uygun bir hızda "geçiş yapmak" nasip olmadı yani. Bazı yerlerde izleyiciler yolu çok daraltmıştı, 4-5 sıra motordan 2 sıraya düşüldüğü oldu, sebeplerden biri bu olabilir ki bu ayrıca güvenliği de azaltıyordu. Daralan bazı yerlerde sallanan bayraklardan kaçmak için kafamı diğer yana doğru uzatmak zorunda kaldım iki kere
Dikkat isteyen bir sürüş olduğu kesin, düzen sıfır! Direk trafik ortamı. Oysa gündüz öğle saatinde hemde araç trafiğine kapalı değilken cadde, bir geçiş daha oldu, sebebini bilmiyorum ama çok daha düzenliydi! Kestiremiyorum ama onda da yine 150 civarı motor olsa gerek.
Yazım bazılarınıza ukalaca gelecek, biliyorum ama... Neyse daha nice keyifli törenlerde görüşmek üzere. _________________ Hayat dikkat ister. |
|
Başa dön |
|
|
ONUR_BOLEL Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Ekm 30, 2006 7:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Haklısın ister istemez olayın verdiği heyecandan biraz aşırıya kaçan hareketler de oldu ara sıra diye düşünüyorum ben de. Ancak binlerce motorun birarada çok düzenli bir geçiş yapması da pek mümkün gibi gelmiyor bana, dur kalk olacak elbette biraz.
Keşke daha da fazla motor olsaydı diye düşünüyorum, yollarda motorsikletlerin de olduğu bilincini yaymasında da fayda var bence.
Bugünkü gazetelerde resimleri çıkar muhakkak. Gelecek sene inşallah daha da büyüğü olur. |
|
Başa dön |
|
|
memedi Katilimci Uye
|
Tarih: Pts Ekm 30, 2006 8:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Keşke kaçırmasaydım geçişleri
Ama arada konvoy disiplinini bozan arkadaşlar olduysa bir çuval incir araya gitmiştir diye düşünüyorum.
negatif eleştiriler yine hafızalara kazılmış olacaktır. _________________ mehmet
vmax
mhmtgcm@gmail.com |
|
Başa dön |
|
|
TT600 Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Ekm 30, 2006 9:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Son derece güzel bir geceydi ama dışardan bakınca dikkat çeken sunlardı.
1- Lastik yakan apachee ler
2- Olayı sirke çeviren maymunlar. Cumhuriyet bayramı cidiyetine erişememiş , kendini sirkte zanneden evrilmemişler her zamanki gibi vardı.
3- Kalabalığın ustune Akrep ve Devil sıkanlar.
Yani amaç anlamlı , organizasyon başarılı ama bireysel olarak sınıfta kaldık . Hani Cumhuriyet bayramı ciddiyetinde motorcular olarak adam gibi gider izliyenler tarafından saygı görürdük diye düşündüm ama yine olmadı . Teşekkürler Team Apachee ... |
|
Başa dön |
|
|
redincolors Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Ksm 01, 2006 2:04 pm Mesaj konusu: redincolors |
|
|
Herşeye rağmen süperdi o kadar (binlerce!?) motorun ve motorcunun öyle bir ortamda(!) aynı disiplini sağlayabilmesini beklemek bence imkansızı istemek gibi birşey...
-------------------------
redincolors |
|
Başa dön |
|
|
hdhan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ksm 02, 2006 1:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
biz eşimle beraber sabah suadiye sahilde çok sayıda motorlunun sağdaki park alanında buluştuğunu görünce yanlarına gittik.onlarla beraber bostancıdan caddeye dönüp komple caddeyi ,kadıköydeki fenerbahçe stadının hizasından sağa minübüs caddesine dönüp göztepeye kadar, göztepeden de fenerbahçe'ye kadar tur attık işin aslı hangi site olduğunu biliyorum bu grubun, ama gruba bizim gibi dışarıdan katılmış çok insan olmasına rağmen inanılmaz düzenli ve rahat bir sürüş sağlayan geziydi herkes düzeni bozmadan 2 şerli sırada gezdik bizim ilk toplu gezimizdi ve çok zevkliydi. _________________ herkese dikkatli sürüşler!!
HANDE KAYA (Arh+)
|
|
Başa dön |
|
|
karmakarisik Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ksm 02, 2006 5:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
geçişe ait fotalar yokmu |
|
Başa dön |
|
|
murtisi Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ksm 02, 2006 11:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Fotoğraflar nerdeeee _________________ murtisi68@yahoo.com
Honda CBR 600 RR' 07 (satıldı)
'' GİTMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİR '' |
|
Başa dön |
|
|
redincolors Yeni Kullanici
|
Tarih: Cum Ksm 03, 2006 7:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Maalesef ben çekemedim, başka bir sitede birkaç foto gördüm ama sanırım ceptel'den çekmişler pek net değildi.
----------------
redincolors |
|
Başa dön |
|
|
isinakholi Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Ksm 04, 2006 9:46 pm Mesaj konusu: bayram korteji fotoları |
|
|
ortaköydeki kortejin fotoları bende mevcut ancak foruma yükleyebilecek kadar bilgisayarla aram iyi değil.ne yapabiliriz bilemiyorum |
|
Başa dön |
|
|
|