Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
kawa500 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 19, 2006 10:24 am Mesaj konusu: Çanakkale den sevgilerle |
|
|
merhaba arkadaşlar...... şöyle resimli falan yapayım diyodum ama anca evrenın verdığı bilgilerle avatarımı yaptım ben 1971 Çanakkale doğumluyum. 1990 yılından beri çeştli motorsikletler kullandım. 2004 yılında arka arkaya geçirdiğim 2 kaza sonucunda eşimin de ısrarlarıyla motorumu sattım.ama motorsuz kalmadım. ailede herkes motor sevdalısı olduğu için binebilecek bir motor buldum
Ahmet abinin buraya gelişiyle motor dürtüm gene kabardı
geziler falan bir faaliyetler mukemmel bır ortam var eşimi tekrar ikna çabaları başladı ve sonunda kandırmayı başardım. yanlış anlamayın eşım de motor hastasıdır benle beraber gezmedığı yer kalmamıştır. ama o 2 kaza onu biraz etkiledi herhalde
neyse lafı fazla uzatmıyayım 200 luk ramzey kross aldım bazen de zx9 biniyorum
valla ne yalan soyluyeyım burada yazan herkesı tanıyor gıbıyım. Uzayla tanışmıştık bir tek Çanakkaleye geldığınde
İstanbul a gelışlerımın bır tanesını toplantıya gore ayarlıyacağım inşallah yuzyuzede tanışma fırsatımız olur
lafı fazla uzatmayayım dedıkçe bır seyler yazıyorum bütün ikiteker ailesini çok seviyoruz buradan da hepinize saygı ve sevgilerimizi gönderiyoruz |
|
Başa dön |
|
|
zeytin1977 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 19, 2006 10:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz.
İstanbul'a gelip bizlerle tanışma isteğiniz için teşekkür ederiz.Dört gözle sizleri bekliyoruz.
İstanbul'dan Çanakkale'ye kucak dolusu sevgiler & saygılar. _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun... |
|
Başa dön |
|
|
karmakarisik Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 19, 2006 12:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevgili uğur abimin bu güzel tanıtımından sonra sıra bende sanırım 1980 çanakkale doğumluyum motosiklet benim için bir sevda şu an ut-150 mondial ,gv-650 hyosung , en-500 kawasaki olmak üzere 3 motosiklet sahibiyim işletmekte olduğum pizza&fast food tükkanımdan kaçabildiğim her fırsatta ya yollarda yada ormanlık cross yapabileceğim bir alanda alıyorum soluğu
bu arada bu yaz 20ağustosta düğünüm oldu ve tabi gelin arabasının yerini sağolsunlar çanakkale iki tekerinde katılımlarıyla gelin motosikleti aldı çok güzel ve unutulmaz bir anı oldu benim için
çanakkalemizi tanıtmaya gelince hepinizin bildiği gibi çanakkale içinde tarihi ve kahramanlıkları barındıran bir şehir bununla birlikte çoğunuzun tanıdığı VAP Ahmet abinin çanakkale'ye gelmesiyle bir araya gelen ve güzel olganizasyonlara imzasını atan bir çanakkale ikiteker misafir perverliğini de atlamayalım sizleri burada görmek birlikte birşeyler yapabilmek inanın çok güzel olur
SEVGİLER SAYGILAR
EvrenKIZOĞLU
UT-150
EN-500
GV-650 |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Prş Ekm 19, 2006 12:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ah be Ugur'cugum, buralara da hosgeldin.
Evet arkadaslar kendileri ailece MOTOSİKLETSEVER'dirler. Babadan ogula gecen bir rahatsizlik gibi birsey bu.Ugur'cugum ben resim konusunda bu kadar yardimci olabilecegim ancak.
DİGAN ailesi,
Yazin gittigimiz Kadirga koyundaki kampta sevgili DİGAN cifti.
_________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Prş Ekm 19, 2006 1:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
karmakarisik demiş ki: |
..........leri burada görmek birlikte birşeyler yapabilmek inanın çok güzel olur
SEVGİLER SAYGILAR
EvrenKIZOĞLU
UT-150
EN-500
GV-650 |
Sevgili Damat(sen kendi basligini actiginda niye sana "damat" dedigimi anlatacagim arkadaslara orada)! Kendine yeni bir başka baslik ac ve orada tanit bakayim.
Evren'cigim burasi Ugur'un mekani, hepimiz kendimize ozel dukkan aciyoruz. Bak bu da benim dukkan, beklerim.
http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8256&start=0 _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
kawa500 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 19, 2006 1:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
zeytin 1977 çok teşekkur edıyorum. inşallah İstanbuldaki dostlarla da en kısa zaman da tanışacağız.mesela Edirne gezisinde olabilir
Ahmet abicim resimler için çok teşekkür ederim ben de bir kabiliye düşmanlığı var ne yapayım
Evren sağolasın ama Ahmet abinin dediği gibi tanışma topiğini hemen açmalısın |
|
Başa dön |
|
|
MotorhaN Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 19, 2006 1:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar Sevgili Uğur ve Deniz,
Demekki Edirne gezisinde satırlarda tanıştığımız dostlardan birçoğu ile yüzyüze tanışma fırsatını da bulacağız.. |
|
Başa dön |
|
|
harun-efe Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 19, 2006 2:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
uğur abi tanıştığımıza çok sevindim. |
|
Başa dön |
|
|
djelals Katilimci Uye
|
Tarih: Cum Ekm 20, 2006 8:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin Uğur. Yeni evlenmişsin, oldukça da renkli bir düğün yapmışsın. Hayırlı uğurlu olsun, ömür boyu mutlu olun inşallah. _________________ C.SÜĞÜRTİN__ |
|
Başa dön |
|
|
mkelleci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ekm 20, 2006 8:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz tanışmak dileği ile. |
|
Başa dön |
|
|
kawa500 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Ekm 21, 2006 7:05 am Mesaj konusu: |
|
|
bütün yazan arkadaşlarıma(abilerime demiyorum biliyosunuz bu site de abi demek yasak ) çok teşekkür ediyorum. iyi dileklerimi sunuyorum.bütün ikiteker ailesi ile bir gün bir yerde tanışmak dileğiyle........ |
|
Başa dön |
|
|
ilker017 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ekm 31, 2006 2:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoş geldin Uğurcum. _________________ İlker TÜRE
R 1200 GS
0 532 267 58 76