Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 6:21 am Mesaj konusu: Bunu Yapabiliriz!!!Lütfen Okuyun!!!DİKKAT
Değerli,Ağabeylerim,Ablalarım,Kardeşlerim...!!!
Elimizden fazla bir þey gelmiyor diye içimiz içimizi yiyor. Keþke birþeyler yapabilsem diyorsanýz, iþte size bir fýrsat, herhalde bunu yapabilmemizde bir sakýnca, bir sorun yoktur.
Sizin de Ülkemiz, Türkiye miz için bir tuðlanýz olsun. Bu iþler ancak böyle halledilebiliyor. Ne kadar büyük olduðumuzu böyle de gösterebiliriz.
Milli birliktelik ve beraberlik de, el ele, gönül gönüle olalým mý ?
Sað duyuya davet ediyorum, haddim olmayarak,
BIR RICA
Googleda "Armenian Genocide" (ermeni soykýrýmý) yazdigimizda ilk 100 sayfa tamamýyla sahte ermeni iddalarýný anlatan ermeni siteleridir.
Tümü ermeni siteleridir!!!! Bu siralama sitelerin hit orani (her gün girilme
orani) ile yapilir.
Bizim tezimizi anlatan siteleri yukari tasimanin tek yolu bu bizim sitelere
girmektir.
Lütfen bizim tezimizi anlatan sitelere her gun en az bir kere tiklayin, ve hit yapalým.
Bunun en kolay yolu bu siteleri acilis
sayfamiz yapmaktir. Lutfen asagidaki siteyi acilis sayfaniz yapin.
ulkenize destek vermek bu kadar kolay!!!! Hadi hemen Þimdi!!!
PC de, baslat' tan denetim masasina girin, internet seceneklerini tiklayin. giris
sayfasi
yazan yerin altýndaki adres yerine asagidaki adresi yazin ya da
yapistirin. http://www.ermenisorunu.gen.tr/english/index.html
ve lutfen
bu siteyi baskalarina da gonderin. Ulkemiz icin bu kadarini
yapabiliriz!!!! sanýyorum..
Yanlız yollayarak değil de okuyarak bilgi edinilmersini de ısrarla tavsiye ederim!
Aydın arkadaşım ellerine sağlık!Paylaşımın için teşekkür ederim! _________________ Ahmet TOPRAK / YALOVA
Yamaha Custom XV 250 1993
Atasını bilmeyen it peşinde koşar!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız