Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
missenis Tecrubeli Uye
Kayıt: Dec 10, 2003 Mesajlar: 104 Nerden: izmir/almanya/bazende istanbul
|
Tarih: Sal Ekm 17, 2006 7:45 pm Mesaj konusu: köln den selamlar ! |
|
|
adim enis.ismim sizi yaniltmasin bir bayanim.babam erkek cocuk istemiste olmayincada isim kalmis yine.74 izmir dogumluyum.babadan motorcuyum.3 senelik evliyim.ve almanyada yasiyorum.a2 ehliyetim mevcut.lakin öyle cok büyük motorlar henüz denemedim.firsat buldugumda isin ehlinden ist.te 1-2 ders alma ve altima güzel bir motor cekme planim var.ama fenada sayilmam hani ,cocuklugumdan beri motor üstündeyim desem yeridir.motor benim icin bir tutku.esimin motor ile uzaaaaktaaan yakindaaan alakasi yoktur.fakat beni destekler.izmirde genelde tüm motorcular beni bilir.istanbuldanda tanidiklarim mevcut.umarim sizlerlede tek tek tanisma firsati buluruz..
bu arada 97 yilinda elim bir motor kazasi sonucu (malesef ki hazirliksiz yakalandim kaza geliyorum demedi) kask olmadigindan yüzümde,kollarimda ve vucudumun muhtelif yerlerinde kaza izlerini hala tasimaktayim.ben diyeyim 6 siz deyin 7 inanin sayisini hatirlamiyorum estetik ameliyati oldum.hala da ameliyat olmam gerek.ama biraz mola verdim.malum narkoz isi zor olay.her yerimde motorun izleri bulunmasina ragmen belki o gun (yani kaza yaptigim gun degil ama) yine motora binerdim.ve hala biniyorum.dedim ya bu benim icin aileden gelen bir sevgi bir yasam bicimi olmazsa olmazlardan..
bu fuar olayi sanirim beni biraz olsun ön plana cikardi.evet motorfuarinda tr nin heryerinden gelen türk ark.lar ile tanisma firsatim oldu.umarim sizlerde belki(insallah) bir sonraki köln motor fuarina gelirsiniz.size elimden geldigince yardimci olurum.ciddiyim.yeter ki planli olsun yeterki haberim olsun !
suan calismiyorum fakat motor üzerine bazi isler yapmayi planliyorum,online motor malzemesi satmak istiyorum.hem sevdigim bir alan hemde bayildigim bir alan
neyse simdilik benden bu kadar.beni merak edenler actigim intermot/köln fotolarinin arasinda resmimi bulacaklardir.zaten oradaki tek bayan benim..gerci ben motorcular arasinda bayan gibi degilimdir.hep derim = " SIZ BENIM KIZ ARKADASIM OLAMAYACAGINIZA GÖRE BEN SIZIN ERKEK ARKADASINIZIM " simdilik benden bu kadar.görüsmek dilegi ile kazasiz belasiz keyifli sürüsler diliyorum |
|
Başa dön |
|
|
bertan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ekm 17, 2006 10:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz Enis,
Ne güzel bir tanışma topiği
Tekrardan, hoşgeldiniz _________________
|
|
Başa dön |
|
|
mkelleci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 2:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Heh şöyle
Aramıza hoşgeldiniz. |
|
Başa dön |
|
|
nutti Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 5:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz _________________ Nurettin Cerek (A Rh+)
Kawasaki KLE500 -> "kwak"
|
|
Başa dön |
|
|
CENKER77 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 6:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz !
Biraz geç ama geçmiş olsun! _________________ Ahmet TOPRAK / YALOVA
Yamaha Custom XV 250 1993
Atasını bilmeyen it peşinde koşar!!!
|
|
Başa dön |
|
|
zeytin1977 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 7:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Enis aramıza hoşgeldin. Bizlerde seni tanımaktan büyük keyif alacağız.Bize güzel bir motor fuarını izleme imkanı yaşattığın için ayrıca teşekkür ederim. Geçirdiğin kaza için çok üzüldüm ama seni böyle azimli görmek bana büyük mutluluk verdi. En kısa zamanda seni İstanbul'da ağırlamaktan memmuniyet duyacağız. Kendini iyi bak.
İstanbul İkiteker'den sevgiler, herşey gönlünce olsun.
Sevgi ve saygılarımla Zeytin Fatoş _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun... |
|
Başa dön |
|
|
cyclist Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 8:02 am Mesaj konusu: Re: köln den selamlar ! |
|
|
missenis demiş ki: |
" SIZ BENIM KIZ ARKADASIM OLAMAYACAGINIZA GÖRE BEN SIZIN ERKEK ARKADASINIZIM " |
Biz neciyiz burda güzelim ...
Hoşgeldin aramıza... _________________ ...ece... ciçek motorcu
CBF 150 - "taYYare" |
|
Başa dön |
|
|
MotorhaN Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 8:23 am Mesaj konusu: Re: köln den selamlar ! |
|
|
cyclist demiş ki: |
" SIZ BENIM KIZ ARKADASIM OLAMAYACAGINIZA GÖRE BEN SIZIN ERKEK ARKADASINIZIM " |
Biz neciyiz burda güzelim ...
Hoşgeldin aramıza... |
Ece dur bi dakka yaa, yok öyle hemen kız kıza muhabbet, bize diyor onu Miss Enis. Buradaki toplantılarımızda erkeklerin neredeyse azınlıkta kaldığını nereden bilsin. Hem senin tanışma topiğin nerede bakayım?
Pardon.
Hoşgeldin Enis.
Köln Şubemizin açılışı hepimize hayırlı olsun.
Memlekete geldiğinizde bekleriz toplantılarımıza. |
|
Başa dön |
|
|
cosmos Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 8:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin
Ne güzel tanışma topiği olmuş böyle. Fuar resimleri de harika.
Şimdi ben birşey anlayamadım.
Biz senin kız arkadaşın olamıyoruz
o zaman erkek arkadaş
ee ben erkek değilim
nasıl olucak
yani arkadaş mı olamayacağız
Şaka bir yana, aramıza tekrar hoşgeldin. _________________ Evren-İST
TWI 250
EĞİTİM ŞART |
|
Başa dön |
|
|
missenis Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 10:03 am Mesaj konusu: |
|
|
ayhhh pardon cok haklisiniz kizlar yaaa acikcasi baya bir hatun üyemizde varmis.(sasirdim)iste bu harikaaaaa cok sevindim.istanbula geldigimde görüsücez insallah. heyooo heyoooo |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 1:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Mehmet KELLECI'nin dedigi gibi, hah soyle! simdi iyi oldu ve hosgeldin Enis. Inan ben de yazarken hanim oldugunu lakabindaki ince nuanstan (missenis) farketmistim.
Sayende guzel bir fuara gitmis olduk, hem de bayagi tembelce. Cok tesekkurler. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
missenis Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 1:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
bir dahaki sefere sizleride bekliyoruz insallah.biz burdayiz,ve her türlü yardimi yapmaya haziriz yeterki siz gelin,öyle oturdugunuz yerden olmuyo bu isler.geleceksiniz göreceksiniz,kendiniz notu vereceksiniz dimi ama yani |
|
Başa dön |
|
|
missenis Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 1:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevgili ece,sevgili evren ve sevgili fatos sizlere ayrica hosbuldum ve iyi ki sizi buldum demek istedim.saolasiniz arkadaslar |
|
Başa dön |
|
|
zeytin1977 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 2:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevgili ece,sevgili evren ve sevgili fatos sizlere ayrica hosbuldum ve iyi ki sizi buldum demek istedim.saolasiniz arkadaslar |
Sende sağol Enis'cim ne iyi ettinde geldin aramıza. _________________ Honda CBF 250
-------------------
Sevgi , Saygı , Birliktelik bizimle olsun... |
|
Başa dön |
|
|
Soldoy Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 8:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz uzaklardan..