Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Uzun süredir foruma giremiyordum. Bir arkadaşımdan duydum. Çok üzücü, yıkıcı. Kardeş acısını bilirim. İnsan kardeşini kaybetmiş gibi oluyor. Hayat dolu bir insan aramızdan ayrılıverdi. Yaşamla ölüm arasında ne kadar ince bir çizgi var.
Bir eski Acem şairi :
«Ölüm âdildir» — diyor.
Yakup,
ne güzel güldünüz, iki gözüm.
Yaşarken bir kerre olsun böyle gülmemişsinizdir...
Fakat bekleyin, bitsin sözüm.
Bir eski Acem şairi :
«Ölüm âdil...»
Şişeyi bırakın Ahmet Cemil.
Boşuna hiddet ediyorsunuz.
Biliyorum,
ölümün âdil olması için
hayatın âdil olması lâzım, diyorsunuz...
Bir eski Acem şairi...
Dostlar beni bırakıp,
dostlar, böyle hışımla
nereye gidiyorsunuz?
Merhaba Emrah
Bu mektubu sana yazıyorum ve arkadaşlarımla da paylaşmak istiyorum .
Sen bu sahnede içten ve sevimli bir yüzdün; hayatlarımıza kısa sürede kattığın güzellikler için teşekkür ederiz.Sen bütün iyi yürekli kahramanlar gibi di'li geçmişe sığmayan bir adamsın;işte bu yüzden rivayette sarışın bir hayal olarak yaşayacaksın.İçimize ektiğin dostluk fidanları kurur mu sanıyorsun,bize emanet bıraktığın esmer kızın elini sımsıkı kavrayacağız,sen rahat uyu.Sana yazdım çünkü gördüğünü,duyduğunu hissediyorum.Nereye gidersek seni de götüreceğiz hep yanımızda olacaksın...
Dağ eteklerinden,kuytu sokaklara;deniz kenarlarından dost meclislerine
bir bardak çay da senin için koyacağız masamıza...
Hoşça kal...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız