Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Sal Eyl 19, 2006 9:59 pm Mesaj konusu: Re: Her Kuşun Eti Yenmez...
Hakacho demiş ki:
Benzer bir olay benim başıma da geldi. . .
Sonrada yolda giderken düşündüm ki keşke motordan inip suçumu sorup akabinde sicil numaralarını alıp şikayette bulunabilirdim.
Sevgili Hakacho, bir polisten sicil numarası alabilmek kadar zor birşey olduğunu düşünmüyorum. Buyurun güzel bir örnek, başka türden bir hata yapan polisten gazeteciler şikayet etmek için aynı şekilde sicil numarası istiyor. Kameralar açık. Polisin cevabı: Bir daha sicil numarası muhabbeti yaparsan, KAFANI KOPARIRIM. Bunu yapan karşısındakinin canını, malını, namusunu korumakla yükümlü bir devlet polisi. Aman bu tür davranışlarda bulunurken de dikkatli olunuz. En iyisi kullandığı aracın seri numarasını(veya başka bir numara bilmiyorum adını, plaka diyelim) ve mevkiiyi ve tam saati alarak ilgili yere şikayet etmek. Bu şekilde o kişiyle muhatap olmaktan da kurtulmuş olursunuz.
Sevgili maykac, geçmiş olsun ben olsam kafa göz girmektense hemen ilgili emniyet müdürlüğüne ve valiliğe şikayet ederdim(daha önce birkaç iett şöförünü benzer şekilde şikayet etmiştim, adamlar gerçekten ilgilendiler). Bu tür magandalar her yerde karşımıza çıkacak, eğer biz duyarlı olmazsak daha da karşımıza çıkacaklar. Böylelerini adam etmek bizim görevimiz...
lafının nereye gidebileceğini düşünmeden gereksiz heyecanlanmış arkadaş. sanırım o da düzeltecektir ettiği lafı. köpekten kastı da maganda olarak anlatmak istemiştir herhalde. _________________ http://serhatgursoy.com
r1200GStar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız