Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
zaferyangin Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 6:53 am Mesaj konusu: 5. Türkiye Emok Motosiklet Festivali bitti. |
|
|
Eskişehir KIRKA ilçesine bağlı Büyük Yayla Mevkii'inde yapılan festival, dün bitti. Ama bizler de bittik. Salı gününden beri oradaydık ve evimi özlemişim. Bugün işe gideceğim ama evimden ayrılamıyorum. Sanırım biraz da yorgunluğun verdiği bir bağlama..
Şu fotoları burada da yayınlasanız da bizler de görsek. Koşuşturma yaparken birçok şeyi kaçırdığımız oldu. Fotolar ile tekrar yaşarız belki..
Zafer Yangın
XF650 |
|
Başa dön |
|
 |
kunduz Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 7:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Her şey çok çok güzeldi. Ellerinize sağlık. Seneye yine birlikte oluruz inşallah.
Yazan: Devrilen saldan düşen yarışmacı.  _________________ Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...
Volkan GÜNDÜZ
Honda Varadero 04
AB rh - |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 7:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Ah be Volkan, sadece saldan senin düştüğünü biliyorsun di mi? Nasıl becerdiniz bilinmez...
Zafer Yangın |
|
Başa dön |
|
 |
cyclist Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 7:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Kunduz, ben seni uzaktan sırılsıklam görüp vah vaaaah! demiştim.
Geçmiş olsun, keşke düşüş anını da kaçırmasaydık  _________________ ...ece... ciçek motorcu
CBF 150 - "taYYare" |
|
Başa dön |
|
 |
susir Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 8:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Volkan, bir de su vardi; siz salla yola ciktiginizda ruzgar esmeye basladi, hem de tam kurek cektiginiz yonden. Sanssizlik diyelim.
zaferyangin; organizasyon tek kelimeyle mukemmeldi, ellerinize saglik... _________________ Hakan Yasar
Denizli |
|
Başa dön |
|
 |
beyazs Yeni Kullanici

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 8:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Buyuk heyecanla bekledigimiz EMOK festivalini tamamlayıp, dun aksam ustu evimize donduk. Muhtesem bir festivalde. Organizasyon mukemmeldi. Emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler.
28 Haziran Cuma gunu, aksam gec saatlere kalmamak icin ogleden sonra saat 15:30'da kardesimle (UYGAR) son hazirliklarida yapip, yola koyulmak uzere hareket ediyoruz.
E5'ten ilerlerken, arabalı vapura birka. km. kala, çadır motordan düşüyor ve kullanılmaz hale geliyor. Allah'tan bizi dusurmuyor. Biraz moralimiz bozuluyor ama nasıl olsa bir sekilde hallederiz diyip, yolumuza devam ediyoruz.
Iznik uzerinden Bilecik'e variyoruz. Daha sonra da Bilecik'ten hic durmadan Kirka'ya kadar devam ediyoruz. Eskisehir - Kırka arası yol çalışması vardı. Inanılmaz yordu. Gece 11:00'de festival alanına varıyoruz. Adrenalin buyuk bir cadır kurmus, kamp malzemeleri satıyor. 3 kisilik bir cadir alip, cadirimizi kuruyoruz. Etrafı biraz dolastıktan sonra uykuya geciyoruz.
Gece zifir karanlık oldugu icin, sabah uyandıgımda asagıdaki manzarayla karsılasıyorum. Inanılmaz guzel...
Sabah erken kalktıgım icin etraf sessiz, sadece kus cıvıltıları..
Motorsuz cadir alanında kalanların motorları...
Cadıra donuyorum. Uygar'da uyanmıs beni bekliyor. Vakit kaybetmeden gezmek uzere sabah erkenden yola koyuluyoruz. SeyitGazi cevresini gezecegiz.
Ilk gezemeyi planladıgımız yer Yazılıkaya. Ancak Yazılıkaya'ya giderken yol uzerinde bir taberla bizi cezbediyor, "Frig Kaya Mezarları 1.km". Mesafe kısa olunca hemen dalıyoruz. Yol anormal derecede bozuk. 1.4. km. motorla gittikten sonra, artık motorla ilerlemek imkansız hale geliyor.
Motoru bırakıp yurumeye baslıyoruz. Yaklasık 2 km. daha yuruyoruz ama ne Kaya var ne Mezar var. Sıcak'ta bastırıyor, daha fazla yorulmamak icin biraz kufurler ederek geri donuyoruz.
Ve iste Yazılıkaya'dayız. Uzaktan cok guzel gorunuyor.
Bu anıt Uygar'ın ilgisini cekiyor.
Bu muazzem eser karsısında buyuleniyoruz.
Burasıda Yazılıkaya'nın hemen karsısındaki Kral mezarları...
Yazılıkaya'nın arka taraflarını dolasmaya baslıyoruz. Inanılmaz guzellikte bir manzara var arkamızda..
Yeraltı magarası, ama cıkmakta sorun yasarız diye, girmeye tırsıyoruz.
Friglerden kalma baska bir anıt. Bitmemis Anıt deniliyor buna da.
Asagidaki yol, Yazılıkaya'ya geldigimiz yol. Eskisehir'de ara yollar inanılma guzel. Eskisehir'de^yasiyor olsaydım herhalde koyler arasındaki bu yollarda oldukca kilometre yapardım.
Arkada Bitmemis Anıt.
Yazılıkaya gezimizi tamamlayıp, "Han Yeraltı Şehri'ne dogru devam ediyoruz. Yollar harika...
Suzuzluktan kırılan Uygar kana kana suyunu iciyor, hatta dayanamayıp, kafasını daldırıyor suya.
Yazılıkayadan 28 km. sonra Han Yeraltı şehrindeyiz. Yerin altında ilginc bir dunya.
Yerel rehberimiz Sübyan.
Yeraltı şehri gezimiz bittikten sonra, yolda bu tabeladan sapıyoruz tekrar.
Yol bitiyor...
Geri donuyoruz...
Burası da Gerdek Kaya... Gercekten cok guzel bir eser. Dagın icini oymuslar.
Burası'da Doganlı Kale. Kaleye giriste konan merdiven kırık oldugu icin icine giremiyoruz.
Arka tarafa dolanıyoruz. Uygar azimli girecek kaleye ama sonuc basarısız.
Bu da Kucuk Yazılıkaya..
Daha yakından.
Geziyi bitirip, festival alanına donuyoruz. Cesitli yarislar, aktiviteler...
Pazar gunu donus hazırlıkları. Bu sefer bagajlarımızı cok daha iyi yerlestiriyoruz..
Eskisehir'de kahvaltı molası.
Bu yolda, ziftlerle epey bi bogusuyoruz.
Son parkurumuz deniz yolu..
Yorgun ama mutluyuz...
 |
|
Başa dön |
|
 |
kunduz Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 8:52 am Mesaj konusu: |
|
|
cyclist demiş ki: |
Kunduz, ben seni uzaktan sırılsıklam görüp vah vaaaah! demiştim.
Geçmiş olsun, keşke düşüş anını da kaçırmasaydık  |
Asıl anı kaçırmışsın Cyclist. Çok güldük çok. Düşmek, kazanmak, yarışma önemli değil. Önemli olan birliktelik ve eğlenmek. Ben saldan düşünce Zafer Yangın'ın "tekerlek gidiyor" diye bağırması aklıma geldikçe kendimi gülmekten alamıyorum. Seneye bu yarışmada filika istiyoruz, sayın yetkililer... _________________ Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...
Volkan GÜNDÜZ
Honda Varadero 04
AB rh - |
|
Başa dön |
|
 |
susir Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 9:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Gokhan; iyi yol yaptiniz. Iki kisi ve YBR. Ama en cok Uygar'i alkisliyorum, bravo arkada kipirdamadan o kadar km. yapmak, bravo yani.
Ben de bir foto ekleyeyim.
En kisa zamanda tekrar karsilasmak dilegiyle... _________________ Hakan Yasar
Denizli |
|
Başa dön |
|
 |
avbora Katilimci Uye

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 9:55 am Mesaj konusu: :) |
|
|
saldan şaşmak yok:)çok eğlenceli bir yarıştı gelen tüm arkadaşlara teşekkürler hele de organizasyonun beğenilmiş olması bir o kadar daha gurur verici.asıl zafer abi çok yorulduk ama ben hiç bir zaman bu kadar eğlenmemiştim.sizleri özlüycem... |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 9:55 am Mesaj konusu: |
|
|
kunduz demiş ki: |
Ben saldan düşünce Zafer Yangın'ın "tekerlek gidiyor" diye bağırması aklıma geldikçe kendimi gülmekten alamıyorum. Seneye bu yarışmada filika istiyoruz, sayın yetkililer... |
Aslında ben motosikletin tekerleğinden bahsetmiştim ama....
Neyse, seneye harbi kütük bulup, kütük sal yapmayı deneyeceğiz. Bu sene bulamadık idare ettik şambriyeller ile...
Zafer |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 10:01 am Mesaj konusu: Re: :) |
|
|
avbora demiş ki: |
saldan şaşmak yok:)çok eğlenceli bir yarıştı gelen tüm arkadaşlara teşekkürler hele de organizasyonun beğenilmiş olması bir o kadar daha gurur verici.asıl zafer abi çok yorulduk ama ben hiç bir zaman bu kadar eğlenmemiştim.sizleri özlüycem... |
Uzakta değiliz Bora, 330 km var aramızda. Bir motorcu için yol mu? Yorulduk, sinirlendik, üzüldük ama oldukça keyifli bir zaman geçti. Biz de sizleri tanıdığımız için mutluyuz.
Sanırım Adventure Oyunu, artık vazgeçilmez olacak. Tabi bunun yanında Oyuncak Ayna (Sarkan Top) Oyunu da çok çekişmeliydi ve eğlenceliydi. Sanırım o da artık vazgeçilmezlerden.. |
|
Başa dön |
|
 |
aythakan Yeni Kullanici

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 10:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Kırka'ya 10 km kala kaza yaptık. Sadece motosiklete zarar gelmesi tek sevinç kaynağımız. Kaza anında yardıma koşan herkese ve ilk yardım ekibine çok teşekürler.
Güzel bir yer seçilmiş ve iyi bir organizasyon yapılmış, emeği geçen herkesi kutluyorum. Bizler geldiğimiz akşamın sabahında moreller bozuk olduğu için tekrar Antalya'ya döndük. Bir sonraki organizasyonda görüşmek üzere. _________________ Gittiğin yol, yol değil. Yamaha XT660 R |
|
Başa dön |
|
 |
halilkececi Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 12:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
gayet başarılı bir iş çıkarmış yine emok, aldığım keyifte katkısı olan herkese teşekkür ederim..
bunlar da benden:
bizim oralar..
alternatif müzik de yok değildi
sayılı gün, çabuk geçiyor tabii..
dumlupınar..
domaniç..
son..
 _________________ Halil Keçeci
R1100R
- - - - - -
Berbat sesle ağıt söylenen bir ortamda, cenaze olmak en güzelidir. (Şaduman Ağabey)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
Başa dön |
|
 |
convi Yeni Kullanici

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 1:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende hiç fotoğraf çektiremedim. İlk festivalimdi ama çok hareketli, heyecanlı ve güzeldi. Katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Seneye görüşmek dileğiyle.
Umit BECERIKLILER |
|
Başa dön |
|
 |
tenere600 Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 2:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikli olarak Mehmet Binli'ye, daha sonrada haddinden fazla çalışan ve yorulan tüm Emok üyelerine sonsuz teşekkürler.
Tek kelime ile mükemmeldi.Ellerinize kollarınıza sağlık.
TEBRİKLER _________________ Burçinhan Doğan
07 XT660R |
|
Başa dön |
|
 |
|