Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Artçı için pek konforlu sayılmaz ama binici için gayet rahat bir selesi vardır. İnce olması sebebi ile ayaklar kolayca yere ulaşır. Diger herşey arkadaşların link verdigi başlıklarda var zaten _________________ Tolga Demirel
AfricaTwin
KTM EXC 450
Haynes kitabının çıktısını aldım. sprial yaptırdım. Okumaya başladım.
Motor ilk bakımını Melih ustada yaptıracağım. Ama sonra kendim yapmayı planlıyorum.
220 km yol yaptım, (Pazartesi akşam 7'den beri) çok keyifli sürüşü. İnsana güven veriyor sanırım cüssesinden dolayı
Oturuş pozisyonu, dik duruş çok rahat en azından bana öyle geldi. Sele ile ilgili bir şikayetimde yok henuz.
Pazartesi depoyu tam doldurtmuştum. Çarşamba günü aynı benzinci aynı pompa dan depoyu gene tam doldurttum. 33 ytl ile doldu. Trip metre'de 178.8 km idi.
Yaklaşık tüketim 0,185 ytl/km oldu. (sadece fikir vermesi açısından yapılmış bir hesaplamadır.). İlk günlerin heyecanlı kullanımı ve zaman zaman artçı olması ve motor bakımının henuz yapılmaması bu kadar yüksek bir değer yarattı sanırım.
Motor ile ilgili yaptığım her harcamayı kaydediyorum. Alınan parça, işçilik masrafı, benzin alınan km. miktar vs...
Motora isim koyma çalışmalarımda devam ediyor. XLR 125'den sonra çok büyük olduğu için "Dana" demeyi düşünüyordum ama Africa'nın karizması kabul etmedi.
"Beygir" demeyi düşünüyorum ama hala tam karar veremedim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız