Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
ruzgarinbabasi Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 5:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Sedat Güven in postlarına baktım nick name i SilinmisUye olmuş.
bildiğim kadarı ile nickname leri sadace admin değiştirebiliyor. Bu standart bir prosedür müdür diye baktım. Diğer silinen üyelerde böyle bir durum yok.
Bana ilginç geldi açıkçası.
Birde Fieldy nin konu dışı başlığında sorduğu "Invisible ın üyeliği isteği dışında mı silindi?" konusu var. Onada cevap gelmemiş.? Bende açıkçası sorunun cevabını merak ediyorum. _________________ Tümer Tombuloğlu
http://ruzgarinbabasi.wordpress.com/ |
|
Başa dön |
|
|
Mr_sIrItIk Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 6:24 am Mesaj konusu: |
|
|
alttaki alinti remzi abinin verdigi baglantidan, ne guzel ozetliyor olaylari
metinkoca demiş ki: |
Suçlusun Egemen
böyle güzel bir siteyi yıllardır kullanımımıza moderatörsüz, müdahelesiz sunduğun için
şimdiye kadar söylenecek bişi bulunamadı tabi, bu olay "heh tamam işte burası da onlardan biri, siliyorlar" görüntüsünü verdin arkadaşların eline.
Kendilerince bir açık yakaladılar vuracaklar elbette.
Hayat böyle işte...
düşmeyi bırak tökezlemeyeceksin bile anında yersin tekmeyi...
Allah sana sabır ve kolaylık versin... |
Neredeyse 2.5 senedir ikitkerdeyim genel bir gozlemimi de belirtmeden gecmeyeyim bakiyorum da giden arkadaslarin cogu hic teknik katilim veya gezi raporu gibi paylasim yapmayan yada uzun zamandir yapmamis kisiler. Yollari acik , gittikleri yerde mutlu olsunlar ne diyelim |
|
Başa dön |
|
|
Necdet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 6:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
Birde Fieldy nin konu dışı başlığında sorduğu "Invisible ın üyeliği isteği dışında mı silindi?" konusu var. Onada cevap gelmemiş.? Bende açıkçası sorunun cevabını merak ediyorum.
|
Benzer talepler için webmaster@ikiteker.org adresi kullanılabilir.
Saygılarımla
Egemen Ergel
Honda vfr800fi
İstanbul. |
Öküz altında buzağ aramamakta yarar var hele bu sıralarda. İlle herkese açık ortamda beni silin diye afişemi etmek gerekiyor. Kaldıki eğer merak ediyorsanız üyeliği silinen arkadaşa bir mail atarak merakınız giderebilirsiniz. _________________ Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67 |
|
Başa dön |
|
|
Easyrider Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 8:03 am Mesaj konusu: :) |
|
|
Necdet, İsrail de Batı Şeria dan çekilsin mi?
Sevgiler... _________________
Easyrider
Can ŞENER, Ankara.
Yamaha Fazer FZ6 '06 - "Scarlet"
"Yamaha Ya Hiç.."
"O'nun Süvarisi"
Member Of Chamber |
|
Başa dön |
|
|
MBMB Yeni Kullanici
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 8:32 am Mesaj konusu: Üyelik iptali |
|
|
Sayın Site Yöneticisi
İKİTEKERE Üye olmamı sağlayan arkadaşlarıma sitenin iletişim konusundaki seviyesinin çok iyi olmadığını söylediğimde üzülmüştüm,ancak bugün bu arkadaşlarımın çoğu sitenizden bu ve buna benzer sebeplerle ayrılmakta.
Dostlarımın olmadığı bir sitede bulunmak istemem.Lütfen sitenizden benimde üyeliğimi iptal ediniz.Şimdiden teşekkürler.
Baki Bıçak
Fazer 6S |
|
Başa dön |
|
|
zakcay Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 8:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Bana bak Can Şener misin nesin????
Teknik konuda ya da gezi mezi yazmayacaksan buraya bir faydan yok. Gidebilirsin yani kimse üzülmez ha.
(Kendime Not: Ben de son bir yıldır birşey yazmıyorum. Kendime göre nedenlerim var tabii. Ama kimseyle de bunu paylaşacak halim yok. Yani bana da kimse üzülmez. )
Sitedeki aktif katılımcılara baksana kardeşim. Sen de kendini fasülye gibi nimetten sayıyorsun. Teknik bilgi bunlarda, sürüş bilgisi bunlarda, yol bilgisi bunlarda, motor bilgisi bunlarda. Sen kim oluyorsun da İsrail falan diyorsun yaw. Siyasi içerikli yazı yazmanın yasak olduğunu bile bilmiyorsun. hadii hadiiiii yürüüüüü _________________ Zafer AKÇAY
OMM-IAM Senior Observer
İzmir |
|
Başa dön |
|
|
Easyrider Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 9:36 am Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim "Konu Dışı" ya yaz. Topiği kirletme.
Hem gezi yapma, hemde yazma. Ama lafa gelice.. pehhhh
Zaten teknik ne biliyorsun ki, paylaşasın?
Haddimizi bilelim, bildirelim.
Sevgiler... _________________
Easyrider
Can ŞENER, Ankara.
Yamaha Fazer FZ6 '06 - "Scarlet"
"Yamaha Ya Hiç.."
"O'nun Süvarisi"
Member Of Chamber |
|
Başa dön |
|
|
maximus Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 10:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Necdet demiş ki: |
Öküz altında buzağı aramamakta yarar var hele bu sıralarda. İlle herkese açık ortamda beni silin diye afişemi etmek gerekiyor. Kaldıki eğer merak ediyorsanız üyeliği silinen arkadaşa bir mail atarak merakınız giderebilirsiniz. |
1.altı çizili kısma cevap : Bir zamanlar öküzün altına sokulan buzağı büyüdü öküz oldu.
2.altı çizili kısma cevap : Gene bir zamanlar herkeze açık ortamda beni silin diye afişe etme olayına yabancı değiliz yanılmıyorsam bizzat bu başlığı sen açmıştın, sonra bu başlık FAİLİ MEÇHUL oldu BİZ'de her hafta bu başlık için galatasaray lisesi önünde Cumartresi Anneleri ile beraber toplanıp "FAİLİ MEÇHUL SİLİNEN BAŞLIKLAR AÇIKLANSIN" diye protesto yapıyoruz.
Parçanın Ana Fikri : Sitenin moderasyonu için ADAM lazım, bu güne kadar forum kurallarına site admin'i dahil uymayanlar mevcut. Bu saatten sonra size bunları değiştirin demiyorum görünen kadarıyla Hakan ŞÜKÜR'ün Torinodan Galatasaraya döndüğü zamanki gibi bir neşe ortamı var, herşey çok güzel..Nifak tohumu ekenlerde uzaklaştırıldı-uzaklaştı bir an önce kaskınızı önünüze koyup düşünmeniz ve kendinizi toplamanız gerekiyor, bir devlet dairesi formatından sıyrılmanız lazım.Burada birşeyler için çaba sarfeden safça yardım etmeye çalışan motosiklet camiası için ilk biz yapalım-onların var bizim niye yok diyen adamları "Aha İşte İkitekeri bölmeye yerimizi almaya çalışıyor" diye suçlama yapmanız yakışık almıyor. Kurallar Koyulsun ve en önemlisi uygulansın-takip edilsin bu saatten sonra moderasyon için elinizde kalan sayılı kişiler var VAP ahmet ağabey'e ve Necdet -Necdet Yetişgen ağabey'e Moderatörlük verilmesi yanında ıvır-zıvır sürüş ve debriyaj teli, piston yatağı gibi konularda İlker'e , Yeni motosikletler katmandudaki halk pazarında satılan böğrülce gibi konularda da Sinanözgen uygun gibi. _________________ Bora Çalık
Bursa
640 Adv. |
|
Başa dön |
|
|
furiousangel Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 10:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Başka bir başlıktaki yazdığım postumdur;
GİDENLER İKİTEKER'i İKİTEKER YAPANLARIN ARASINDAN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU OLUŞTURUYORLARDI
ÇOK EMEK VERİLDİ UNUTMAYALIM
Üzgünüm (editledim) + Kızgınım |
|
Başa dön |
|
|
Mithat Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 12:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Necdet demiş ki: |
Birde Fieldy nin konu dışı başlığında sorduğu "Invisible ın üyeliği isteği dışında mı silindi?" konusu var. Onada cevap gelmemiş.? Bende açıkçası sorunun cevabını merak ediyorum.
|
Benzer talepler için webmaster@ikiteker.org adresi kullanılabilir.
Saygılarımla
Egemen Ergel
Honda vfr800fi
İstanbul. |
Öküz altında buzağ aramamakta yarar var hele bu sıralarda. İlle herkese açık ortamda beni silin diye afişemi etmek gerekiyor. Kaldıki eğer merak ediyorsanız üyeliği silinen arkadaşa bir mail atarak merakınız giderebilirsiniz. |
Höyyt, Bre Rüzgarınbabası nam-ı ile ortaya çıkıp öküzleri buzağıları karıştırıp olmayacak isimleri zikreden kişi,
Tövbe istiğfar et , yoksa kellen urulacak...
aslında sallandırıcan ,böyle zamanlarda bu tür soru soran, bir kaç kişiyi ibret-i alem için,
ortalık capon bahçesine dönecek anında |
|
Başa dön |
|
|
ruzgarinbabasi Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 12:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
yapmayın nolur, af diliyorum.
Ben çenemi kapalı tutayım en iyisi.
İnvisible ın e-mail adresini bilen varmı. ben olayın aslını ondan öğrenecem. Bide Sedat ınkini rica edeyim. onada sorcam nicki nasıl değiştirmiş. öyle kolay değiştiriliyorsa bizde değiştirelim canımız sıkıldığında. _________________ Tümer Tombuloğlu
http://ruzgarinbabasi.wordpress.com/ |
|
Başa dön |
|
|
V-Strom Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 1:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi bu gidenler mağdur oldu yazıktı günahtı edebiyatını anlamak hakkaten mümkün değil. Öncelikle böyle söylemek gidenleri küçümsemek anlamına gelir, yüzyüze gördüklerim konuştuklarım vardı yazdıklarından tanıdıklarım vardı, açık söyleyeyim hemen hepsi motorcununda adamında iyisiydi. Söylediklerini sert söylediler, söylediklerinin arkasında durdular, sırf bu davranışları bile saygıya değer. Benin asıl anlamadığım sanki bunlar siteden kovulmuş üç beş garibanmışcasına peşlerinden estirilen duygu sağanağı. Hele hele sonradan ortaya çıkan "silin benide" kahramanlarını anlamak hiç mümkün değil, kardeşim giden isimler belliydi sizin neyinize protesto. Varsa bir sıkıntın bağlanmazsın bir daha siteye olur biter, protesto ediyorsan bir şeyleri daha önceden iki satır laf etmiş ol bari!!! siteyi hizbullahçısı basar bizimkilerden ses yok, sokak magandası basar bizimkilerden ses yok, terbiyesizi basar bizimkilerden ses yok, DD ye ana avrat sövülürken, Atatürke yavşak denirken, nerelerdeydiniz???? Size soruyorum bu kadar moderatör olsun diyen üyeden kaçı "ben moderatör olmaya adayım" dedi??? şimdi bütün bunların üstüne silin beni diye ayrı topic açmaya utanır insan. Gitmenin bile bir ağırlığı vardır.
Artık bu anlamsız vıcık vıcık duygusallığı , anlamsız laf sokuşturmaları, efelenmenleri bırakın, hayat çok gerçek!! onun gerçeklerinden kaçtığımız şu internet ortamında bırakın biraz motosiklet konuşalım. Ağır olun biraz efendi olun hiç zararı dokunmaz. _________________ Ümit Yayla
İstanbul
BMW R 1200 GS 2005
A Rh (+)
0 212 334 57 00 (iş) |
|
Başa dön |
|
|
Mithat Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 1:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
V-Strom demiş ki: |
Size soruyorum bu kadar moderatör olsun diyen üyeden kaçı "ben moderatör olmaya adayım" dedi??? şimdi bütün bunların üstüne silin beni diye ayrı topic açmaya utanır insan. Gitmenin bile bir ağırlığı vardır. |
Selam Ümit.
valla ben senin dışında moderatörlüğe adaylığını koyan görmedim....
(senin olduğunu hatılıyorum sadece yanılıyorsam özür dilerim)
başka varmıydı
Mithat |
|
Başa dön |
|
|
frogy_dreams Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Hzr 02, 2006 2:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mithat demiş ki: |
Selam Ümit.
valla ben senin dışında moderatörlüğe adaylığını koyan görmedim....
(senin olduğunu hatılıyorum sadece yanılıyorsam özür dilerim)
başka varmıydı
Mithat |
|
|
Başa dön |
|
|
Mithat Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Hzr 03, 2006 12:43 am Mesaj konusu: |
|
|
ellerine sağlık Murad,
tüm yazılanları okudum..
2003 yılında başlıyor..konunun tarihçesi gibi .
sevgiler
Mithat |
|
Başa dön |
|
|
|