Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Pts May 15, 2006 6:41 am Mesaj konusu: 13 mayis sirince resimler geldii.....
cok guzel bir gun gecirdik bu kadar yogun calisma temposu olan bir hayatta yarim gun bile olsa biraz yol yapip biraz stres atmak gercekten iyi geldi simdi sira sizler ile paylasmada ama ilk once kisaca gidisimizden bahsedeyim , malesef ayri ayri gitmek zorunda kaldik saat 1330 da oncu grubumuz yola cikti ben artcim , mehmet ve artcisi islerimizin uzamasindan dolayi saat 1445 te otoban giselerde bulusabildik benim artcimin ilk seyahati olmasindan dolayi kendisini kutluyorum bereket km saatini gormedi yani cabuk gittik diyebilirim kisaca bizi orda bekleyen arkadaslarimiz ile bulustuk iste resimler,,,,
aysun,ethem,junior,ruyakizi,ve kirve
sagdan sola supppper bir baba kiz kirve(kemal) ve kizi junior bide ben tabiiki ama benimki kizim degil
memom ve aysun kask ile ugrasiyor
hadi artik girelim su restorana
sagdan sola suppper bir baba kiz kirve ve junior yanlarinda ben tabiiki ama benim yanimdaki kizim degil
sol taraf naci ve esi nuriye sag taraf hakan ve esi bilgen bunlar honda 600 ss ciler
aysun ve memom
600 ss ciler derin muhabette
iste kemal reis (kirve)
ne konusuyordukki acaba
yemek bitti birazda gezelimmi
sirincenin pazari ama fiyatlar ucuz degil onu soyliyeyim iyice turistik olmus yanii
oh oh bizim 600 ss ciler bir sarap evine hanimlari ile oturmuslar bile ee hizli adamlar bunlar
grubun lady leri ama hepsi birbirinden fist vallahi
siz oturursaniz kirvem yatar bile
kiliseye dogru tirmanisa gectik sokaklar dar ama gercekten tertemiz
aysun ve memom dilek havuzundaki paralari saymaya ugrasiyor ama bosuna
kiliseden karsi tepenin goruntusu
kiliseden inise gectik yollar gercekten cok temiz ve harika kokuyor
yahu bu kokular buradanmi geliyordu
yoruldummu nedir
harika bir sarap evi bulduk yuzlercesi var sarapevlerinin hepsi biiribirinden guzel gercekten tavsiye ederim belki bin cesit degisik sarap var denemelisiniz eger sirinceye ugramadiysaniz bir gecisinizde ugrayin derim,
kirve (kemal) reis tadiyor biz bekliyoruz olur verirse icecegiz
memomda aysin da bekliyor testin sonucunu
kirveden olur geldi hucummmmm hemede bittii yaa
muzisyen kardesimiz cok uzaklara goturdu bizi be
ortam guzel sarap guzel muzik guzel romantiklesmemek eldemi sorarim size
selcuk-kusadasi yolunun ortasi ancak pamucakuzerinden bilmeyenlere duyurulur tavsiye ederim
pamucak sahili manzarasi ve avrupanin en buyuk aqua parki ayni zamanda otelide var
manzarada guzel havada kirvem tellemis cigarasini
amca yani ben ve artcim ruyakizi
ethem (eto) ankaradan misafirimiz bazan ankarada bazan izmirde yasiyor bu kucuk turumuzda yalnizdi ama carsambaya kadar misafiri geliyor ankaradan carsamba gecesi
eee kusadasinda denize karsi birer kahveyi hak ettik degilmi
iste bir kucuk ve basit gezimiz arkadaslar cumartesi oglenden sonra cikilmis biraz yol yapip temiz hava alinmis gonulden sevdigimiz dostlarimizla gecirlimiz birkac saat sizlerle paylasmak istedim,
1.18 mayis persemde epitaph nikli arkadasimizin evinin terasinda barbeku partisi yapiyoruz et sucuk kofte
gelmek isteyenler lutfen isim ve adet bildirsinler et alimi ona gore yapilacaktir biliyorsunuz benim yegenlerden biride kasap
acilisi ben yapayim bari
AMCA ve ruyakizi
hadi bakalim
2.11 haziran pazar gunu turisti nickli kardesimiz omer biliyorsunuz dikilili bize tekne ayarliyor harika bir tekne turu yapacagiz simdiden bilinsin sonra su oldu bu gitti anlamam ona gore
bu yaz sizi gezi ve ve aktiviteye bogacagim daha yeni basladim durun bakalim siz goreceksiniz amcanizi
Kayıt: Non 0, 0000 Mesajlar: 1081 Nerden: Çanakkale/Havana
Tarih: Pts May 15, 2006 9:35 am Mesaj konusu:
Selçuk Abicim.Mükemmel gezi olmuş ama keşke resimleri ufak koymayıp güzel yüzünden mahrum bırakmasaydın.Bu arada aktivite denizinde boğulmaya razıyız.Çadır kampını ihmal etme tamam mı .Saygılarımla.
-AMCA- demiş ki:
ne demek vuralcim kemal evinde nete giremiyormus tel ile gorustum simdi en kisa zamanda bekliyoruz diyor sen bir gel ben sana ozel sut oglak yaptirmammi burda ekmek firininda kardesime bak ama cok ciddiyin bu evi bir yapalim mesela uc dort aile cikin gidin kalin sabah kalkin cayinizi yapin biraz ekmek zeytin domates ustune kekik ve zeytinyagi off ya bak nasil canim cekti simdi....
Eh AMCA alacağın olsun,bize hiç bahsetmedin ya, yakaladım seni burada da, neyse ben anlatayım sana kahvaltı nasıl olur, bahçeden biraz taze çıtır rokayı iri doğrayıp üzerine küp şeklinde doğranmış hormonsuz arılı domates, biraz kekik, biraz taze nane, bir adet taze yeşil biber kıl olanından doğranmış, bir tutam taze maydanoz, onun üzerine limon ve hakiki sızma ayvalık zeytinyağı gezdir, yanına da keçi peynirini boşver, şöyle dilimlenmiş hakiki ezine koyun peyniri, birazda kırmızı pul biber , toros kekiği ve limon suyu ile harmanlanmış tirilye sele zeytini, karadeniz vakfıkebir ekmeği yapan halit ustanın 3 kiloluk sıcak somununu da yanına dilimleyip azıcık kızarttınmı, abicim sonrasında hakiki dana sucuğunu dilimleyip tavada çeviriyorsun, üzerinede adambaşı 2 şer adet köy yumurtası kırıyon, tabii azıcık toros kekiği ve çok küçük dilimlenmiş arnavut biberiye turşusu ile biraz pişirdinmi tavada, sofraya bir kase koyun yoğurdu ve kaymağı, hooop biriniz peçete verin amcama ağzının suyu salataya akacak, daha bu kahvaltı faslı bak daha neler var bende, sen bekle AMCA, görecen yaa..süt oğlağı boş ver sana tandır kebabı anlatacam o da gelecek sefere, he he he ... icon_smile.gif
Ha şöyle be AMCA ben diyordum resimler gezi noldu,zaten aklım barınakta sizde kalmıştı, sen şu mangal'a beni eklede salatanızı yapayım hadi, özel sos getirecem bak ona göre, epitaph'ın evini bilmiyorum, tekne turuna da eşim ve küçük oğlumla bir aksilik olmazsa katılacağım, yukarıdaki yazımı okumamışsın anlaşılan, sobelendin yine, neyse resimler için teşekkürler, keyifle kalın..avatarında güzel olmuş maşallah koçuma..
tamam yazdim gitti yzglcXR (mali)
epitaph in evini bilmeyenler bornova surucu kursunun onunde bulusulacak saat 1900 da orasida bilinmiyorsa telefonlar calisacak , 11 haziranada da ailecek yazdim seni bu arada mali bak cok yakin bir kardesimizde honda xl mi xr mi ne bilmiyorum 86 model ama sifir motor sifir lastikler var ve acil satmasi lazim fiyat cok uygun kulaginda bulunsun,
aytac sevgili kardesim iyi niyetin icin saolasin en kisa surede gorusebilmek konusabilmek ne iyi olur hakikatten,
Çok güzel bir gezi olmuş belli, katılamadığım için üzgünüm Şu resimler haketen biraz daha büyük ve motorlarınızla da çekseydiniz daha iyi olurdu, nede olsa motorcu bir grubuz (tertemiz, yalakalık ve avantacılıktan uzak kaliteli bir grup)
tamam yazdim gitti yzglcXR (mali)
epitaph in evini bilmeyenler bornova surucu kursunun onunde bulusulacak saat 1900 da orasida bilinmiyorsa telefonlar calisacak , 11 haziranada da ailecek yazdim seni bu arada mali bak cok yakin bir kardesimizde honda xl mi xr mi ne bilmiyorum 86 model ama sifir motor sifir lastikler var ve acil satmasi lazim fiyat cok uygun kulaginda bulunsun,
aytac sevgili kardesim iyi niyetin icin saolasin en kisa surede gorusebilmek konusabilmek ne iyi olur hakikatten,
sevgiler.....
AMCA mangala bizi 3 kişi ekle epitaph'ca da mahsuru yoksa hanıma anlattım, canı çekti heralde, bende gider salatan filan yardım ederiz dedim, yalnız benim küçük oğlum perşembe kursa gidiyor, onu kurstan alıp gelmem lazım, bir yarım saat arttıralım şu buluşmayı sürücü kursunun önünde, 19.30 yapalım, honda haberi için sağol, şu ara kışa kadar zaten alamayacağım, fakat o motoru da bir göreyim, belli olmaz, en azından fikir verir, teşekkürler, keyifli parti olacağa benziyoo..
al kardesim buda bonus eski bir tarihten motorlar kiralik virago 535 koruma felan hakgetire tabii o zamanlar sort tisort yetiyordu oglen 1300ten aksamustu 1800 e kadar 172 km yapildi fethiye-kayakoy-gemiler-saklikent-oren-zorlar-katranci resmin oldugu yer oludeniz tabiiki yaa nasil bonus amma
malicim ne demek yangemizinde katilmasi bizi onore eder bulusma saati degismistir gerekirse ben gelir sizi alirim sorunmu olur boyle seyler bizim aramizda avatarimdaki oglanin resmide bu ustteki seyahattan kalma nedendir bilmem cok severim oglanin bu resmini o havuzda varya 7 saat kalmisti bir ara baktim parmak aralarinda perdeler olustumu diye bereket olusmamis
sevgilerimle......
amca siz selçuğa gittiyseniz be gidemezmiyim bakiiiim.yarın yani salı günü bende selçuğa gidecem.ama işin acı yani ybr ile o yolu hiç çekemiyeceğim.erkan saolsun motru algit dedi.ama scooter bana göre değil.
motorumu çooooook özledimmmmmm.
bu arada erkanlarda bende olacam tabiiiiii.....(kambersiz düğün olmaz.)
epitaph yavrum kendi nickinle yazsana ya sacit gordunmu işten cıkınca bir ara ona ugradim onun pc den girdim siteye tabii kendi nickimle acık kaldı eve geldim oda bakmadan yazmis duyanda ben scootere biniyorum sanir eyvahhh simdi banada kizar scooter dedim diye kardesim benim seninki maxi maxi scooter bide ona yosh eksozda takicaz nexus bu kolaymi yakisir ama kardesime,
barbeku partisindeki son durumu yaziyorum tikkat tikkat
AMCA + ruyakizi
kirve + junior
dogu + canan
yzglcXR + yenge
lancelot + yenge
epitaph + fatos
turist
memom
tarik
eto + (ismini daha bilmiyoruz)
600 ss cilerden henuz haber yok
AMCA,şimdiden çok titizlikle herşeyi ayarlıyorum,hemide çok ama çok özenerek,emin olun herşey istediğiniz gibi olacak.
Yalnız şunu önceden belirteyim:%15 veya%20 avant...şey neler diyorum ben yahu,kulübün kasasına girecek.
turist sen bir alemsin yahu sabah sabah nasil guldurdun beni saka bir tarafa omer kardesimiz diger kardeslerimiz gibi arkadaslari icin her daim kosabilecek cok fedakar bir insandir tum IKITEKER deki dostlarimizinda dikili tarafina yolu dustugunde ugramasini tavsiye ederim herseyle ilgilenir ve sadece dostluga onem verir benden hatirlatmasi,
sevgiler.....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız