Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
JethroTull Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts May 01, 2006 4:58 pm Mesaj konusu: Sanal bir dergi ve ikiteker sürprizi |
|
|
Merhaba arkadaslar,
Asagıda link'ini verdigim dergi Turkiye'nin ilk sanal dergisi. İsmi de derggi zaten Bir yıldır cıkıyor. Asagıdaki link bu ay ki sayı olup, en sonunda da diğer tum sayıları gorebilirsiniz.
Dergi arkadasımın. Burada sizlerle paylasma amacım sayfaları cevirdiginizde karsınıza cıkacak olan surpriz
Tanıdık bir gezi raporu ve sima goreceksiniz. Sinan Ozgen Bey'e raporunu ve fotograflarını kullanmamıza izin verdigi icin bir de buradan tesekkur ediyorum. (pm ile de tesekkur etmistim ama cevap gelmedi, eline ulaşmadı sanırım)
ilker, cok guzel olmus tesekkurler bir kez daha.
Geziler baslıgı altında cok vakit geciriyorum. Sanırım sebebi anlasıldı Gezi raporu sahipleri izin verdikce dergimizde artık her ay bir tane yayımlamak istiyoruz.
Lafı fazla uzatmayayım, arzu edenler buyursunlar baksınlar Ha bu arada bu dergi icin ağaç kesilmedi
Ve birsey daha ; Tomkedi'yi ben maalesef tanımadım ama saygıyla anıyorum. Bu da bizden ona küçük bir hediye olsun...
http://www.derggi.com/mayis.html _________________ Aynı dili konuşanlar degil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır. |
|
Başa dön |
|
|
DeCaTo Katilimci Uye
|
Tarih: Pts May 01, 2006 9:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Guselmis dergi.
Link icin tesekkurler... _________________ DeCaTo - Onur Çilingir
Kawasaki ER-6f "Millenium Falcon" |
|
Başa dön |
|
|
fishman Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 02, 2006 5:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili JethroTull,
Dergi gerçekten çok güzel bana değişik geldi içeriğide güzel,en azından dediğiniz gibi doğaya zarar verilmiyor.Yayınlanması için emeği geçen herkesi kutlarım. _________________ Yalçın GÖNÜL (B Rh +)
Mondial ut 150 enduro |
|
Başa dön |
|
|
leondede Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 02, 2006 6:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Güzel çalışma..tebrikler...teşekkürler _________________ ISIK ASLANDEDE
R1150 GS - 03 |
|
Başa dön |
|
|
insane Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 02, 2006 7:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Aklıma geldikçe ben de bu tarz dergileri takip ediyorum ama bu ay bakmamaıştım doğrusu...
Jetro, affına sığınarak insanların hoşuna gitmiştir diyerek benzerlerini göstermek istedim;
http://www.bakdergisi.com/
http://www.magwerk.com _________________ Murat İŞGÖREN
XT660R
|
|
Başa dön |
|
|
Ilker Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 02, 2006 7:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Cok guzel olmus. Ozellikle formata bittim Koseye tikliyorsun, hakiki dergi gibi sayfa cevriliyor
Bu arada, nedir benim bu duzenlemecilerden cektigim? Resimler ile yazi arasindaki baglanti yine istedigim gibi olmamis... Kulaklarin cinladi mi Hido? _________________ Entia non sunt multiplicanda praetar necessitatem¹...
Ilker Eryilmaz
2004 Suzuki SV650 S
Belcika/Bruksel |
|
Başa dön |
|
|
JethroTull Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 02, 2006 8:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Begendiginize sevindim arkadaslar
Estafurullah insane, af mı olur. Paylasıyoruz burada hepbirlikte. Cok guzel linkler vermissin sen de sagol
ilker demiş ki: |
Cok guzel olmus. Ozellikle formata bittim Koseye tikliyorsun, hakiki dergi gibi sayfa cevriliyor |
ikiteker'in dergisinide boyle cevire cevire yapsanıza
ilker demiş ki: |
Bu arada, nedir benim bu duzenlemecilerden cektigim? Resimler ile yazi arasindaki baglanti yine istedigim gibi olmamis... |
Neresi olmamıs tatlım soyle cekim kulaklarını Yeterki sen kızma bir daha ki ay bana yine lazımsın _________________ Aynı dili konuşanlar degil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır. |
|
Başa dön |
|
|
Canberk Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 02, 2006 8:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Takipe alacağım güzel bir çalışma.. Flash içeriği güzel hazırlanmış..
Teşekkürler.. |
|
Başa dön |
|
|
JethroTull Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal May 02, 2006 1:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Canberk demiş ki: |
Takipe alacağım güzel bir çalışma.. Flash içeriği güzel hazırlanmış..
Teşekkürler.. |
Canberk'cim sen begendiysen sırtımız yere gelmez artık _________________ Aynı dili konuşanlar degil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır. |
|
Başa dön |
|
|
sinanozgen Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr May 07, 2006 9:45 am Mesaj konusu: Re: Sanal bir dergi ve ikiteker sürprizi |
|
|
JethroTull demiş ki: |
Asagıda link'ini verdigim dergi Turkiye'nin ilk sanal dergisi. İsmi de derggi zaten Bir yıldır cıkıyor. Asagıdaki link bu ay ki sayı olup, en sonunda da diğer tum sayıları gorebilirsiniz.
Tanıdık bir gezi raporu ve sima goreceksiniz. Sinan Ozgen Bey'e raporunu ve fotograflarını kullanmamıza izin verdigi icin bir de buradan tesekkur ediyorum.
|
Sayin Jethro Tull Hanim (ben "Bey" olmusum ya, ondan dolayi)
Dergi'yi yogun gecen bir haftadan sonra bugun-pazar- okuma firsati bulabiliyorum. Calisanlara tesekkur etmek istiyorum, okumasi keyifli bir yazilar butunu olmus.
Yazinin yayimlanmasi icin sizin gosterdiginiz cabaya da cok tesekkur ederim. Sitemizin aktif kullanicilarindan Tomkedi-Umut Akcali'nin anisi bir parca daha saglamlasti sayenizde.
Yaziyi forum formatindan, duz yazi formatina sokan, e-postalar ile elektronlari durtukleyerek fotograflarin transferini yapan Ilker-The Don Kisot'un da emegi en az benim kadar var, cok tesekkurler.
Sanco _________________ "Tomkedi"miz, Umut Akçalı'nın anısı önünde saygıyla eğilirim.
Aç Kapakları Norveç, Eicma Milano'dan banttan yayın |
|
Başa dön |
|
|
JethroTull Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr May 07, 2006 5:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Sinan Ozgen,
Derggi'yi begendiğinize sevindim. ilk yayımlanan ikiteker yazısının da Tomkedi anısına olması daha bir anlamlı oldu bence de.
Site'de nefis gezi raporları var. Sizin de dediginiz gibi forum formatından dergi formatına sokmak oldukca zor. Aklımda o kadar guzel yapılmıs geziler ve fotograflar var ki, kırpmadan, degiştirmeden nasıl duz yazı haline getirebilirizi düşünüyorum. Gezi sahipleri de yardımcı olacaklardır elbette. Fakat kimsenin de kıymetli vaktini almak istemiyoruz, hazırlayıp onaya sunuyoruz şu an için. Neyse ki bir başlangıç yaptık. İnşallah devamını getirebiliriz.
Bir vakit calıstıgım bir iş yerinde bana "kilit kadın" diyorlardı. İş bitiriciliğimden dolayı Bu dergi olayında ise sadece konu mankeniyim aslında. Siz ona Don Kişot diyorsunuz ama kilit adam ilker'dir
Tekrar tesekkurler, sevgiler.
Not: "hanim" kelimesinin kullanan kişisine ve yerine gore anlamlarını ayırd edebilecek kapasitedeyim. Burada ki hanım'ı açıklamanıza gerek yoktu ama yine de sagolun Benim bey ifadem de tanısmıyoruz ya hani, samimi degiliz ondandı ve tabii ki saygımdan. _________________ Aynı dili konuşanlar degil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır. |
|
Başa dön |
|
|
cosmos Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr May 07, 2006 8:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
www.derggi.com'u daha önceden biliyordum. Her ay çok güzel sayılar çıkarıyorlar. JethroTull'a teşekkür ederim. Mutlaka diğer sayılarınıda yakından takip edeceğinize inanıyorum. _________________ Evren-İST
TWI 250
EĞİTİM ŞART |
|
Başa dön |
|
|
xbiker Tecrubeli Uye
Kayıt: Jun 09, 2005 Mesajlar: 680 Nerden: İstanbul-Çanakkale
|
Tarih: Pzr May 07, 2006 8:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evren, çabalarını saygı ile taktir ediyorum.. _________________ Vural Çelikoğlu
-. MOTOZAR .-
"hoc volo, sic iubeo, sit pro ratione voluntas" |
|
Başa dön |
|
|
cosmos Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr May 07, 2006 8:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
xbiker demiş ki: |
Evren, çabalarını saygı ile taktir ediyorum.. |
Hepimizin birşey yapması gerektiğini düşünüyorum. Lüzumsuz konulara öncelikle birşey yazmayarak bu sorunu çözebiliriz. Bazıları hit almaya uğraşıyor bence. _________________ Evren-İST
TWI 250
EĞİTİM ŞART |
|
Başa dön |
|
|
xbiker Tecrubeli Uye
Kayıt: Jun 09, 2005 Mesajlar: 680 Nerden: İstanbul-Çanakkale
|
Tarih: Pzr May 07, 2006 9:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evren iki gündür, kocaman gözlerle olan biteni izliyorum. Çok ama çok şikayetciydim ama artık film koptu..Az önce Bora ve Aytaç ile telefonda konuştum.. Vurdum kendimi geyiğe.. E hazır bacakda kırık, zaman geçmiyor evde. Artık çok eğleniyorum.. _________________ Vural Çelikoğlu
-. MOTOZAR .-
"hoc volo, sic iubeo, sit pro ratione voluntas" |
|
Başa dön |
|
|
|